2012. április 10., kedd

Indigógyermekek, kristálygyermekek, szivárványgyermekek.

"Miközben megpróbálunk mindent megtanítani gyermekeinknek az életről, gyermekeink megtanítják nekünk, hogy miről is szól az élet."
(Angela Schwindt)

 

A spiritualitással foglalkozók abban hisznek, hogy az Isten gyerekek képében küldi a megváltást. Kis harcosok születnek a világra, akik részben tükröt tartanak nekünk, és megmutatják, milyen kegyetlen, durva, közönyös lett a világunk. Másrészt pedig megtanítanak újból szeretni, hinni, a szépre koncentrálni, és nem utolsó sorban jót cselekedni. Ezek a gyerekek, akik mintegy huszonöt éve születnek a földre, újra tanítanak minket arra, hogyan kell élni.
Különleges tulajdonságaikról, viselkedésükről, és nem utolsó sorban aurájuk színéről ismerni meg őket. A legidősebbek közülük az indigó gyerekek, ők ma huszonöt és hét év közöttiek. Az aurájuk színében sok a lila, a sötétkék.



 
Őket követik a hét évesnél fiatalabb kristálygyerekek. Az ő aurájuk áttetsző és ragyogó, mint a kristály.
És a kristálygyerekek gyermekei lesznek majd a szivárvány gyerekek, akik aurájukból a ragyogást, a színek kavalkádját, a boldogságot szórják majd az emberiségre.


Képzelj el egy kisgyereket, aki sose retten meg semmitől, és bátran szembe száll bármivel és bárkivel, hogy a küldetését megvédje. Olyanok ők, mint a kis katonák, akik szívvel-lélekkel harcolnak a küldetésükért. Az a dolguk, hogy segítsenek. Azért születnek, hogy adhassanak. A szivárvány-gyerekek szellemiségük csúcsán vannak már születésükkor.


  Az a dolguk, hogy felhívják a figyelmünket az ezerszínű fényre, ami nap mint nap ér minket, mégsem vesszük észre. Ha egy ilyen gyermekre ránézünk majd, úgy érezzük, erdők, mezők, tengerek és az égbolt minden ragyogása egyszerre zúdul ránk.