2014. január 12., vasárnap

A Világ olyan, amilyennek Te teremted meg.




A Világmindenségben Össze vagyunk kötve. Semmi sem működik Önmagában. A saját és a többiek sorsa egymásba fordul. Hatunk egymásra. Az én, a te és a többiek jövője egy irányba tart, hiszen Minden egy. Az egység részei vagyunk.




A Világmindenségben mindenütt és mindenhol … semmi sem történik csak úgy egyszerűen. … Egyik történésből következik a Másik, és így hömpölyög a téren és időn át. … Mert folyamatosan teremtesz.
A mostani életed is Te teremtetted meg Magadnak. Azt találod meg körülötted, amit Te hoztál létre az előző pillanatban, percben és visszafele Térben és időben. … Amivel megtöltötted a múltadat, azok tükröződnek most vissza a Saját és a Társaid viselkedésében, érzéseiben.
Amit cselekszel és teszel, sőt amit gondolsz, befolyással van az Életedre. A saját gondolataiddal és érzéseiddel formálod magad körül a Világot, mert minden pillanatnyi gondolatod és szándékod magában hordozza annak következményét. … Elvihet a düh, a mohóság irányába, vagy a szeretet és az együttérzés irányába.
A MÚLT tapasztalatai segítségével alakítod a Jelent, és a mostani választásaiddal és döntéseiddel építed a Jövőt. Ahogyan most élsz, az a jövőd magja, most hozod létre a jövődet.
(Forrás: csillagforras)