2014. január 25., szombat

Szellemi valóság 2.Mi az étertest?

Az energiatestet, azaz az étertestet több mint 72.000 nádi (energiacsatorna) alkotja, amely teljes mértékben behálózza az emberi testet. Ezek az energia csatornák a fejtető területéből erednek. Ezt a területet úgy nevezzük, hogy Brahma Randra. Ezek a nádik egyenletesen oszlanak el az egész testen, hasonlóan a növények gyökérzetéhez és ágrendszeréhez. Az energiatest a leglényegesebb életünk megnyilvánításához. Ez az energiatest forrása minden tevékenységünknek. Ez az energiatest vesz fel energiát alvás és meditáció közben. Működése teljes mértékben a beáramló kozmikus energia mennyiségétől függ. A kozmikus energia beáramlása pedig teljes mértékben a gondolataink áramlásán alapszik. Amikor gondolataink vannak a kozmikus energia beáramlása megreked, azaz gondolataink akadályok a kozmikus energia beáramlásához.
Amikor ez az energia nem áramlik megfelelő mennyiségben az energiatestünkbe eltömődnek az energiacsatornák. Ezek az eltömődések éterikus torlaszokat eredményeznek az energia testben ezek pedig előbb-utóbb betegségekhez vezetnek a fizikai testben is. Tehát minden betegség gyökere az energiahiány. Amikor meditálunk a kozmikus energia átáramlik az egész testünkön, ekkor erős áramlás következik így kitisztul minden éteri torlasz. Ekkor megszabadulunk minden betegségünktől. Amikor a fejtetőn keresztül elkezd beáramolni a kozmikus energia elnehezülést érezhetünk a fej területén vagy az egész testünkben. Amikor az energia megtisztítja az energiacsatornákat időnként érezhetünk viszkető érzést vagy fájdalmat az érintett területeken. Ezekre a fájdalmakra azonban semmilyen gyógyszert nem kell szednünk, mindezek szertefoszlanak, ha tovább gyakoroljuk a meditációt. A meditációk során egyre több és több kozmikus energiát veszünk fel, mely megszünteti az összes fizikai és mentális betegségünket. Ha egy piramis belsejében meditálnánk, háromszor gyorsabban érhetnénk el ezt az állapotot.Mi a piramis erő?

A gúla a legszilárdabb szerkezet a Földön, ami nagy mennyiségű kozmikus energiát képes befogadni. Szögei miatt képes felfogni a legmagasabb kozmikus energiákat. A piramis bármilyen anyagból készülhet, erőit nem befolyásolja. Tájolása legyen az égtájak szerint. A kozmikus energia a piramis alapjától számított harmadnyi magasságra halmozódik fel. Ennek a területnek a neve a Királyi Kamra. Ha egy kristály van a piramis csúcsán szétszórja és megsokszorozza a kozmikus energiát.
(forrás: holisztikusgyogyitás)