2018. július 14., szombat

Szellem van a házadban? Ezek a legjobb módjai annak, hogy végleg megszabadulj tőle!



Amennyiben valamilyen oknál fogva a szellem nem tud átmenni a fény kapuján az 48 nap után bezárul, és a lélek itt reked a földi létben. ha úgy érzed hogy túlvilági lények járnak a házadban, vagy biztos vagy benne, hogy szellem férkőzött az életedbe, akkor ezekkel a módszerekkel egyszer s mindenkorra megszabadulhatsz tőle!


A szellemek nem mások, mint elhunyt emberek a Földön ragadt lelkei. Sok oka lehet annak, hogyha egy lélek a bolygónkon ragad a való életben.

Talán egy befejezetlen dolog miatt nem tudta otthagyni korábbi életét, szeretteit, talán még úgy érzi, feladata van a hátrahagyottakkal.

Amennyiben valamilyen oknál fogva a szellem nem tud átmenni a fény kapuján az 48 nap után bezárul, és a lélek itt reked a földi létben.
Vannak ártalmatlan szellemek, ezekből van szerencsére több. Akadnak köztük olyanok is, akik még túlvilági létükben is kapzsik, és megpróbálnak még haláluk után is az életükben begyűjtött anyagi javakhoz tapadni, azok közelében maradni. Ezek a lelkek nem képesek elhagyni a világunkat, míg ezek a számukra kedves tárgyak léteznek.
Van egy szűk réteg azonban, melyek nagyon veszélyesek, akik

a Földön maradás érdekében megpróbálnak „hozzátapadni" egy emberi testhez lélekhez.

Általában rokonokat, vagy érzelmileg labilis embereket választanak, de nemcsak embereket, hanem akár lakásokat, köztereket, pincéket bejáratait keresnek maguknak.

Ha úgy érezzük, szellem van az életünkben

 

Számtalan dologból érezhetjük azt, hogy nem vagyunk egyedül lakásunkban, vagy az életünkben. Van olyan szellem, ami személyekhez - akár hozzánk - kötődik, és van olyan is, mely helyekhez.


Az egyik szellemjáráskor legszembetűnőbb jelenség az orrunkhoz kapcsolódik. Paranormális aktivitáskor ugyanis előfordul, hogy olyan szagokat, illatokat érzünk, melyeknek valójában – normális körülmények között – nem lenne szabad ott lenniük, nem lenne szabad éreznünk.
Ha különös, elsőre értelmetlen, később mégis komoly értelmet nyerő álmaink vannak, akkor is biztosak lehetünk, ogy valami túlvilági eredetűvel van dolgunk. Ilyen esetekben ugyanis sokszor maga az entitás próbál álmainkon keresztül mondani nekünk valamit.

Szintén sok szellem járta házban számolnak be arról az emberek, hogy gyakran érzik úgy, mintha figyelnék őket.

Ilyenkor a hátukon szó szerint feláll a szőr, a fülük bizseregni kezd, és úgy érzik, valaki áll mögöttük az üres szobában.


Majdnem szellemi jelenés kapcsán arról számoltak be a szemtanúk, hogy a levegő hirtelen lehűlt. Bizonyos esetekben olyan mértékben, hogy az emberek látták saját leheletüket. A kísértet abszorbálja az energiát, így következik be a lehűlés.
Egy felmérés szerint az emberek legalább 50%-a szeretne az élete során szellemet látni, ha lehetősége lenne rá, azonban arról nem szólnak a statisztikák, hányan csinálnák össze magukat egy ilyen találkozás során. Ha egy tényleges szellemi megjelenésnek leszünk tanúi, akkor biztosak lehetünk benne, hogy valóban túlvilági lénnyel, lényekkel van dolgunk.

Mit tegyünk, ha szellemmel van dolgunk?

 

Az első tanács inkább megelőzés részben, mint gyakorlati tanács arra az esetre, ha már megszállta volna lakásunkat egy kísértet.

Rendkívül fontos, hogy szeretteinket gyászoljuk meg kellőképpen, minden földi tisztességet adjunk meg számára, de ne tartsuk magunk mellett a lelkét itt a Földön, mert a szellem nem tud átkelni a túlvilágra.

Ugyanis azzal, hogy fájdalmunkkal fogva tartjuk szerettünket nem csak magunknak árthatunk, hanem megakadályozzuk azt is, hogy újra vissza szülessen a földre.
Jó tanács lehet az, hogy éjszakánként - fehér - gyertyákat égetünk. A gyertyának ugyanis rendkívül tiszta a lángja, és a fényt nem szeretik a szellemek. Akaratlanul is a félhomályt, sötétet kedvelik, főleg a rossz szándékú lények, démonok.

A másik gyakorlatban is működő dolog a feszület. Helyezzünk el belőlük minél többet a lakásban, annak több pontján,

mert a feszület jelenléte nyugtalanítja a gonosz, ártó szándékú kísérteteket, a jó szándékúakat pedig arra sarkallja, emlékeztetni, hogy tovább kellene állniuk.
Szólítsuk fel a ház elhagyására, kitartóan, naponta akár többször is. Ezáltal a szellem azt fogja érezni, hogy egyrészt nem félünk tőle, és a házat már saját területünknek tekintjük, a saját életünknek, amiben neki nincs helye. Ha megszűnik minden kötődés a valós világhoz, a szellem el fogja hagyni azt.
A szívósabb szellemeket csak úgy lehet elűzni,

ha egy számukra kedves tárgyat semmisítünk meg.

mint fentebb már leírtuk, egyes személyek lelkei bizonyos tárgyakhoz kötődnek, mert nem tudnak tőle elszakadni. Ha rájövünk melyik az a tárgy, semmisítsük meg, vagy temettessük az elhunyt szelleme mellé, így az utolsó kapocs is kámforrá válik közte, és az élők világa között, nem lesz mihez ragaszkodnia.

Ha befejezetlen ügyei voltak, talán azokra akarja felhívni a figyelmet.

Egy soha ki nem adott könyv, egy fel nem adott búcsúlevél. Számtalan ok lehet, amire fel kívánja hívni a figyelmünket valaki odaátról.
Ha figyelünk az ismétlődő álmokra, apró jelekre, könnyen kideríthetjük mit akarhat, de ezt csak szigorúan médium jelenlétében tegyük, hisz a szellemidézés veszélyes, a kísértettel kapcsolatba lépni egyedül ne kíséreljünk meg.
Ha pedig minden kötél szakad, és nem sikerül saját erőnkből távozásra bírni túlvilági lakótársunkat, akkor érdemes médiumot hívni, vagy valamilyen ördög és szelleműzéssel, házak megtisztításával foglalkozó szakembert.
(forrás: avilagtitkai.com)

Szellemek érzékelése - videó

forrás: EnigmakTV