2019. november 19., kedd

Az isteni mátrix és a Biblia



Meg akarok osztani veletek egy projektet, amit a Princeton egyetemen, az Egyesült Államokban végeztek. A neve Globális tudatosság projekt.


Egy olyan projekt volt, amit arra terveztek, hogy rájöjjenek, mennyire valós ez a tudatossági mező. Úgy gondolom azokat a tudósokat, akik a projekten dolgoztak lenyűgözte az eredmény. Felfedezték, hogy bizonyos típusú elektronikai eszközök valójában megváltoztatják működésük módját az emberi tudatosság és a tudatosság változásának jelenlétében. Másszóval az elektronikai berendezések mérni tudták a tudatosságot. Ez alapján építettek 40 kis műszert és az egész bolygón elhelyezték őket, minden kontinensen. A műszerek a méréseiket a Princeton egyeteme számítógépére továbbították, hogy a tudósok láthassák az emberi tudatosság változását az egész világon. 2001. szeptember 11-én ez a berendezés működött. Az eredmények arról árulkodtak, hogy az emberiség tudatossága elképesztően megugrott a skálán. De van ennél érdekesebb eredmény is. A változások már szeptember 11 előtt egy nappal már elkezdődtek. Valami elkezdett megtörténni az emberi tudatosságban.

A vízszintes tengelyen a dátumok szerepelnek. A függőleges tengelyen pedig egy átlagos érték, amikor egy átlagos napon, amikor szokás szerint éljük a mindennapjainkat, mindenki a saját tudatos terében van. Amikor azonban valami nagy történik a világban, – mint például Diana hercegnő halála, vagy az elnök megválasztása – amikor az emberi tudatosság egy eseményre fókuszál, akkor az látható a Princeton egyetem számítógépén. Tehát az emberiség képes volt észlelni a tudatosság mezőben lévő változást már azelőtt, mielőtt az esemény megtörtént volna szeptember 11-én.

A tudatosság és ez a mező része az isteni mátrixnak és ez annyira valós dolog, hogy mérni tudjuk.
Lehetséges, hogy ezt a technológiát arra használjuk, hogy segítsen nekünk megjósolni, amikor valami nagy dolog történik a világban?


Mielőtt ezt az erőt használhatnánk az életünkben először is meg kell értsük, hogyan működik. Az indián őslakosok hagyományaiban – nekik nem volt meg az a technika, ami most nekünk – tudták, hogy a mező ott van, és úgy jellemezték, mint egy energiaszövetet vagy energiahálót, mert látták az elméjükben. De mi csak akkor tudtuk, hogy ez a háló pontosan hogy néz ki, amikor műszerekkel mérni tudtuk. A Hopi indiánok azt mondják, hogy a kezdetek kezdetén az ősrobbanásnál, ennek a világnak a megjelenésekor az első dolog, ami megtörtént, hogy pók ősanya megjelent ebben a világban és az első dolog, amit tett, hogy megszőtte azt a hálót, ami az összes gyermekét összeköti a jövőben. A buddhista hagyományokban van egy történet a kezdetekről. A nagy isten, Indra egy messzi galakszisban elkezdte szőni azt a hálót, amit a buddhisták ma Indra nagy hálójának hívnak, ami összetartja a világegyetemet. Érdekes, hogy a szavak és az analógiák milyen hasonlóak.

Több ezer évvel ezelőtt honnan tudták mindazt, amit mi csak most kezdünk megérteni a tudomány nyelvén?

Túl kell lépnünk a tudományon, a múltunk bölcsességébe, mert a tudomány csak egy nyelv, ami leírja a mi világunkat és világegyetemünket és vannak területek, amelyeket a tudomány még nem értett meg, hogy mindez, hogy működik? Vannak más nyelvek, melyek leírják a mi világegyetemünket. Mi történik akkor, ha elmegyünk az ókori múltunkba és a múltunk nyelvét kapcsoljuk össze a tudomány nyelvével. A ma tudását összehozzuk a régi bölcsességgel.

Meg kell értenünk az isteni mátrix nyelvét, beszélnünk kell ezt a nyelvet, amit az isteni mátrix felismer.
Ha ez a mező valójában ott van, és a bennszülöttek tudják, és az ókori emberek tudják, akkor mi miért nem tudjuk? Mi történt a mi tudásunkkal?

A nyugati hagyományokban feltételezem, hogy mi egy zsidó-keresztény hagyománnyal bírunk, volt egy idő, amikor ez a mező és az érzelem nyelve része volt a hagyományoknak, benne volt az iratainkban egészen a 4. századig. Időszámításunk szerint 325-ben az iratainkat átszerkeztettek és elképesztő mennyiségű információt elvesztettünk. Konstantin császár a kora keresztény egyházban döntéseket kellett hoznia arról, hogy milyen információ maradjon a Bibliában és mi nem.

Ma tudjuk, hogy legalább 45 könyvet vagy teljesen eltávolítottak vagy abszolút átszerkeztettek arra, amit ma mi nyugati bibliai hagyománynak hívunk. Amikor ezeket a szerkesztéseket megtették elvesztettük azt az információt, hogy minden összeköttetésben van, elvesztettük azt, ami elárulja nekünk azt a nyelvet, ami beszél ehhez a mezőhöz. Tudjuk, hogy az információ elveszett, mert most ezt az információt visszanyerjük más iratokból, például a Holt-tengeri tekercsekből.
Hallottatok Jézus hiányzó éveiről? Miért hiányoznak? Az elveszett könyvek közül kettő is szól Jézus gyermekkoráról, arról számol be, hogy hogyan tanulta meg azt a hatalmat a testében, amit arra használt, hogy gyógyítson és megváltoztassa a világát.

Miért nincs több nő a bibliában? Elvégre nők régen is éltek, ott voltak! Az egyik oka ennek az, hogy amit a nők írtak, azt a férfiak által dominált egyház kiszedte a Bibliából.

Volt egy könyv, amit egy gnosztikus nő írt. A könyv címe: Vihar tökéletes elme

Íme egy részlet, hogy miről is írt ez a nő:

„Minden lehetőség visszatükröződik, én vagyok a gazdag, én vagyok a szegény, szűz vagyok és szajha vagyok, én vagyok édesanyád fia, és édesapád lánya, és minden lehetőség vagyok, amit el tudsz képzelni, én mindent képviselek, ami benned él. Miért félsz tőlem? Miért kövezel engem halálra a városod kapuinál?”

Látom magam előtt, ahogy az egyházi atyák átnézik az ellenőrző listát és azt mondják, milyen könyveket tartsunk meg és milyen könyveket dobjunk ki? Vihar tökéletes elme? Az biztos nem kell, kuka!

Aztán vannak azok a könyvek, melyeket átszerkeztettek és összesűrítettek. Volt már olyan érzésed, hogy a Biblia nem teljes? Olvastad már Mózes első könyvét?

A Bibliában egy mondat alatt megteremtődtünk. Hol van az információ további része? Hogyan teremtődtünk? 
Ha bármilyen más spirituális hagyományt megnézünk, akkor fejezet után fejezet beszél a test és a lélek teremtéséről, hogy ez hogyan történt. De a mi Bibliánkban egy mondat. Nem csak egy könyv szólt Ádámról és Éváról, volt egy másik, ami elárulja nekünk az eredetünk, teremtésünk és örökségünk titkait.

Ha meg tudjuk találni más kultúrákban az információt, ami elveszett a mi kultúránkból, akkor el kell menni egy olyan helyre, amit a legkevésbé érintett a modern civilizáció. Ezért van értelme elmenni Tibetbe, a perui hegyekbe, Nepálba, Indiába. 
Ezeken a helyeken feljegyzések vannak amelyek kitöltik a Bibliánkból hiányzó részeket.

Készült Gregg Braden előadásai alapján

(forrás: Holics-Mester Marianna - kicsibudoar.hu)

Kapcsolódó írás:
A tudományon, a valláson és a csodákon túl:

Machu Picchu - Peru - videó
forrás:devinsupertramp