2019. november 18., hétfő

Szinte mindenre emlékszik előző életéből a 4 éves kisfiú


Igen kellemetlen helyzetbe hozta egy 4 éves kisfiú édesanyját, amikor arról mesélt az óvónéniknek, hogy apukája hogyan fulladt vízbe. A 27 éves angliai Megan Betty nem győzte elmagyarázni, hogy Charlie apukája él és virul. Ezek után a gyermek helyesbített, hogy igazából ő az egyik előző életéből való apukájára gondolt.


Betty szerint Charlie két éves kora óta meséli ezeket a nagyon furcsa történeteket, de szülei szerint a legrémísztőbb az, hogy olyan szavakat használt melyeket egy ennyi idős gyermek nem is ismerhet.

– Sokszor mesél az előző életeiről, és olyan régies kifejezéseket, neveket használ ami számomra nagyon furcsa. Amióta tud beszélni ezekről mesél, de az utóbbi egy évben egyre többször csinálja.


– Ha kérdezed róla nem válaszol, csak amikor épp kedve van hozzá akkor mondja. Egyszer rászóltam, hogy óvatosan egyen mert megfullad, majd közölte, hogy kisbaba korában már megfulladt. Megkérdeztem mi történt? Azt mondta meghalt és az anyukája nagyon szomorú volt – mesélte a négy gyermekes anya a Metronak.

Betty és férje nyitottnak vallják magukat a paranormális jelenségekre, és amíg gyermekük boldog és egészséges nem aggódnak. Az anya elmondása szerint mindig is érezte, hogy Charlie különleges és más mint a többi gyermeke de ez egyelőre inkább pozitív mint negatív még akkor is, ha néha nagyon furcsán néznek rá a dadák az óvodában.

(forrás: metro.co.uk - borsonline.hu)

Kapcsolódó írás:
Egy 30-as évekbeli színész reinkarnációjának állítja magát a kisfiú
 
Gyerekek Akik Emlékeznek ELŐZŐ ÉLETÜKRE - videó
forrás:Paul Street