2020. szeptember 9., szerda

Egy édesanya úgy hiszi, hogy elhunyt kislánya szellemét látta a temetőben


Faviola Rodriguez 2 éves volt, amikor 2018. szeptemberében meghalt. Édesanyja, Saundra Gonzales szerint az új-mexikói Las Cruces-ben található szabadkőműves temetőben lánya sírjáról tárgyakat loptak el. A kislány játékai és személyes tárgyai tűntek el, ezért Saundra arra kérte a temetőt, hogy nézzenek utána.


Egy másik családnak egy kamera volt szerelve egy közeli sírkőre a temetőben. Saundra szerint a fiuk gyilkosa még mindig szabadlábon volt, és állítólag megrongálta a sírhelyet.

A család átnézte a felvételeket, hogy bizonyítékokat keressenek, amelyeket elvihetnek a rendőrségre, de amit láttak, nyugtalanná tette őket.

A család egy kislányról készült képeket vitt a temető tulajdonosának attól tartva, hogy éjszaka elveszett a sírkertben.

Egy munkavállaló egyből azt mondta: "Ismerjük ezt a kislányt," és odamentek a családdal a sírjához.

Másnap a család visszatért a temetőbe, amikor Saundra és nagyanyja éppen Faviola sírjánál volt. Saundra azt mondta, hogy könnyekben tört ki, amikor megmutatták neki a fényképeket, mert tudta, hogy ez az ő lánya.


"Azt mondta, hogy van valami igazán gyönyörű, amit meg akar mutatni nekünk, és amit a videokamerájuk rögzített," - mondta Saundra. "Szóval elővette a telefonját, és megmutatta nekem, és amint megmutatta a képeket, sírni kezdtem."

Úgy tűnik, hogy a szabadkőműves temetőben a kamera által készített utolsó képen azt látszik, hogy a kislány egy magasabb emberrel éppen elindul.

"Azt hiszem, azért volt ott, hogy a mennybe vigye," - mondta Saundra.

"Mindkettejüknek olyan tragikus története van, és még mindig nem szolgáltattak nekik igazságot. Tehát azt hiszem, határozottan azért volt ott, hogy vigasztalja őt és elvezesse a mennybe." 

(forrás:ujvilagtudat.blogspot.com/)

A kislány szelleme - videó