2021. március 24., szerda

Egy gyermek szelleme kért segítséget egy kísérteties tükörből, amit sikerült rögzíteni


Egy derbyshire-i médium azt állítja, hogy videón rögzítette egy "gyermek hangját," aki hallhatóan segítséget kér egy "kísértetjárta" tükörből.
 
 
Még Ian Griffiths médium is meglepődött, aki Swadlincote városában él, miután állítása szerint megörökítette a tükröt kísértő fiatal lány képét és hangját.

A Staffordshire Live értesülései szerint Griffiths a leicestershire-i Hinckley-ben található antikváriumban vásárolta a tükröt közvetlenül a lezárások előtt, és azonnal jelentkezett a "szellemszerű jelenlét".

Szakértői felszerelését felhasználva Griffiths, a Walking with Spirit Youtube csatorna tulajdonosa elmondta, hogy elektronikus hangjelenségeket (EVP) rögzített egy elektronikus felvételen.
 

Lefilmezte tapasztalatait, és azt mondja, hogy "megmagyarázhatatlan zörgések" hallhatók az otthonában, ahol egyedül él, és még soha nem hallott ilyet.

A felvételen hallatszik, amikor azt mondja a szellemnek, hogy ez az egy esélyük van a kommunikációra, amire meggyőződése szerint a hang gyengén azt válaszolta, hogy: "Segíts nekem".

A később készített élő felvétel után Griffiths, aki körülbelül 20 évvel ezelőtt vált médiummá, úgy véli, látja a kísérteties jelenlétet a tükörben.
 
 
"A gyermek neve Alison Marie. Rögzítettem a hangját, ahogy kimondja a nevét, és a hangja azt mondta, hogy segítsek neki?" - mondta Griffiths.

"Először pszichésen kaptam meg a nevét, Alison Maria volt, de úgy gondolom, hogy kijavított, amikor elmondta, hogy Alison Marie-nek hívják, amikor aznap este kértem tőle."

"Ravasz, mivel kissé negatív és utálatos volt. Azt hiszem, szép hangot adott ki."

"Nem volt olyan idős, kilenc év körüli, de lehetnek idősebb szellemek, amelyek úgy tesznek, mintha gyerekek lennének, vagy megpróbálnak kedvesek lenni."

"Abban az időben határozottan kísérteties volt. Ezt már közel 20 éve csinálom, és ez az egyetlen dolog, ami előnyt jelent."


forrás: ujvilagtudat.blogspot.com
 
A túlvilág kommunikációja – EVP- videó
forrás:WALKING WITH SPIRIT