2022. október 11., kedd

A fájdalom, amit valaki okozott neked, mindig az adott személyhez tér vissza


Van egy íratlan törvény a dolgokról, amelyeket teszünk, a szavakról, amelyeket kimondunk, és az élményekről, amelyeket átélünk. Semmi sem veszik el, semmi sem történik csak úgy. 
Minden mindennel összefügg, az utolsó gesztusig és szóig.
 

Mindannyian szenvedtünk már valamikor. Lehetetlen elkerülni a fájdalmat, ha őszintén élsz, ha teljes szívvel szeretsz, ha adsz magadból, és olyan emberekkel találkozol, akik pazarlóak, akik csak hasznot akarnak húzni ebből az adakozásból.

Abban a pillanatban bosszút akarunk állni. Meg akarjuk mutatni az illetőnek, hogy mennyire téved. Érzelmileg meg akarjuk tisztítani magunkat az összes hibától, az összes rossz szótól, amit mondtak nekünk. Szeretnénk érezni, hogy a másik ember is szenved.

De nem kell ezt tenned. Az, aki a fájdalmat okozta, valamikor érezni fogja, de nem tőled. 
Az Univerzum gondoskodik arról, hogy a múltban elkövetett negatív dolgok ne maradjanak a levegőben, ne merüljenek feledésbe.

Ez a dolgok természetes menete. Nem szabad neheztelned, nem szabad irigységgel, féltékenységgel, csúnya vágyakkal és félelmekkel terhelni a lelkedet. Egyszerűen bízz abban, hogy eljön a nap, amikor minden a helyére kerül.

A fájdalom, amit egy ember okozott neked, mindig visszatér hozzá. Más formában, máskor, más összefüggésben, de visszatér. Lehet, hogy a karma vagy a sors szeszélye, de minden ember pontosan azt kapja, amit ad.

Ez az Univerzum energiájának varázsa.

Az okozott érzelmi sebeket ugyanolyan élesen fogjuk érezni, az elhangzott kemény szavak ugyanolyan keményen fognak ütni. Akár akarod, akár nem, semmi sem vész el az ürességben. A rossz nem marad ismeretlen, még akkor sem, ha évek telnek el.

Ha vissza akarsz vágni valakinek, hagyd abba. Csak az energiádat pazarolod arra, hogy olyan szerepet próbálj játszani, ami nem hozzád tartozik. Ezzel csak a saját boldogságod esélyét semmisíted meg. Ne cipeld magaddal mások terhét, hagyd, hogy ők legyenek felelősek azért, amit tesznek és mondanak.

Amikor nehéz időket élsz át, amikor nehézségekbe ütközöl, amikor magányosnak, szomorúnak és boldogtalannak érzed magát, az illető meg fogja érteni, hogy hol rontotta el. Rájön, hogy mit tett rosszul, és megkezdi a személyes gyógyulási folyamatot.

Van egy különbség közted és az említett személy között: te elfogadod a változást. Úgy döntesz, hogy fejlődni fogsz, hogy jobb ember leszel, hogy tanulsz a tapasztalatokból. Sajnos vannak, akik nem tanulnak semmit az élet leckéiből.

Káoszosan vándorolnak majd az életben, emberről emberre, leckéről leckére, nem értve, hol kell megállniuk. Továbbra is rosszul fognak viselkedni, és a sors továbbra is lesújt rájuk.

Ne éljen benned a bosszúvágy. Egyszerűen engedj el a lelkedből mindent, ami negatív. A dolgok úgy vannak felépítve ebben az Univerzumban, hogy mindenki pontosan azt kapja, amit megérdemel. 
Éld meg ezt a fájdalmat, majd mosolyogj az életre és lépj tovább.

forrás: femzine.com