2022. október 29., szombat

Percekig halott volt a nő aki találkozott Istennel, mesélt arról mit látott a túlvilágon


A Kentucky államban élő 52 éves Penny Wittbrodt egy nyugdíjas ápolónő, akinek két halálközeli élménye is volt – egy 2014-ben, egy másik pedig 2016-ban. Mindkét esetben anafilaxiás sokkot kapott, és kómába esett, de azt mondja, eközben elképesztő spirituális élményekben volt része, többek között találkozott Istennel, és megértette, hogy működik valójában a világ. 
 
 Fotó: Penny Wittbrodt

Ezek az élmények teljes megváltoztatták az addigi nézeteit. Azt is elmondta, hogy nehezen hozta meg a döntést, hogy visszatérjen a testébe, de tudta, hogy még nem teljesítette a küldetését a Földön.

Penny allergiás volt a kagylóra, de már évek óta nem volt allergiás rohama. A biztonság kedvéért azért mindig magánál tartotta az allergiás reakciók kezelésére szolgáló EpiPen-injekciót. Egy alkalommal azonban mégis megtörtént a baj – írja a The Epoch Times.

„Kezdtek légzési és nyelési nehézségeim lenni. Ápolónő vagyok, és tudtam, hogy ez anafilaxiás sokk. Ezért beadtam magamnak az EpiPen-injekciót, és a fiam bevitt a kórházba” – emlékezett vissza.

Miközben a kezelésre várt a kórház folyosóján, Penny állapota rosszabbra fordult, és miközben kimaradt a légzése, kilépett a saját testéből, és kívülről látta önmagát. Először nem ismert önmagára, de aztán megértette, mi történik. Később úgy írta le a tapasztalatait, hogy átlépett a szellemvilágba, ahol először nyomasztó, sötét űr vette körül, és teljesen másképp érzékelte az időt.
 
 
“Az idő itt [a Földön] annyira strukturált, és az idő ott tényleg elszáll az ember elől” – emlékezett vissza, miközben a szellemvilágról beszélt, ahová váratlanul belépett. Az ürességben volt, miután kómába esett.

Penny azt állította, hogy fényes fényt látott, mielőtt megjelent a nagymamája szelleme, és telepatikusan azt mondta neki, hogy maradjon nyugodt. “Annyira megkönnyebbültem, hogy valaki ott van, és nem vagyok egyedül” – mesélte Penny.

Miközben a túlvilágon töltötte idejét, Penny felfedezte, hogy gondolatai pillanatok alatt valósággá váltak. Felidézte, hogy amint rájuk gondolt, ragyogó sárga virágokat látott.

“Minden virágnak saját rezgése van, saját dala, saját illata és íze. És nem kell a közelébe menned, hogy megtapasztald” – mondta.

Ezután Penny azt állította, hogy találkozott Istennel, és elpanaszolta neki mindazt a nehézséget, amit neki és a gyermekeinek el kellett viselniük. Megkérdezte Őt, miért engedi, hogy a gyermekei szenvedjenek, és választ kapott minden kérdésére.

Penny Wittbrodt szerint Isten válaszai megértették vele, hogy az evilági szenvedésért a túlvilágon jutalom jár majd. Egy pillantást is látott a jövőbe, ahol fia, Dávid nézte, ahogy a fia focizik.

“Anya, olyan apja leszek neki, amilyet megérdemeltem” – hallotta, amint azt mondja. David aztán évekkel később ugyanezt a mondatot ismételte meg, miközben nézte a fiát játszani. Penny ezt az élményt Isten jelének és túlvilági élménye “megerősítésének” tekintette.

Penny elmondta, hogy arra kérte Istent, hogy hagyja, hogy emlékezzen erre az élményre, mielőtt visszatér. Úgy gondolta, hogy reménytelennek érezné magát, ha elfelejtené a szürreális élményét, és felidézte, hogy sírva távozott a másik valóságból.

Penny Wittbrodt azt állította, hogy meggyógyult, miután felébredt a kómából. Elárulta, hogy az élmény meggyógyította az anafilaxiáját, és teljesen megváltozott az életszemlélete.

“Arra vagyunk hivatottak, hogy továbblépjünk, megfeleljünk a kihívásoknak és megosszuk a kedvességet” – mondta. A teremtőjével való beszélgetés után a legnagyobb lecke, amit megtanult, az volt, hogy a földi kényelem nem bír ugyanolyan értékkel a túlvilágon. A nehézségek és a küzdelmek azok, amelyek gyümölcsöt hoznak.

Valószerűtlen élményét több interjúban és podcastban osztotta meg másokkal. Azt is elmondja az embereknek, hogy esélyt kapunk arra, hogy megválasszuk a családunkat és azt, hogy milyen életleckéket szeretnénk megtanulni, mielőtt erre a világra jövünk.

“Próbálom emlékeztetni az embereket erre, mert mielőtt idejöttél, tudtad, milyen traumákkal kell szembenézned” – mondta.

forrás: twice.hu - filantropikum.com

- - - - - 

Találkozás Istennel Penny Wittbrodt - videó
forrás:  DEAD Talks Podcast