2022. december 3., szombat

Őrangyalom, vigyázz reám!

 

Dr. Sándor Judit angyalterapeuta azt mondja, gyerekkorától érzi az angyalok jelenlétét. Advent idején, közeledve a karácsonyhoz talán még inkább adódik a kérdés: léteznek-e őrangyalok? Vannak olyan láthatatlan segítőink, akik tudtunkon kívül is óvják életünket?

Sokszor úgy véljük, bizonyos helyzetekben csak a csoda segíthet rajtunk. Más azt mondja, rá az őrangyala vigyázott. Igaz lehet ez?

Az őrangyalaink valóban megmenthetnek minket olyan helyzetekből, melyek veszélyeztetik életünket, és melyek megtapasztalása nem része az életutunknak. Az őrangyalok azonban az univerzális törvények szerint csak akkor avatkozhatnak be az életünkbe, ha kérjük őket, azonban ez alól kivételt képez a fentebb említett eset. Sokan véletlennek hívják, sokan csodának, sokan őrangyali, angyali jelenlétnek a kilátástalan helyzetek vagy vészhelyzetek hirtelen megoldását. Egy biztos: ha hiszünk az angyalokban, és kérjük őket, olyan csodálatos dimenziói nyílhatnak meg az életünknek, mellyel csak gazdagodhatunk.

 
Dr. Sándor Judit

Kik az őrangyalok, honnan tudom meg, hogy rám ki vigyáz?

Az őrangyalok lelkünk leszületésének pillanatától mellettünk lévő, ego nélküli, feltétel nélküli szeretettel létező, láthatatlan segítőink, akik ismerik vállalt lélekfeladatainkat és életutunkat. Ha meg szeretnénk tudni, hogyan hívják őrangyalunkat, egyszerűen csak kérdezzük meg a nevét és kérjük meg, hogy számunkra egyértelmű, érthető módon hozza tudomásunkra azt. Ezután figyeljük az ismétlődő jeleket, neveket. Hiszek abban, hogy minden ember képes arra, hogy felvegye a kapcsolatot őrangyalával.

Honnan tudom, hogy velem vannak? Hívhatom őket vagy tudják ők, mikor kell jönniük?

Minden pillanatban velünk vannak, számukra nem léteznek a tér és az idő korlátai. Ha segítségre, támogatásra van szükségünk, mindig hívjuk őket, és ne felejtsük el megköszönni szerető, segítő jelenlétüket! Az őrangyali jelenlét legáltalánosabb jelei: virágillat, hirtelen felbukkanó tollpihék, madártollak, egy lágy, szerető, szellőszerű érintés, mely nyugalommal tölt el. De az angyali világ jelzése az is, hogy hallotta kérésünket, ha hirtelen mindenhol angyali képeket látunk, illetve, ha minden zene, amit meghallunk, az angyal szót tartalmazza.

Kérhető tőlük segítség? Így az ünnepek közeledtével megvan, hogy melyikőjükhöz forduljunk?

Az angyalok végtelenül boldogok, ha szólítjuk őket. Adventi időszakban a legfontosabb a befelé figyelés, a belső fényünkkel és békénkkel való kapcsolódás. Mihály Arkangyal az, aki megtisztít a szívedben lévő haragtól, és minden olyan negatív érzelemtől, ami megakadályoz abban, hogy pozitív érzésekkel készülj az ünnepre. Raquel Arkangyal a békés, harmonikus kapcsolatok angyala. Érdemes karácsony napján hozzá fordulni, különösen, amikor sok ember gyűlik össze egy helyen, hogy békével szívünkben éljük át az ünnepi pillanatokat.

Ha ők segítenek, akkor mi hogyan tudjuk ezt viszonozni?

Köszönjük meg nekik jelenlétüket, fénymunkájukat, melyet értünk, emberekért végeznek. Sokan bosszankodnak, milyen rideg a világ, hol van a Teremtő, hol vannak az angyalok, akik segítenek. Közben elfelejtjük, hogy a Teremtő bennünk él, az isteni segítség az egyik emberen keresztül jut el a másikig. A kedvesség, a szeretet, a lelki béke, mellyel az angyalok megajándékoznak, csak akkor ér valamit, ha azt továbbadjuk a világban. A világot nem valami külső erő tudja megmenteni, jobbá tenni, hanem most és itt mi, emberek. Mi vagyunk azok, akik minden pillanatban választhatunk, hogyan bánunk egymással: emlékezve arra, hogy testvérek vagyunk és szeretettel, elfogadással fordulunk egymáshoz, vagy félelemmel, ellenségként tekintünk egymásra. Válasszuk a szeretetet!

Az angyalok megtapasztalása érezhető vagy megtanulható folyamat?

Igen, az angyali jelenlét a pszichikus csatornáinkon keresztül tapasztalható. Ezeket újra működésbe lehet hozni, meg lehet tisztítani, hiszen a modern civilizáció rohanásában elvesztettük ezek használatának természetes képességét. Az angyali világ létére egyetlen 100%-os bizonyíték és szűrő létezik: mindenki egyéni tapasztalása. Vannak olyan tanfolyamok, eszközök, melyek ebben segítenek. Ilyenek a tanfolyamaim, vagy az általam angyali közvetítésre alkotott angyalkártya.

forrás:kekesonline.hu

- - - - - - 

Dr. Sándor Judit: Rólam 

https://angyalikapu.hu/rolam 

- - - - - - 

 Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártya - Jóportál - videó

 A lélek igazságának fényében születtek ezek a kártyacsomagok, hogy fényt, áldást, gyógyulást hozzanak mindenkinek, aki a lapokat használja. Az arkangyalok az isteni szeretet legtisztább megnyilvánulási formái, akik látják lelkünk fényét, akik tudják, kik vagyunk valójában, és akik emlékeztetnek minket saját fényünkre, küldetésünkre. A kártyák az arkangyalok fényével, rezgéseivel ébresztik lelkedet, és segítenek, hogy elindulj a változás útján. Hogy merj hittel tenni, cselekedni, változtatni azért, hogy megérkezz lelked tervéhez, ahol békére találsz…

Szeretettel: dr. Sándor Judit