2023. március 22., szerda

George Van Tassel az Integratron megalkotója

 

Az Integratron egyben időutazó és bőrfiatalító szerkezet, amit George Van Tassel tervezett a föld elektromágneses mezejét kihasználva. 

Az 1954 körül épült Integratron a kaliforniai Landersben található, 20 mérföldre északra a Joshua Tree Nemzeti Parktól.

Az Integratron megalkotója: George Van Tassel ufológus, mérnök és író
 

George Van Tassel (1910-1978) azt állította, hogy a szerkezet Mózes tervein, Nikola Tesla írásain és a Vénusz bolygóról származó földönkívüliektől származó telepatikus útmutatásokon alapszik.

Ezt az egyedülálló, 12 méter magas, 17 méter átmérőjű, teljesen fából készült kupolát úgy tervezték, hogy elektrosztatikus generátor legyen, megfiatalítsa az embereket, és általa tudjanak utazni az időben. Az Integratron elhelyezkedése a legérdekesebb: erőteljes geomágneses erők metszéspontjára épült, amelyek az épület egyedi geometriája által fókuszálva koncentrálják, és felerősítik a Föld mágneses erejét.

Van Tassel feltételezte, hogy az elektromágnesesség hatással van a biológiai sejtekre , és úgy vélte, hogy minden biológiai sejtnek egyedi rezonanciája van.

Tassel szerint az Integratron által generált erős ultraszéles sávú EMF "rezonál" a cella frekvenciájára, és "újratölti" a sejtszerkezetet, mintha az elektromos akkumulátor lenne. Van Tassel azt állította, hogy az emberi sejtek "megfiatalodtak" a szerkezet belsejében.

Az Integratron három nővér magántulajdonába került. Joanne, Nancy és Patty Karl nővérek megvásárolták a 2000-es évek elején. A nővérek az Integratront "akusztikailag tökéletes szerkezetként" népszerűsítik, túrákat tartanak és "hangfürdőket" kínálnak a vendégeknek, amelyeket úgy írnak le, mint "...meditációszerű foglalkozásokat kvarctálak hangjaival kísérve".

Ezt az egyedülálló építményt 2019-ben a Nemzeti Parki Szolgálat felvette a Történelmi Helyek Nemzeti Nyilvántartásába.


"A módszer szerint, mivel sejtjeink bioelektromossággal és mágneses tulajdonságokkal is rendelkeznek, töltésüket az idők során, folyamatosan elveszítik.
Mint egy akkumulátor, úgy merülnek le az évtizedek alatt.
Azonban újratöltésükkel, szintén elérhető a tartós egészség és fiatalság, csak megfelelő időközönként meg kell ismételni a műveletet."
(George Van Tassel)

George Van Tassel
 

A feltaláló, közvetlenül a nyilvános színrelépés előtt szívrohamban elhunyt, találmánya prototípusának nyomaveszett, soha nem lett bemutatva a világnak.

forrás: promotions.hu

- - - - - -  

Kapcsolódó írás:

Egy történelmi jelentőségű interjú feltárja azokat a nemzetbiztonsági titkokká minősített technológiákat, melyeket a földönkívüliektől tanultak

https://ujvilagtudat.blogspot.com/2013/03/egy-tortenelmi-jelentosegu-interju.html

- - - - - - - 

George Van Tassel - videó

 https://www.youtube.com/watch?v=wZbFsFWk__c&t=841s

 Az INTEGRATRON rejtélye! - videó

forrás:The Lost History Channel TKTC