2023. március 16., csütörtök

Isten ember-bőrbe bújtatása

 

 Istent elválasztjátok magatoktól, hímneművé teszitek, szakállt rajzoltok neki és szerintetek mély hangon beszél. Egy vén szerepét osztjátok neki, beszéltek hozzá, imádat tárgyává teszitek és szobrokat készítetek, hogy minél emberibb legyen.

Isten ott van belül! A Föld teremtőjének legmagasztosabb energiája ott van minden egyes Emberi Lényben. Ott van a DNS minden egyes darabjában, 100 milliárd egységben. A DNS molekulákban ott a tudatosság és még kommunikáció is van a molekulák között, amiről a tudomány még csak nem is tud. Isten ott van benned! Akkor hát miért téped ki önmagadból és építesz templomokat. Az Emberi Lények raktak Emberi szabályokat Istenre. Emberi Lényt csináltak Istenből, biológiai nemi jelleget adtak neki, még háborúkat is raktak a mennyekbe! Olyan sok más dolgot is tettek, hogy emberibbé tegyék a Világegyetem Teremtőjét! 

Emberek mindent különállóvá és egyedivé akarnak tenni. Szétválasztani, azonosítani és megszámolni. Ez az emberi természet. Minden élő dolog, amivel kapcsolatba kerülsz, elkülönített és különálló: egy ember, egy állat, egy bogár, egy fa. Ez a közös mindegyikben. Mindegyik egy zárt, élő rendszer és EGY dolog. Így, ha Istent beleteszitek ebbe a skatulyába, mindjárt jobban érzitek magatokat. Mert csak így tudjátok elképzelni, hogyan kellene viszonyulni a Szellemhez. Isten linearizálása abban segít, hogy érezd, mit kellene tenned és mikor kellene, hogy megtedd. A túlélés minden velejárója, amit egész életed folyamán tanultál, beletartozik ebbe és mi ezt az Ember lineáris elfogultságának nevezzük. Istent könnyebb megérteni, ha az egy szakállas és mély hangú ember - tekintéllyel rendelkező személy. De a Szellem nem ilyen. Isten nem egy tekintély. Isten a család. 

Ha létezik a tekintélynek bármilyen energiája, akkor ebben osztozol Istennel, mert Isten benned van. Következésképpen, te vagy a tekintély. Semmiféle általános szertartás nincs. Több ezer éven keresztül a vallások több ezer „szabályt” hoztak létre arra, hogy hogyan „nyerjük el Isten kegyelmét”. Mit szóltok ahhoz, ha egyik sem helyes? Hadd kérdezek valamit: Ha beszélni akarsz a saját tested sejtszerkezetével, milyen szertartásra van szükség? Ha te beszélsz magaddal, hogy kezded? Felveszel valami ünneplőset, letérdelsz, felkészülsz? Vajon kitalálsz valamit, valami keretet, ceremóniát, mozdulatokat, hogy jobban működjön? Vagy egyszerűen csak az elméddel befelé fordulsz, beszélsz ahhoz, ami a sajátod és megfejted az összerakóst? Vajon érted, mire gondolok? Az emberek nem befelé tekintenek Istenre. Inkább el szeretnék különíteni Istent. Magasztalni akarják Istent, oltárra helyezni a Szellemet, hogy fel tudjanak nézni rá és esetleg még szobrot is készítenek, hogy lássák, hogy kihez beszélnek. Ez Isten emberiesítése, emberbőrbe bujtatása. Isten nem egy Emberi Lény elméjével rendelkezik, vagy egy Emberi Lény tudatosságával. Se nem sok különálló tudatosságrész gyűjteménye és ezt nektek nehéz megérteni. Isten tud beszélni minden egyes Emberhez - mind a 6,7 milliárdhoz - ugyanabban az időben. Isten képes a szeretettel és gyógyítással teli társalgásra mindenkivel egyszerre. Ő nem valaki. Ő az Univerzum Teremtője. Ő az - egy Isteni, intelligens és szerető energia. Miért húztok emberbőrt Istenre és miért csökkentitek ennek a Teremtő energiának a ragyogását egy közönséges dualitássá? Ne bújtasd emberi testbe ezt a Forrást! Ő nem olyan, mint Te. 

Elérkezett az idő, számodra is, hogy megváltoztasd az énképedet! Amikor megteszed, kinyitod majd a szemed, belenézel a tükörbe és azt mondod: „Vagyok, aki vagyok! Isten ott van bennem!” Nagyon nehéz ezt megtenni, mint Emberi Lény. Megköveteli, hogy kilépj a régi valóságodból, az áldozat szerepéből. Mit mond neked a kultúrád az Isteni mivoltodról? Minden, amit a médiában látsz, azt mondja gyámoltalan vagy. Erre van szükséged, meg arra van szükséged, mondják. Vajon láttál már valaha is olyan hirdetést, amiben azt mondták: ”Semmi másra nincs szükséged, csak magadra! Csak így tovább.” Hát nem. 

Hogyan tudsz a Szellemmel a legjobban kommunikálni? Elmondom. Szeretned kell önmagad! Ez a kulcs! Ez a kapu. Teljesen rendben van az, hogy Isten benned van. Nem mocskosan születtél, ragyogónak születtél - ragyogónak! És azokon, akik felfedezték ezt a ragyogást, már nem az egójuk uralkodik! A szeretet vezéreli őket és ez nagy különbség! Úgy szeretik önmagukat, ahogy Istent szeretnék. Tisztában vannak az egyensúllyal, amikor a fény részeként kiállnak azért, amiben hisznek és elutasítják azokat a dolgokat, amelyek a régi energiát képviselik és a sötétséget. Ugyanakkor féken tartják az egójukat, úgyhogy az soha nem irányítja őket. Ezt tették a mesterek és ezt tanították. Az Istennel való kommunikáció automatikussá válik, amikor megérinted a Teremtőnek azt a részét, ami ott van önmagadban. Ez kinyitja a kaput.

Isten a Világegyetemet az élet számára teremtette, bőségre és fényre. A Teremtő nemcsak egy gyönyörű kertet adott az Embernek, hanem beleplántált egy darabot ebből a kreatív energiából minden egyes lélekbe. Isten világosság és ez ott van benned. Ez az új energia titka és te most ezt újra felfedezed. Ez nem teszi a többi hitrendszert pontatlanná, hanem inkább erősíti a mély ismereteket annak érdekében, hogy fejlődjenek és még erősebb kapcsolat jöjjön létre a kreatív energiával és a mesterekkel, akik azt képviselik. Kedveseim, ne számítsatok arra, hogy a „templomok” eltűnnek. Inkább arra számítsatok, hogy átalakulnak valamivé, ami jobban egyezik az imádat igaz energiájával, azzal, ami a „benned lévő teremtő” tisztelete. Az emberiség változik és így változik a bennük lakozó Isten megértése is. 

Isten Rendszere 

A bolygó 85 százaléka olyan vallási rendszerhez tartozik, amely keresi Istent. Attól függetlenül, hogy a bolygó mely pontján élnek, hisznek Istenben. Ez különböző módon történik, sokféle, számos szervezetben. Elsöprő többség. Az egész bolygó vagy a legnagyobb része, a maga módján részt vesz Isten keresésében.

Az Emberek nem félelemből keresik Istent. Az Emberi Lény meg akarja tudni, hogy miről is van szó. Ez intuitív Emberi viselkedés. Egy Ember mihelyst képes rá, hogy megtegye, elindul kutatni. Áldott az Emberi Lény, aki keresi Istent a maga módján. Még akkor is, ha ez az imádat egy épületben történik énekelve, vagy ember készítette dogma szerint. Valójában az ő művészetük és könyörgésük is Isten keresése. A linearitásban, az Emberi Lények Istent nagyon különös módon keresik: Nem tudják felfogni, hogy ők részei a rendszernek. Minden, amit tenni szeretnének, hogy megérintsék a Teremtő kezét. Azt gondolják, hogy Isten mérhetetlen nagy, ők pedig nem és ez a félresikerült elmeszülemény gyakran létrehozza azt a skatulyát, amelyet aztán imádatuk tárgyának választanak. Néha úgy érzik, alázatosnak kell lenniük. Néha, hogy még egy kicsit szenvedniük is kell, csak azért, mert Isten nagy, ők pedig nem, ez a felfogás pedig azért van, mert az Emberek lineárisak. Sokszor még korbácsolják is magukat, mert azt mondták nekik, hogy mocskosak és értéktelenek. Nem tudják felfogni, hogy a Teremtő esetleg bennük van. Nem úgy tekintik magukat, mint család. Áldott az Emberi Lény, aki keresi Istent, mert a Teremtő azt várja, hogy megtalálják. Nem számít, hogy milyen vallási skatulyában vagytok.

A linearitásban létrehozzátok az istentiszteletnek a skatulyáit; kialakítjátok a tagságot; csoportokat hoztok létre és akkor olyan utasításokat adtok nekik, hogy ne látogassák a többi skatulyát! Tudjátok miért? Mert nem akarjátok, hogy megtudják, hogy Isten szeretete ott is jelen van! Egy kis kozmikus tréfa: a bolygó vallási vezetői, akik állítják, hogy ismerik Istent, sokszor valóban ismerik Őt! Hiszen csodás gyógyulások történnek, még az egyes skatulyákon belül is. Csodás gyógyulások történnek, mivel Isten szeretete ott is jelen van, még azokon a korlátolt és egymással szembenálló rendszerecskéken belül is. Lehet, hogy máshogy öltöznek, és máshogy beszélnek, és máshogy viselik a kalapjukat – de Isten ott van. A család ott van. Mélyreható gyógyulások történtek már mecsetekben, zsinagógákban, az evangélisták fűrészporos padlóján és más vallási skatulyákban. Ezáltal azt állítják, hogy csak náluk van az egyetlen igazság. A különböző vallások sosem hasonlítják össze jegyzeteiket, de mindegyik skatulyában ott van Isten. 

Hadd beszéljek rólatok és a módszereitekről, ti, akik metafizikusnak vagy ezoterikusnak hívjátok magatokat. Egy új energia jelent meg ezen a bolygón, amely felébreszti a szíveket és az elméket, a Szellem megértésének egy új módjára, hogy te tulajdonképpen a Teremtő egy darabkája vagy. Ezt nehéz felfogni! A fő oka annak, hogy ez ilyen nehéz, mert nem lineáris. Hirtelen egy nemlineáris, interdimenziós területen találod magad, ahol a dolgok, amiket mondasz, nem elfogadhatóak azok számára, akik előnyben részesítik az Istenről alkotott, lineáris elképzelést. Olyanokat mondasz, mint: „Nincsenek véletlenek. Létezik egy nagyobb terv. Felelős vagyok azért, ami velem történik.” Erre azok, akik lineárisak, rád néznek és arrébb vonulnak. Az nem logikus. Ez családokat, barátokat választ szét, mert ti nem a lineáris utat választottátok. Hogy mi az oka? Mert a DNS-edben, öreg lélek, érzed a korok bölcsességét. Ez az, ami változik. A váltás, amiről a hosszú évek folyamán beszéltünk, a DNS-t a gyökerénél befolyásolja. Egy felébredés történik. Ez kemény dió! Nehéz dolog interdimenzionálissá válni, mert ez furcsa a körülöttetek levők számára.

Amikor kezded nyitni azt az ajtót, ott egy portál a Felsőbb-Énedhez mindegyikőtökben. Úgy képzeld el, mint egy ajtót, amin képes vagy benyitni és egy ragyogó fény van mögötte. Ez a fény az, amit látni szeretnél. Ez egy közvetlen összeköttetés az otthonnal és néhányan ezzel dolgoznak naponta, a gyógyításaik során és a meditációikban. Amikor elkezditek nyomni az ajtót, a másik oldalon ott a Teremtő, aki azt várja, hogy megtaláljátok. A folyamat azért van elrejtve, mert nem minden Emberi Lény képes megérinteni a Teremtő arcát és közben egyensúlyban maradni. 

- forrás: Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításai -

- - - - - - - 

Kapcsolódó írás:

Kicsoda KRYON?
https://dszilvia.blogspot.com/2018/05/kicsoda-kryon.html

- - - - - - - -

Lee Carroll - KRYON - videó

forrás:Roland Koczka