2023. március 5., vasárnap

Nikola Tesla: "A halál nem létezik"

 

Ez lehet az emberiség legnagyobb elhallgatott titka és igazsága. Tesla halála előtt nem sokkal rájött, hogyan lehet kommunikálni a túlvilággal és a halottakkal…? 



A halál nem létezik. És ha ezt kijelentjük, akkor ezzel a tudással még a tőle való félelem is eltűnik!

Nikola Tesla jegyzetei között az alábbi üzenetet találták meg:

“És ne felejtsétek: egyetlen ember sem, aki létezik, nem hal meg…

Átalakulnak a Fényben, és mint olyan léteznek tovább..

Az a titok, hogy ezek a fényrészecskék visszatérnek az ő eredeti állapotukba- visszatérve megelőző energiájuk egyikébe.

Krisztus és néhányan mások tudták ezt a titkot. Kerestem, hogyan lehet megőrizni az emberi energiát.

Van a Lélekben a Fénynek egy típusa, amely megegyezik a legfelső mennyei fénnyel.

Nem magamnak kerestem, hanem mindenki javára.

Úgy hiszem, hogy a felfedezéseim könnyebbé és elviselhetőbbé teszik az életet az emberek számára, és a spiritualitás és az erkölcs felé irányítják őket.”

-írja Nikola Tesla. 
 
 Tesla ennek a lehetőségét már 1901-ben felvetette, a kristályrádió kapcsán. Ez a készülék ugyanis egyik este félelmetes üzeneteket fogott, melyekről a legendás feltaláló így írt a naplójában:
 
„Az első megfigyeléseim teljesen megrémisztettek, hiszen volt bennük valami titokzatos, hogy ne mondjam, természetfeletti, és éjszaka egyedül voltam a laboratóriumomban.”

Annak ellenére, hogy Tesla korai éveiben nem hitt a szellemekben és az ismeretlen pszichikai képességekben, a fizikai sík elhagyása után ez a véleménye valószínűleg megváltozott.

Kanada, montreali otthonában 1998-ban Alice Cromley médium állítólag a Tesla által is használt elektromos módszerrel kapcsolatba lépett Tesla szellemével. Tesla beszélt a halála utáni létezésben rá váró új felfedezésekről:

„A jövő megmutatja, hogy amit ma okkultnak hívunk, egy olyan tudományon alapul, amelyet még nem fejlesztettek ki. A fizika túlmutat a ma tudományosan ismerten"

Úgy tudni, hogy még az FBI is nagyon komolyan vette Nikola Tesla több sci-fibe illő találmányát és elméleteit.

Egyre több bizonyíték van arra a mai tudomány állása szerint is, hogy a tudatunk, a lélek nem pusztul el a test megsemmisülésével.
Roger Penrose elmélete szerint az agyban található, nemrégiben felfedezett mikrotubulusok valójában kvantumfolyadék formájában tárolják el a lelkünket, és ez távozik a testből a halál után. Emiatt lesz a test 21 grammal könnyebb a halálunk pillanatában.

- - - - - -
 
Kapcsolódó írások
 Rájöttek, hová párolog el a lélek a halál pillanatában: TÉNYLEG energiából állunk? 
 
 A Tesla titok:
 
- - - - - - -
 
 Nikola Tesla: "A halál nem létezik" - videó