2023. március 24., péntek

Megdöbbentő dolgot állít egy agyműtéten átesett nő: megjárta a mennyországot

 

Igazi csoda történt a nővel, aki állítólag megjárta a mennyországot egy komoly műtét közben, s fontos dolgot mondott neki egy angyal.

Mélyen belül mindenkit foglalkoztat a nagy kérdés, hogy vajon mi történik a halálunk után. Vajon egy jobb helyre kerülünk, vagy egyszerűen csak elmúlunk? Az emberek többségének megvan erről a véleménye, de az biztos, hogy szinte mindenki abban reménykedik, hogy bárhova is jutunk, ott jól fogjuk érezni magunkat – bár a tudósok ennél jóval lelombozóbb választ adtak a kérdésre.

Egy Yvonne Nachtigal nevű nő már biztosan tudja, hogy ha meghalunk, akkor a mennyországba kerülünk, ugyanis egy kockázatos agyműtét során ő maga is megjárta a mérhetetlen szeretetet és nyugalmat árasztó helyet. Egy hatalmas daganatot kellett eltávolítani még 2011-ben a testéből, az orvosok nagyon aggódtak a túléléséért, ő pedig a műtét közben egészen hihetetlen dolgokat élt át.

Yvonne Nachtigal   

A nő először sárgás, egészen élénk fényt látott, majd egy angyal biztonságos szárnyai között találta magát. Érezte Isten jelenlétét, a végtelen békét, örömöt, ami mindent belengett. Egy idő után észrevette, hogy lent emberek vannak, akik fényrészecskékből állnak. Az angyal elmondta neki, hogy éppen érte imádkoznak, Yvonne Nachtigal pedig nem akarta elhagyni a helyet, hiszen végre megtalálta azt a nyugalmat, amit mindig is keresett – de az angyal azt mondta neki, hogy vissza kell mennie, mert sikerrel jártak az emberek, vagyis még nem jött el az ideje.

Amikor a nő felébredt, az orvosok elmondták neki, hogy sajnos nem sikerült teljesen eltávolítaniuk az agydaganatot, mert volt egy olyan része, ami nagyon kockázatos helyen helyezkedett el. Igazi csoda, de pár hónap múlva teljesen felszívódott a daganat, Yvonne Nachtigal pedig azóta is boldogan éli az életét, főleg úgy, hogy megtapasztalta, milyen is a mennyország.

Itt lehet meghallgatni a teljes beszámolóját:

 forrás:promotions.hu