Dr. Todd Ovokaitys Életrajz

A balti származású Dr. Todd Ovokaitys orvos, kutató-fejlesztő, a Qi Laser (szabadalmaztatott optikai lézertechnológia) kifejlesztője (Scott Strachan fizikussal karöltve), valamint a Pineal Tones™ (tobozmirigy-aktiváló technika) újraálmodója és tanítója. A Kryon-csapat tagjaként Lee Carroll-lal is gyakran tart előadásokat és szemináriumokat világszerte az élő DNS-mező megértése és újraaktiválása témában (Immersion in the DNA field).


Széles körű érdeklődése az orvostudomány, a spiritualitás és a technológia számos területét felöleli, kutatásai és fejlesztései számtalan különféle egészségügyi problémával foglalkoznak. Legfőbb célja és víziója, hogy méreganyagmentes, ám hatékony alternatívákat kínáljon a jelenleg legégetőbb egészségügyi problémákra az AIDS-től kezdve a szívbetegségekig. Ennek érdekében projektjeiben a tudományos világ kiemelkedő szakértőivel dolgozik együtt. Csapata jelenleg az őssejtterápiás innovációk területén a vezető kutatók közé tartozik, dr. Toddot pedig meghívták az őssejtterápián dolgozó legjobb Harvard-orvosok sorába.

Dr. Todd a Johns Hopkins University Medical Schoolban szerzett orvosi diplomát. Diplomája mellett ekkor megkapta az amerikai hallgatóknak kiemelkedő tudományos vagy művészeti munkájukért odaítélhető rangos Phi Beta Kappa elismerést is. Ezt követően speciális belgyógyászati szakképesítést szerzett a Georgetown University Hospitalban, később pedig ugyanitt képezte tovább magát a tüdőgyógyászat és a sürgősségi ellátás terén. Jelenleg egyetemi adjunktusként dolgozik a Louisiana State University Health Sciences Institute-ban.

Dr. Todd munkái közül az egyik legjelentősebb a Qi Laser technológia, amelyet Scott Strachan skót fizikussal együttműködve alkottak meg. Ez az eljárás forradalminak tekinthető, mivel a speciális és célzott lézersugarak oly módon képesek megváltoztatni az egyes molekulák alakját, struktúráját és funkcióját, ami korábban lehetetlennek bizonyult. A Qi Laserrel besugárzott molekulák biológiai aktivitása és kémiai reakciókészsége bizonyítottan növekszik, így a technológia alkalmazása rendkívül széles körű lehet az egészség és a tudomány különféle területein.

Ezek közül az egyik legjelentősebb fejlesztés – közel száz éve tartó kutatómunka távlatából – az aszpirin első szilárd halmazállapotú variánsának megalkotása, amelynek jelentősége abban áll, hogy ez a típusú gyógyszer gyorsabban hat kisebb dózis esetén is, ráadásul kevesebb mellékhatással vagy akár mellékhatások nélkül. Az eljárást ma világszerte szabadalom védi az USA-tól Japánig. Todd és kollégája, Strachan arra is felhasználták felfedezésüket, hogy koleszterincsökkentő gyógyszerek (pl. az USA-ban gyakran használt Zetia) új formuláját hozzák létre, köztük a koleszterintermelést csökkentő legfontosabb sztatinok különféle változatait (az eljárást az USA-ban szabadalom védi, a nemzetközi engedélyezés folyamatban van). Ezek az új típusú kombinációk várhatóan lehetővé teszik a kisebb dózisokban való használatot nagyobb hatékonyság és kevesebb mellékhatás mellett, Q10 koenzimmel kombinálva pedig vélhetően a sztatinok mellékhatásait is sikerült majd teljesen kiküszöbölni, megtartva a maximális hatást. Dr. Todd emellett kifejlesztett egy lézerrel kezelt speciális étrendkiegészítő formulát is, amely a szívinfarktus során károsodott miokardiális (szívizom-) szövetet 30 nap alatt képes regenerálni.

Dr. Todd munkájának másik jelentős része az afrikai HIV-járványhoz kötődik: a The Immune Support Protocol (ISP) néven futó projektjének célja az immunrendszer erősítése és a HIV-vírus semlegesítése. Az utóbbi években kutatócsoportjával egészségjavító, lézeraktivált formulákat kísérleteztek ki, többek között immunstimuláns, egzotikus esőerdei növénykivonatok és más természetes összetevők felhasználásával. A különleges formulákat Dél- és Kelet-Afrikában létrehozott csoportokban klinikai kísérletekben is tesztelték, amelynek során hatékonynak mutatkoztak vírusok, baktériumok és paraziták széles köre ellen, a résztvevők körében pedig számottevően erősödött az immunrendszer és javult az életminőség. A formulák hatékonysága mellett kiemelkedően fontos természetes, méreganyagmentes összetételük és más AIDS-elleni gyógykészítményekkel szembeni alacsony költségük.

A lézerrel kezelt táplálékkiegészítők közül többet is alávetettek hivatalos klinikai vizsgálatoknak, amelyek minden esetben a szer jótékony hatását mutatták ki az egészségi állapot általános javulásától kezdve az egyes szervek funkciójának vagy struktúrájának javulásáig. A vizsgálatok eredményeiről az orvosi szaklapok is beszámoltak.

A Dr. Todd által megalkotott eljárások fontosak lehetnek a fiatalító technológiák kifejlesztésében is, így a telomer-biológiával, a DNS-metilációval és az őssejt-alkalmazásokkal összefüggésben is folynak kutatások több amerikai egyetemen és klinikán, amelyek közül az őssejt-kutatások tűnnek a legígéretesebbnek. Az előzetes in vitro tanulmányok szerint a lézersugár képes a szervezetbe bejuttatott őssejteket mozgásra bírni és a kívánt szövethez irányítani. A folyamatot különféle szívbetegségek, SM, Parkinson-kór és ízületi betegségek esetén is vizsgálták, 24 órán belüli javulást mérve, ami igen jelentős más őssejt-terápiák 3-6 hetes regenerálódási idejéhez viszonyítva.

Todd 1996-ban Carlsbadban megalapította a Gematria Products nevű céget, amely a fenti technológiával lézersugárzott táplálékkiegészítők széles palettáját fejlesztette ki és forgalmazza. Ez a forradalmi eljárás mintegy “fénnyel telíti” a termékeket, ami növeli a hatékonyságukat és javítja a bennük található összetevők hasznosulását. A klinikai kísérletek világszerte a termékek kitűnő eredményeit igazolják.

Dr. Todd a világ különféle pontjain tart előadásokat a fenti területeken elért eredményeiről és nagy lelkesedéssel mutatja be különleges új eljárását és azokat a rendkívüli lehetőségeket, amelyeket a Qi Laser technológia magában rejt.

(Pineal Tones ™ www.pinealtones.com - forrás:firstkryon.hu)

Az Élet Virágai - INTERJÚ DR. TODD OVOKAITYS-SZEL - videó
forrás:Lélek Magazin