2018. május 26., szombat

A FIÚ PUSZTA ÉRINTÉSÉTŐL VILÁGÍTANAK A VILLANYKÖRTÉK A RÓLA KÉSZÜLT VIDEÓNEgy indiai tinédzser azt állítja, puszta érintésével fényt ad a villanykörtéknek. A csodagyerekként elhíresült fiú videóban is bizonyítja képességét. A felvétel bejárta a világot.


Abu Thahir akkor fedezte fel különleges képességét, amikor villanyszerelő édesapja hazahozott egy villanykörtét a munkából - írja a Mirror. A fiút csodagyereknek tartják hazájában.


Azt nem tudni, van-e bármilyen a trükk a videóban.

Egy szakértő szerint a jelenség a magas sókoncentrációval magyarázható. Hozzátette, hogy akik gyakran izzadnak, azoknak több a só a szervezetében.

Tudományos szaklapok a múltban már megírták, hogy az emberi test folyamatosan, minden pillanatban energiát termel, amely egyenértékű egy 100 wattos izzóéval.

A fiú a videóban egy újratölthető LED izzót tesz különböző pontokra a testén, és így világít a körte.

Az apa, mikor egy este hazatért, a gyermeke kezébe adta az égőt, hogy tegye egy biztonságos helyre. Meglepetésére, amint a fia megfogta, az izzó világítani kezdett. Először azt hitte valami átverés áldozata, így fogta a körtét, és odatette a fia testének más részeire, de az égő ott is felvillant.

Mint elmondta, gyermeke isteni ajándékot kapott, ezért nem kérdőjelezi meg Abu rendkívüli képességét.
(forrás:http://utajovobe.eu)