2018. május 29., kedd

Töröld el a negatív karmádat az életedből, és élj úgy, ahogyan szeretnél!


Az életed olyan, akárcsak egy nagy doboz: ha jó dolgokat teszel, akkor pozitívumokkal telik meg, ha meg rosszakat, akkor negatívum dolgok alakítják az életed. Ezért arra kell törekedni, hogy azt a bizonyos dobozt többségében pozitív dolgokkal töltsd fel, így az életed összességében pozitívan fog alakulni.


Most következzen 6 karmikus törvény, amelyek segítségével átalakíthatod az életed. Íme!

1. Ha valamit szeretnél megvalósítani az életben, akkor tenned is kell érte

Ezt sokan elfelejtik, pedig nagyon igaz. Nem szabad várnod a csodára, vagy valakire, aki segít teljesíteni az álmodat. Egyszer eljön az a nap, amikor a kezedbe kell venned az irányítást, hogy azok a vágyak, amelyek a szíved mélyén foglalkoztatnak, végre megvalósulhassanak.

2. Élj békében, harmóniában önmagaddal

A nap végén ott fekszel az ágyban, és átgondolod az életed. Törekedj arra, hogy úgy aludj el, hogy a szívedben béke, nyugalom és harmónia legyen. Fogadd el önmagadat a hibáiddal együtt, ez is nagyon fontos lépés, hogy rátalálj a belső békédre.

3. A te életed csak a tiéd!

Az egyetlen dolog, amit képes vagy és jogod is van irányítani, az önmagad. A te életed a te alkotásod. Te döntesz arról, hogy milyen irányt vegyen az életed, ezért jól gondold meg a dolgokat.

4. Az életed addig halad egy irányba, amíg meg nem tanulsz változtatni rajta

Nagyon fontos, hogy tanulj a hibáidból, mert csak ebben az esetben vagy képes kiküszöbölni a karmádon lévő hibákat, és így olyan életet élhetsz, amelyre igazán vágysz.

5. Ne feledd: ki mint vet, úgy arat

Ahogyan viselkedsz másokkal, azt kapod vissza az Univerzumtól. Ezért ha azt szeretnéd, hogy a pozitív, boldogságot, örömet előidéző dolgok, emberek vegyenek körül, akkor légy kedves, őszinte, barátságos mindenkivel, és mosolyogj rá az emberekre.

6. Minden út az Univerzumhoz vezet

Lehet, hogy azt hiszed, hogy a kis dolgokkal nem érdemes foglalkozni, de ne feledd el azt, hogy minden apró rezdülésnek, történésnek köze van az Univerzumhoz. Minden mindennel összefügg, ezért nagyon fontos, hogy miként cselekedsz, döntesz az életedben.

(forrás:filantropikum.com)

Így láss hozzá a karmád megtisztításához!- Balogh Béla spirituális tanító, író - videó
forrás:TV2 Magyarország-tv2.hu/fem3cafe