2018. május 20., vasárnap

Annette Betcher: Az Állatok Inkarnációja - A Reinkarnáció - Az Újraegyesülés 4.


Annette Betcher egy nemzetközileg elismert Állatkommunikátor. Az ő képessége az állatok és az emberek javát szolgálja már több mint harminc éve. Annette kommunikál az összes állattal, beleértve az elveszett és az eltávozott állatokat is. Úgy véli az emberek és az állatok közötti kapcsolat mindig különleges.
 Egy kialakuló együttműködéshez hasonlít, melynek sikere a tudatosságon és a kommunikáción alapul. Annette kifejlesztett egy olyan kommunikációs formát, amit “intuitív állati kommunikációs terápiának” hív. 
Amikor egy állattartó felveszi a kapcsolatot Annette-el konzultáció céljából, ő azonnal lekommunikálja az állattartó kérdéseit és aggodalmait az állattal. Annette Betcher elsődlegesen a Lovakra specializálódott. Annette célja pontosan beazonosítani a probléma forrásának gyökereit az állat szemszögéből. Amint a probléma forrására fény derül, a megoldás könnyűvé válik. Az állatok és az emberek jól érzik magukat Annette könnyed és finom hozzáállásával. A kliensek azt jelzik vissza, hogy egy konzultáció Annette-el olyan, mint egy régi baráttal való beszélgetés.
Annette büszke az ő hosszú és sikeres kapcsolatára a telivér ágazat minden aspektusával. Fajtiszta kutyák tenyészőjeként is boldog éveket töltött. Úgy érzi, ezek a tapasztalatok erősítették az állatkommunikátori képességét. Annette azt mondja “Imádom a munkámat és úgy érzem jó amit teszek.” Olyan jó tudni, hogy az emberek és az állatok egy oldalon állnak. “A tudatosság a megértés kulcsa.” Annette mostanra már felvette a kisgyerekekkel és bébikkel való kommunikációt is repertoárjába.

Annette Betcher

A Reinkarnáció

Szeretnék megosztani néhány információt a reinkarnációról. Néhányaknak közületek kétségeik vannak ezzel a témával kapcsolatban, mindazonáltal személyes tapasztalataim azt mutatják, hogy az állatok reinkarnációja igenis létezik. Alább olvasni fogtok néhány történetet, amiket kaptam, és bizonyítják, hogy van olyan, hogy egy szellembe átkerült állat visszatér egy másik testben.

Amit megtanultam ezektől a lelkektől az az, hogy számos okból fognak visszatérni. Néha egy korábbi emberi gondviselőjükhöz térnek vissza, néha pedig nem. Tartsátok észben, hogy amikor egy állat úgy dönt, hogy visszatér egy testbe, akkor az állat lélekesszenciája, vagy szelleme tér vissza és nem szükségképpen a korábbi érzelmi, vagy fizikai képében. De mindig mutatni fognak nektek olyan személyiség jellemvonást, amiből fel fogjátok ismerni, mindazonáltal ritka eset, hogy pontos másolatai lennének a korábbi életükben lévőnek. Az elvárások viszont tönkre tehetik, vagy bekavarhatják az újraegyesülést.

Állati reinkarnáció két módon történhet:

1. Visszatérhetnek egy újszülöttként annak tudatában, hogy “megtaláljátok” majd egymást.

2. Intézhetnek egy szellemi energiacserét egy olyan állattal, aki már megtestesült. - ez utóbbi a leggyakoribb.

Személyes legutolsó tapasztalatom egy állati reinkarnációt illetően nemrég történt, az én Buddy nevű törpepapagályommal. Mutatott néhány olyan viselkedést és jellemvonást, amit Poncho, aki 4 évvel ezelőtt távozott a szellembe. Poncho 11 éves koráig volt velünk, Buddy most 7 hónapos. Napi szokásom, hogy minden reggel üdvözlöm őt, jó napot kívánok neki, kitisztítom a kalitkáját, adok neki ételt és vizet. Egyik reggel ahogy üdvözöltem, a “Jó reggelt Buddy, hogy vagy ma reggel?” szöveggel, Ő azt válaszolta, hogy “Jó reggelt, én nem Buddy vagyok, hanem Poncho, és köszönöm kérdésed, nagyon jól vagyok.” Nem számítottam erre, de megköszöntem neki, hogy visszatért. Most “Buddy Poncho-nak” hívjuk és úgy tűnik nagyon elégedett vele. Felismertük, hogy visszatért és reméljük hosszú és boldog élete lesz velünk.

Van egy kliensem, akinek a kisállata és egyben jóbarátja nemrég tért vissza a szellembe. Neki volt egy kérdése, ami úgy tűnik igen általános, úgyhogy gondoltam felteszem a weboldalra arra az esetre, hátha segít valamelyest nektek az állati reinkarnációval kapcsolatban. Mint azt már sokaknak mondtam, a kliensemnek is elmondtam, hogy “Amikor az új testben lévő állatot keresed, az segít, ha hagyod, hogy a szíved vezessen.”. Amikor megérzed, hogy ez a megfelelő kisállat számodra, a szíved kissé táncolni fog. Tudod hogyan érez a szíved amikor valami “jó”? Az állatod lelke “testének” megkeresése nem egy bonyolult dolog, különösképpen akkor, ha hagyod a szívednek, hogy vezessen téged.

“Érezni” fogod amikor jó helyen vagy. Esetleg hallhatsz valamit ezzel kapcsolatban, ami már túl jó ahhoz, hogy igaz legyen, de amikor valójában találkozol a kisállattal, már nem “érzed” ezt, és akkor nem ő a megfelelő számodra… Érezni fogod a szíved legmélyén ha jól választottál.

Egy kérdés: Amikor egy szellemben lévő állat visszatér és vannak más állatok is a házban, akkor ők tudják, hogy a barátjuk tér vissza? Az “új” állat felismeri, hogy ezek az emberek és állatok korábban vele éltek?

Mindenek előtt, az új állat az ÚJ állat. Az új állatban minden új, csak a lelke nem. A lélek az ami reinkarnálódott. A lélek az állat “lénye”, vagy “szelleme”. NEM ez a személyisége, vagy az állat memóriája. Úgyhogy legtöbb esetben, az otthon már meglévő állatok tudatában vannak, hogy az állat lelke tért vissza az “új” állat testében.

Honnan tudják ezt? Általában a szellemben lévő állat mondja el nekik ép mielőtt visszatér, vagy az idő alatt, míg a lélek beadaptálódik a testbe. Számos ember maga is elmondja ezt az otthoni állatoknak. Az új állatnak azonnal lesz egy-két olyan jellemvonása, hogy tudd, ez a “te” állatod.

Ők is “felismerik” az embereket és azonnal kedvelik is? Időnként igen, de javarészt szükségük van egy újraismerkedésre. Az idő és annak múlása mindig segít helyre tenni a dolgokat.

Minden egyes állati inkarnáció speciális eset. Mindig egyedi módon próbálok foglalkozni velük. Váljék örömötökre a sok kis történet, amiket az állatok reinkarnációjával kapcsolatban kaptam.

Az Újraegyesülés

Mindannyian megtapasztaltuk szeretett kisállatunk elhalálozását. Néhányunk számára a veszteség már túl elviselhetetlen. Szeretném megkérdezni, hogy “ki tudtod-e terjeszteni tudatosságodat annyira, hogy elfogadd azt az elképzelést, hogy szeretett kisállatod visszatér egy másik testben hozzád???”. Tudom, hogy néhányan közületek vallási okokból nem gondolhatnak ilyen nevetséges elképzelésre. Tiszteletben tartom ezt a hitet. De bizonyára jogunk van saját hitrendszerhez. Hadd tisztázzam ezt. Amikor azt mondom, hogy visszatér hozzád egy másik testben, nem úgy értem, mint pl. a Steven King “Kedvecek Temetője” c. novellában. Én mindig úgy hittem, hogy Isten a végső újrafelhasználó. Nem eldobható lelkeket/szellemeket teremt. Sem eldobható virágokat, fákat, embereket, állatokat. Amikor a test meghal, a lelkünk, vagy szellemünk tovább él. Ez igaz emberekre, állatokra egyaránt. Szabadon dönthetünk, hogy vissza akarunk-e jönni egy másik testben. Ebben a cikkben csak az állatok lelkéről/szelleméről beszélek.

Az átmenet című cikkemben néhány olyan állatbarátom segített nekem, akik már a szellemben élnek. Ugyanezt felajánlották nagylelkűen ehhez a cikkhez is. Ennek az Újraegyesülés címet kellett adni, és két különleges állat barátom inspirált benne. Az egyik Razz, egy szépséges Golden retriever, és Charlie, egy imádni való dakszli.


Razz egyik jóbarátom állandó társa volt. Múlt év végén tette meg az átmenetet a szellembe, és nemrég visszatért egy testben (amit ő választott, tenném hozzá). Az újraegyesülés viszonylag egyszerű volt, mert Razz képes volt elvezetni az ő emberét ahhoz a tökéletes testhez, amit ő annak tekintett. Charlie még mindig a szellemben van, és önkéntesen segített nekem. Látni fogod, hogy Charlie-nak sok megosztandó információja van. Ő egy csodás szellem. Az embere is egy nagyon kedves barátom. Az Átmenet cikkben nem láthattunk át a “fátylon”. Razz és Charlie segítségével, képesek vagyunk bepillantást nyerni a “függönyön” túlra, a mennyországba. 

Charlie élvezi a napot

Ha valaki töprengett már azon, hogy vajon az állatok a mennyországba kerülnek-e, akkor Razz és Cahrlie most kifejti ezt… “Abszolút!!!! Igen, az állatoknak valóban határozott helyük van a mennyországban.” Elmagyarázzák, hogy ez nem egy másik mennyország, ami el van választva az emberektől, hanem ugyanaz a mennyország, ahol az állatok szelleme/lelke kapcsolatba léphet az emberek szellemével/lelkével, ha úgy kívánja. Ahogy Charlie mondja, “mind együtt vagyunk, és ha projektálni akarjuk energiánkat egymáshoz, akkor megtehetjük.”. Sok állatszerető emberi lélek van a mennyországban.

Razz felfedi, hogy a legtöbb állatnak a szellemben van egy pozíciója, vagy “munkája”, amit betölt. Néhányan tanítók, vagy vezetők, míg mások angyalok, üdvözlők, vagy kísérők azon állatok számára, akik átkelnek a szivárványhídon. Charlie úgy döntött, hogy kísérő lesz. Néhány állat úgy dönt, hogy együtt marad egy emberi szellemmel/lélekkel a mennyországban, míg néhányan más állatokkal maradnak ott, és mások pedig úgy döntenek, hogy visszatérnek egy testben. Ezen döntéseket az állat szelleme hozza meg. Nincs időbeosztása ennek, úgyhogy néhány állat azt választja, hogy mindegyik lehetőséget megtapasztalja.

Ha egy állat úgy dönt, hogy visszatér egy testbe, esetleg újra csatlakozni akar ahhoz az emberi családhoz, akinél utoljára volt, vagy választhat egy teljesen új embert és leckét. Razz azt mondja, hogy minden alkalommal amikor visszatérnek, új leckéket fognak megtapasztalni. Azt mondja, “ez akkor is igaz, ha ugyanahhoz az emberhez térnek vissza, és akkor is, ha teljesen újakhoz”.

Felmerülhet a kérdés, hogy “ha az én kisállatom már régóta a szellemben van, dönthet-e úgy, hogy mégis visszatér?”. Azt mondták nekem, amit Razz és Charlie is megerősít, hogy nincs idő a mennyekben. Amit mi “régótaként” tekintünk, csak egy pillanat a mennyben.

A “valós” idő szerint, Razz a mennyben csak néhány hónapig volt, amikor bejelentette, hogy készen áll a visszatérésre. “Mit jelent ez” kérdezhetitek? Van egyfajta eljárás, amit követniük kell. Van amikor egy állat segítve van ebben az eljárásban egy állatkommunikátor által. Egy állat egyértelműsítheti a kommunikátor, illetve az ő “embere” számára azon vágyát, hogy nem csak hogy visszatér, hanem ráadásul az ő emberéhez is. Néhány állat igen részletekbe menő tud lenni ezekben a kérdésekben. 

Razz a parkban 

Kérhetnek egy specifikus típusú testet, beleértve a méretet és a színt is. Charlie is megerősítette, hogy az állati szellemnek/léleknek meg van a képessége, hogy megváltoztassa nemét, méretét, és akár fajtáját is, ha úgy kívánja.

Felmerülhet a kérdés, hogy hogyan tudjuk beazonosítani majd a mi szeretett kisállatunkat, főleg ha még a fajtáját is megváltoztatja???? Razz azt mondta, hogy a legtöbb esetben a szellemben lévő állat finoman átvezeti az ő emberét azon a folyamaton, ami majd az újraegyesülésükhöz vezet. Kommunikátorként engem felvillanyoz, hogy részt vehetek egy szellemben lévő állat az ő emberével való újraegyesítésében. Ez izgalmas számomra és elégedettséggel tölt el engem, el nem mondható érzés, amikor az ember újraegyesül az ő szeretett állatával. Mindazonáltal nem ez az egyetlen módja annak, hogy egy állat újraegyesülhessen az ő emberével.

Mi van, ha az embernek fogalma sincsen a szellemben lévő kisállatával való újraegyesülésük lehetőségéről? Ez jelentheti azt, hogy nem lesz lehetőség az újraegyesülésre?

Razz és Charlie azt mondta nekem, hogy amint egy állat a testben való visszatérés mellet dönt, és egy specifikus emberhez, akkor ők majdnem minden esetben összekerülnek. Néha az ember nincs ennek a történésnek a tudatában. Amikor egy “új” állat érkezik a családba, az állatot szeretik, gondoskodnak róla. Az ember nem tud az újraegyesülési folyamatról, mégis rokonságot érez az állattal. Az állat azonban pontosan ismeri a helyzetet és azon munkálkodik, hogy valósággá tegye ezt az újraegyesülést. Én hiszek a csodákban és imádom amikor az ember és az ő állata csodás módon újraegyesül egymással. Sokszor mondják nekem, hogy az állatuk annyira emlékezteti őket arra a különleges kisállatukra, amelyik meghalt. Vagy azt mondják, hogy olyan kapcsolatban vannak az állatukkal, mintha mindig is ismerték volna egymást.

Ezeknek az embereknek elképzelésük sincs arról, hogy lehetőség van rá, hogy az állatunk egy testben visszatérjen hozzánk, de mégis arról beszélnek, hogy az állatuk emlékezteti őket arra a mennyekben lévő különleges kis állatra, mintha csak ugyanaz az állat lenne.

Charlie

Klienseim olyat is meséltek nekem, hogy szándékukban sem volt elmenni egy menhelyre, felhívni egy tenyésztőt, vagy utána nézni az újságban vagy online egy állatnak, mégis egy napon egyszer csak úgy érezték, hogy tenniük kell valamit. Ez egy másik módja annak, hogy egy szellemben lévő állat szeretne újraegyesülni az ő emberével.

Emberek azt is mesélték nekem, hogy az állatuk választotta ki őket magának, vagy hogy megláttak egy bizonyos állatot, és volt vele “valami” összhang a szívükkel. Néha az állat egyszer csak “feltűnik” és emlékezteti az embert. Oly sok csodás történet van ezekről. Az újraegyesülés a legtöbb esetben az ember számára tudattalanul történik.

Razz azt mondja, hogy az ő emberei meg fognak állapodni vele abban, hogy át fogják vezetni őt egy sor olyan körülményen, melyek alapján fel fogja fedezni, hogy melyik a tökéletes test számára. Ez megtörtént már egy hasonló méretű kutyával is… Razz azt mondja, ő képes a szellem/lélek engedélyével arra, hogy időnkét belekerüljön abba a testbe, amit “ki akar próbálni”. Úgy képes erre, hogy a szellemét abba a testbe projektálja, a test szemein keresztül néz, és alaposan “leteszteli”, hogy biztos lehessen benne, hogy az a test működik számára. Hihetetlennek hangozik??? Ez mind része a folyamatnak.

Fontos emlékeznünk arra, amit az állati reinkarnációról írt cikkemben mondtam, hogy két lélek/szellem nem élhet egyazon testben egyszerre. Azon állat szelleme/lelke, mely birtokolja a testet, bele kell egyezzen abba, hogy tartós utazást tesz a felemelkedés felé. Razz tudta, hogy ez az új test megfelelő lesz számára. Elrendezte a testben lévő szellemmel/lélekkel, hogy megcsinálja ezt az átmenetet. Kérdezhetjük, “akkor mi történik azzal a szellemmel/lélekkel, amelyik addig birtokolta a testet?”. Charlie elmondta, hogy amint a testet birtokló szellem/lélek és az új szellem/lélek közötti megállapodás megtörténik, a “régi” szellem/lélek visszatér a mennybe, ahol olyan hosszú ideig marad, ameddig csak kívánja.

Razz és Annette

Kivétel nélkül mondhatom, hogy minden szellemben lévő állat, mellyel valaha kommunikáltam, megerősítette, hogy a mennyország milyen szépséges hely. Nincs olyan szellem, mely céltalanul vándorol, vagy hagy el egy testet. Razz és Charlie azt mondta nekem, hogy minden állat, mely vissza kíván térni, vissza is fog.

Még egy emlékeztető. Amikor egy állat egy új testbe való visszatérés mellett dönt, lesz egy új személyisége, és új tanulni való leckéi. Új testet fog birtokolni, de ugyanazt a szellemet/lelket hozza magával, és ezt fogja az örökkévalóságon át tenni. Ezért a lélek soha nem hal meg.

Kérdezhetnénk, “hogyan fogom tudni, hogy a kisállatom tényleg visszatért? Hogy fogom felismerni a régi állatom? Az állatok azt mondják nekem, hogy általában hoznak magukkal egy-két felismerhető jellemvonást, ami a korábbi földi inkarnációjukat jellemzi. Ez főleg azt sugallja az embere számára, hogy “tudj róla, legyél biztos benne, hogy visszatértem”. Ez is azt sugallja, hogy a lélek soha nem hal meg!!!!

Köszönetet szeretnék mondani Razz-nak és Charlie-nak, és az összes többi állatnak, akik segítettek nekem a nektek írt cikkeimben. Imádtam leírni ezt, és szeretek részese lenni annak a folyamatnak, hogy egy szellemben lévő állat újraegyesül emberi családjával. Reméljük megválaszoltunk néhány kérdést ezzel a témával kapcsolatban, és lesz újraegyesülés a jövőtökben.
Annette Betcher

(forrás:foldimennyorszag.hu - annettebetcher.com)

Csikó születik - videó