2018. május 30., szerda

Boldogságkutatás mestere - Diamond


Egy véletlen baleset következtében került kapcsolatba az ezotériával Diamond, az Ezo.tv jósnője. Cikkünkből kiderül, hogyan tisztított meg otthonokat szellemektől.


Hogyan kerültél kapcsolatba az ezoteriával?

7 évesen megrázott az áram, ettől kezdve úgy érzem, más vagyok, mint a többiek. Már kisiskolásként feltűnt mindenkinek, hogy különc vagyok. Nem voltak barátaim, mindig magamban játszottam. Az első igazi bizonyíték 14 éves koromban érkezett: 21 ember egyszerre látott Glóriát a fejem felett. Mint sok kamasz, én is kipróbáltam a társaimmal a szellemidézést.

Kimentünk a természetbe, körbeálltunk, megfogtuk egymás kezét, gyertyákat gyújtottunk. Furcsa dolgokat érzékeltünk. Én az egyik pillanatban úgy éreztem, hogy ki kell lépnem a körből. Hátrálni kezdtem, majd egyre inkább távolodni a többiektől. Az egyik fiú egy igét mormolt, majd megszólította azt a személyt, akit megidéztünk. Késztetést éreztem, rákiabáltam, hogy azonnal hagyja abba. Mindenki felém fordult, aztán ledermedt az egész társaság. Hosszasan néztek. Egybehangzó állításuk szerint Glória ragyogott a fejem felett, és csodás fény vett körül.

Majd 20 évesen a kezembe akadt az első kártyám, melyet akkor még csak játéknak gondoltam, aztán egyre több bizonyítást nyert, hogy a kártyák sosem hazudnak, értettem a mondanivalójukat, tudtam közvetíteni a kérdezők felé.


Szerinted fontos-e a származás ahhoz, hogy valaki igazán jó jós legyen?

Úgy gondolom, Isten adta e képességemet, hogy segítséget nyújtsak a rászorulóknak és elveszett lelkeknek. A jóslás nem “szentírás”, hanem iránytű, segít eligazodnunk az életünk útvesztőiben. Szerintem egyáltalán nem befolyásolja a jós tudását, bölcsességét a származása, véleményem szerint ezek velünk született adottságok. Csiszolni persze lehet a bölcsességet de ráerőszakolva tanulni nem.

Hogyan tudsz leginkább segíteni a hozzád fordulóknak?

Leginkább szerelmi, párkapcsolati és szexuális téren tudok segítséget nyújtani, utat mutatni. Francia passziánsz kártyából jósolok már 13 éve. Boldogságkutatónak vallom magam. Minden ember boldog akar lenni, én segítek a boldogság útjára terelni az illetőt. Ha boldog akarsz lenni, el kell határoznod, hogy boldog leszel. Ha boldog akarsz maradni, akkor ezt a döntést minden nap meg kell hozni. Ezenkívül holt lelkek üzenetét közvetítem, de ez sem megy erőszakkal, ha valaki jósoltat velem és holt lelket érzékelek mellette, akkor ennek rákérdezése nélkül is közvetítem a mondanivalóját.

Mesélj el egy-két kiugró esetet, amikor a jóslat segített az embereken.

Az egyik ilyen legemlékezetesebb történet, mikor egy fiatal lány autóbalesetben vesztette életét. A hozzátartozói felkerestek, mert beszélni szerettek volna vele. Létrejött a kapcsolat és olyan dolgokat mondott nekik általam, amiket én nem tudhattam, de a családtagjai viszont igen. Emlékeket idézett fel, tárgyakat mutatott, melyek egyértelműen az ő jelenlétét igazolták.

Vagy, mikor elmentem személyesen egy házhoz jóslásra, bementem a házba, éreztem a jelenlétét egy holt léleknek. Kiderült, hogy annak az illetőnek az anyukája, aki odahívott engem. Végigmentem a helyiségeken, pontosan behatároltam, melyik szobában halt meg az anyuka, s akkortájt hol volt az ágya.

Nemrégiben történt, hogy felkeresett egy család és a segítségemet kérte. Nyolc éve nincs nyugodalmuk, nem alszanak éjjelente, félnek, kopogó szellemek vannak náluk. Elmondták, hogy már nagyon sok "hozzáértőt" hívtak, hogy megszabadítsák őket e jelenségtől. Rengeteg pénzt kifizettek, de nem történt semmi. Elmentem hozzájuk. Érzékeltem néhány embert, haragudtak a családra. Például egy nő, aki erőszakos halált halt. Kitisztítottam a teret, segítettem ezeknek a lelkeknek. Azóta a család tud aludni, és béke költözött a házukba.
(forrás: hu.ezo.tv)

Diamond - A Boldogság - videó
forrás: VácMyLife