2018. május 9., szerda

Titokzatos angyalok – kik ők, és miért vannak velünk?


Farkas Ibolya több mint két évtizede látja, hallja és érti az angyalokat, szeretetteli üzeneteiket emberek ezreivel osztja meg Face­­book-oldalán keresztül naponta. Pedig amikor 22 évvel ezelőtt elkezdett érzékelni, még nagyon racionálisan gondolkodott, és azt, amit most tapasztal, el sem tudta volna képzelni.

Farkas Ibolya

Ibolya ma már úgy gondolja, attól, hogy az ember valamit nem érzékel, még nem azt jelenti, hogy nincs. Attól még létezhet. Beszélgetésünk közben tisztán érezhető volt, hogy mikor beszél hozzám ő, és mikor szólal meg a szavain keresztül egy szeretetteljes, angyali entitás. De hogy kik is valójában az angyalok?

– Az angyali szféra a szeretet feltétel nélküli forrása, ami a földi síkon lévő lelkek létét és sorsát óvja, támogatja, mindenkinek a saját hitrendszeréhez mérten – árulta el lapunknak Farkas Ibolya.

– Mindig velünk vannak. Mivel nincs idő és tér, kortalanok. Időtlenségben léteznek. Ők nem fáradnak el, nem éheznek meg, mindig képesek jelen lenni. Minden ember élete egy különleges ajándék, egy különleges csoda. Az életút hossza nem itt, hanem az égben lett megírva, meghatározva, és az angyali szféra az élet tüzét oltalmazza. Az embe­rek számára lehetőséget ad, hogy minden lélek azt az utat jár­ja végig, ami fontos a számá­ra. Minden embernek minimum két őrangyala van, de akár több is lehet. Ibolya szerint mindenki képes lehet arra, hogy lássa őket.

– Én először az őrangyalomat érzékeltem, ami számomra döbbenetes volt, és azt gondolom, hogy meghatározónak bizonyult az életutamban egy olyan csodálatos lénnyel találkozni. Ez egyébként minden embernek megadatott, akinek nyitva van a harmadik szeme. Nincs olyan, aki ne láthatna szellemi tanítót, angyalt vagy tündért. Ha tiszta helyre megyünk, ott könnyebb az angyalokkal kapcsolódni vagy a tündérek jelenlétét érzékelni, mert nem vonja el semmi a figyelmünket. 
A gyerekeket kell nagyon figyelni, mert ők jobban látják őket, mint a felnőttek. Az angyalok sugallatokat küldve igyekeznek minket a jó irányba terelni, ám ha a segítségüket kérjük, intenzívebben közbeléphetnek. Azonban minden esetben a mi szabad akaratunk dönt arról, hogy végül miként cselekszünk. A szabad akarat egyetemes szellemi törvényszerűség, ami mindenkire vonatkozik, még az angyali szférának is tiszteletben kell tartania. Ám ha kérünk tőlük valamit, az olyan, mintha megbízást adnánk nekik arra, hogy támogassák az életutunkat. Ha nem kérünk segítséget, akkor is próbálnak tenni értünk, de az olyan, mintha a vendég az ajtóban állna – jelen van, de ha kinyitom az ajtót, csak akkor tud belépni az otthonomba. A kérés által megnyitjuk magunkat az angyaloknak. Ezt lehet gondolatban és hangos szóval is, sem idő, sem tér nem akadály. 
Velem előfordult, hogy a fogászaton voltam, és a doktornő mondta, csak emeljem fel a kezem, ha valami gond van. Később úgy éreztem, nem kapok levegőt, és amikor felemeltem a kezem, nem reagált rá. Arra gondoltam: „Angyalok, segítség!”, és ezután mintha egy perc alatt befejeződött volna a kezelés. Az angyalok mondták, hogy látták, nem kapok levegőt, és egy hatalmas, narancssárga fénylény jelent meg a rendelőben. Mindenkinek jön segítség, csak nem mindenki látja. Nemcsak önmagunkon segíthetünk az an­gyalok által, mások számára is kérhetünk tőlük segítséget imáin­kon keresztül.


Ibolya először az őrangyalát érzékelte, majd sorra jött a többi égi lény. Akikben közös, hogy csodaszépek és jót akarnak

– A szeretetteli szavak is imának számítanak és gyógyítólag hatnak, emelkedést adnak. Az a kedvenc mondásom a Bibliából, hogy „minden lehetséges annak, aki hisz”. Az elmúlt két évtizedben az élet nagyon sokszor igazolta, hogy ez így van. Mindennel fordulhatunk az angyalokhoz, ha munkát szeretnénk váltani vagy új munkát akarunk teremteni, de az emberi kapcsolatainkkal, a párkapcsolatunkkal és a gyerekneveléssel is. Nincs rossz vagy buta kérdés. Kérhetünk tanácsot, hogy üzenjenek, küldjenek egyértelmű jelet. Ibolya egyik kedvenc filmje az Angyalok városa, hiszen sok olyasmit mutat meg, ami valós. Ott Nicolas Cage-et láthatjuk angyalbőrben, a valóságban azonban számos különböző formában megjelenhetnek nekünk, igaz, egyvalami mindannyiukban azonos.

– Gyönyörűek. Mindegyikük. Vannak gyermeki, női és férfi testet választó angyalok, de olyanok is, akiknek nem tudnám megállapítani a nemét, csak azt, hogy csodaszép. Egymás közt telepatikus úton kommunikálnak. Az angyali szféra úgy gondolja, az életet életszerűen kell, hogy támogassa, ezért nemcsak a humor, hanem a jókedv és a mosoly is meghatározó számára, az ármányt és a hazugságot viszont nem tapasztalja, és nem is alkotja.

Kipróbáltuk 

Ibolya – mint egy nyitott könyvben – képekben látja azt, amit a hozzá válaszokért érkező emberek jövője tartogat. Találkozásunkkor nem csupán a körülöttem lévő angyalokat, de az aurámat, a csakráim aktuális állapotát és a múltam, a jelenem, valamint a jövőm tűéles körvonalait is tisztán látta. Olyan adottsággal rendelkezik, ami a komplett összefüggések ismeretében segítséget és útmutatást tud nyújtani az embe­reknek. Beszélgetésünk alatt időtől és tértől függetlenül kalandoztunk, és még az előtt választ kaptam a kérdéseimre, hogy azokat egyáltalán feltettem volna.
(forrás: allasnetwork.hu)

Interjú Farkas Ibolyával a Lánchíd Rádióban - videó