2018. május 6., vasárnap

Elvis Presley üzent újszülött unokáinakA halott énekest lánya, Lisa Marie Presley idézte meg egy médium segítségével.

Lisa Marie Presley, az 1977-ben elhunyt Elvis, és Priscilla Presley leánya egy médium közvetítésével lépett kapcsolatba édesapjával.


Apa és leánya rendkívül hasonlítanak egymásra

A bizarr kapcsolatfelvételnek azért érezte szükségét, mert mindenképpen azt szerette volna, ha édesapja is megismeri nemrég született kislányunokáit, Finley-t és Harpert.

Nagy örömére a spirituális vezető valóban képes volt kontaktusba lépni a rocklegendával, legalábbis Lisa Marie szentül hiszi.

Egy hang a túlvilágról

- Igen, tényleg az apám volt, tényleg Elvis volt, aki eljött hozzám. Mindenhol éreztem az energiáját, biztosan tudom, hogy csak ő lehetett, ehhez nem fér semmi kétség.

Azt is hozzátette, nemcsak a hangját ismerte fel, de amint sikerült a kapcsolatfelvétel, ellepte az a meleg szeretet, amit kisgyermekkorában apja mellett érzett. Olyan erős volt ez a jelenlét, hogy könnyekben tört ki.

A médium, vagyis rajta keresztül a híres papa azt üzente leányának, hogy rendkívül büszke rá, és nagyon édesnek találja a kis porontyokat. Arról is biztosította Lisa Marie-t, hogy bár testileg nem lehet mellette, azért mindig vigyázni fog rá és unokáira, onnan föntről.

A picik egyébként október 7-én, császármetszéssel születtek, édesapjuk Michael Lockwood, aki két éve a híres leszármazott immáron negyedik férje.

A negyven éves énekesnőnek egyébként van már egy fia és egy lánya is, egyik korábbi házasságából.

 (forrás:femina.hu)

Dr. Rajmond A. Moody - Elvis az élet után:
http://dszilvia.blogspot.hu/2018/03/dr-rajmond-moody-elvis-az-elet-utan.html


A király bizony nem nyugszik. Ennek bizonyítéka a Nashville-ben található stúdió, ahol annak idején rögzítették Elvis igen népszerű Heartbreak Hotel című számát. A napjainkban is működő RCA kiadó hangstúdiójában félve merik csak kimondani a király nevét, mert ilyenkor mindig történik valami egészen paranormális dolog. Szétdurran egy villanykörte, eldől a falnak támasztott létra, vagy halk, mélyről jövő suttogást lehet hallani az egyébként kikapcsolt hangrendszeren keresztül.

A stúdióban dolgozók meg vannak arról győződve, hogy ilyenkor Elvis jelét adja annak, hogy jelen van.
Az egyik hangmérnök egyszer azt mesélte, hogy a saját szemével látta Elvis szellemét az egyik raktárban. Elmondása szerint teljesen hétköznapi viselet volt rajta, és amikor a szellem észrevette, elmosolyodott és eltűnt.
(forrás: noiportal.hu)

Elvis Presley - Heartbreak Hotel - videó