2018. május 16., szerda

Íme, a bizonyíték az angyalok létére - 3 történet, melyet balesetek túlélői meséltek


Hiszel az angyalokban? Vannak, akik meggyőződhettek a létükről.

Számos történet született már az angyalok közbeavatkozásairól, és sokan megélték, hogy nehéz helyzetben természetfeletti segítséget kaptak. Sok esetben egyetlen élmény is élethosszig tartó érdeklődést vált ki a szemtanúkból, és az átélt eseményeket úgy fogják fel, mint az angyalok létezésének bizonyítékát.


Sőt, még aki nem hisz bennük, az is nehezen hagyja figyelmen kívül a történéseket. Hiszen ennyi minden csak nem lehet véletlen. Az angyali történetek egymáshoz nagyon hasonlóak, mintha újra meg újra ugyanazon forgatókönyv szerint zajlanának az események, és a mintázatból kirajzolódik, miképpen sietnek az angyalok az emberek segítségére. Az egyik lehetőség, hogy szó szerint felemelnek valakit. Íme, néhány elbeszélés.

Angyalok a háborúban

A világháborúk idején állítólag megszaporodtak az angyaljelenések, és sokan számolnak be személyes élményekről. Ahogyan egy angol katona is. - A második világháború idején a Királyi Haditengerészet bázisán állomásoztam, és egy hosszabb eltávozás alkalmával egy közeli, bár ismeretlen vasútállomásról akartam hazautazni. Az egyetlen bejáraton belépve két hatalmas kaput láttam magam előtt.

Besétáltam, és azonnal a síneken találtam magam, pont egy sebesen közeledő gyorsvonat útjában! Az éjszaka leple alatt - a háborúban biztonsági okokból elsötétítést rendeltek el - fogalmam sem volt, merre botorkálok. Aztán amikor a vonattal szemközt álltam, az suhant át a fejemen, hogy már nincs időm elugrani az útjából.

Segítséget nem várva hallattam egy erőtlen kiáltást, amikor hirtelen elém nyúlt két kar, a levegőbe emelt, és biztonságba helyezett a közeli peronon. Tudom, hogy mindezt egy spirituális lény tette, aki azonnal köddé vált. Azért élek még, hogy mindezt megoszthassam másokkal, és valóban úgy emlékszem mindenre, mintha tegnap történt volna. Soha nem fogom elfelejteni ezt a csodát!

Gyerek az autó előtt

Bernadette elmesélte az egyik gyerekkori emlékét 11-12 éves korából. Két fivérével és az édesanyjával a parkban sétáltak, és hazafelé egy forgalmas főútvonalon kellett átkelniük. Bernadette kilépett egy sebesen közeledő kocsi elé, anélkül, hogy szétnézett volna. Emlékei szerint valaki előrelökte, el a kocsi útjából. Fogalma sincs, hogy történhetett, mivel nem látott senkit maga körül. Aztán az évek során rájött, hogy aznap az őrangyala mentette ki a halál torkából.

Őrangyalok

A hagyomány úgy tartja, az őrangyalok azért vannak, hogy segítsenek az embereknek a spirituális fejlődésben, és megvédjék őket a veszélyektől.

Amikor e-mailben megírta a történetét, egy angyal jelenlétét érezte. Bernadette arról is beszámol, hogy minden este három angyallal - Rafaellel, Mihállyal és Gábriellel - beszélget elalvás előtt, és azt mondja, úgy érzi, valóban megvédik mindentől.

Emma May szintén hasonlóról számol be: - Épp Birminghamből tartottam hazafelé a nagynénémmel és a nagymamámmal. Kiléptünk az úttestre, ahol egy hatalmas emeletes busz közeledett felém, aztán mintha valaki felkapott volna. Még a mamám és a nagynéném is látta, hogy a levegőben vagyok. Tudtuk, hogy velem volt az angyalom.

Cikkünk Jacky Newcomb Megmentett egy angyal című könyvének segítségével készült.


Jacky Newcomb könyvében szívet melengető történeteket gyűjtött össze, melyekben éteri őrangyalok, kedves földi angyalok, elhunyt rokonok és házi kedvencek lelkei jelennek meg a szükség legsötétebb óráiban, hogy vigaszt és örömöt hozzanak az emberek életébe. A történetekből megtudod, mi az az angyali légzsák, olvashatsz az asszonyról, aki vethetett egy pillantást a túlvilágra, de visszaküldték a mennyekből, mivel még dolga volt a földön. Az anyukáról és két kisgyermekéről, akiket láthatatlan erők mentettek ki tornádó pusztította otthonukból. Szellemekkel társalkodó kisgyermekekről, angyalokat látó kisfiúkról és kislányokról.

 (forrás:Papp Zoé femina.hu)

 Vogl Dorottya angyaltanár - videó