2024. június 13., csütörtök

Miért zúdul annyi nehézség a jó emberek nyakába?



Az alábbi téma egy olyan téma, amelyet még sok spirituális tanító is tabuként kezel, mert csak ijesztően kevés ember hiszi el, hogy ez valós, létező dolog.
De aki most ezt az írást olvassa, nem véletlen, valamire rá fog ébredni, a saját érdekében. Aki ezt az írást befogadta, képes lesz az életében valamit másképp megvizsgálni - ami még életmentő is lehet.
(Innentől kezdve a jövőben törekedni fogok olyan szövegek megírására, melyek által még részletesebb és lényegesen világosabb, érthetőbb képet kaphatunk e témáról, ugyanis még soha nem volt ennyire aktuális, mint most napjainkban...)

A SÖTÉT, mint Entitás:
"A rossz azért keresztezi a jó emberek útját, mert azt reméli, hogy nem állják ki a próbát. Hogy elbuknak.
Azért a fényhordozók találkoznak a legnagyobb nehézségekkel az életükben, mert a Sötét a legkisebb fényforrást is ki akarja oltani!

A gonosz emberek útja szemmel láthatóan pont azért könnyebb s olykor sikeresebb, mert a Sötét nem bántja azt, aki szüntelenül hozzátesz a még sűrűbb sötétséghez! Sőt, segíti az ilyen ember helytelen útját, hogy az illető azt HIGGYE, a helyes úton jár!
Így értelmet nyer: a Sötétnek CSAK azokra van gondja, akik fénye miatt még mindig nem győzedelmeskedett a sötétség itt a Földön.
Mikor valaki tudja magáról, hogy a JÓ úton halad, gyakran felteszi a kérdést, hogy akkor ez az út miért tartogat számára ennyi szenvedést, nehézséget, igazságtalanságot... 
Elárulom:
Mert a Sötét megtesz MINDEN tőle telhetőt, hogy azt a látszatot keltse, hogy ez a rossz út, s hogy le kéne térni erről az útról. De ez soha nem fog neki sikerülni, ha mi tudatosak és éberek maradunk!
Ne dőljünk be a látszatnak, hogy a 'gonosz' emberek boldogok, mert ez csupán csapda!
Egyike a számtalan csapdáknak, amelyekkel még találkozhatunk...

A Sötét azért rendkívül veszélyes, mert rafinált, és hozzánk igazodik - olyan álruhába is belebújhat, amiről soha nem feltételeznénk, hogy csapda.
Pár példa, hogy jobban értsük:
Ha türelmetlenül szerelemre, párkapcsolatra vágyunk, a Sötét közvetlen olyan embert küld az életünkbe, aki eleinte megadja azt, amit szeretnénk, de végül majd leránt minket a mélybe, esetleg gyűlöletet, félelmet ébreszt bennünk.
Lásd: a Sötét el is érte a célját! Rezgésünk és fényünk lecsökkent...

Ha spirituálisak vagyunk, olyan hamis "tanítókat" küld az életünkbe, akik töretlen azt híresztelik, hogy jön az Aranykor, a megváltás, a dimenzióváltás, aminek következtében leülünk, s többé nem teszünk, nem cselekszünk semmit a Rossz, az Igazságtalanság ellen, mert abba a tévhitbe ringattak minket, hogy minden rendben van, úgyis jön a megváltás...
Lásd: A sötét elérte a célját, hiszen nem lépünk fel fényünkkel a Rossz ellen.

Ha vakon megbízunk az orvostudományban, olyan orvosokat terel az utunkba, akik azt állítják, a betegségünk gyógyíthatatlan.
Lásd: a Sötét elérte a célját, mert beletörődünk és nem lépünk rá a gyógyulás útjára.
Minél nagyobb segítséget jelent a Fényünk az emberiség számára, annál több csapda (próbatétel) bukkan fel az életünkben...
Azért, mert a Sötét teljes uralmat akar itt a Földön! Ennek okán a politika, a média, a közoktatás...stb az Ő kezében van. Viszont amíg mi felébrededtek itt vagyunk, bármilyen kevesen is, ez nem teljesül be!

Nekünk embereknek van egy fegyverünk, amit a Sötét fél, mert legyőzhetetlen fegyver ez:
A Gondolataink teremtő EREJE!

Ezzel az erővel képesek vagyunk magasan tartani a rezgés szintünket, ami a legerősebb védelem, hiszen a Sötét az alacsony frekvenciákon mozog.
Vagy például ha minden nap elképzeljük gondolatban, hogy ragyogó fényburok vesz minket körül, ezt TÉNYLEGESEN megteremtjük, s ezen a Sötét nem képes áttörni. Védve leszünk.
A másik fegyverünk pedig a szánk:
Nyissuk ki és adjunk hangot az Igazságnak! 

/Szerző: Namaste ॐ /

 Fény kísérjen utatokon. Áldásom védelmez Titeket!

forrás: Kőrössy László

- - - - - - 

A gondolat megdöbbentő ereje - videó
forrás: Szabó Péter