2015. január 3., szombat

2015 a misztikum és a varázslat éve



Életünket és Létünket energiák határozzák meg, energiák melyek semlegesek. Semleges és az elménk bélyegzi fel különböző minőségekkel és mi elfogadjuk, vagy ellenállunk ennek. Vannak, sokan vannak, akik látják az energiákat, ezek mozgását, áramlását követik az időben, így hívják fel figyelmünket az aktuális fejlődési lehetőségekre, kihívásokra és ajándékokra, amit az adott időszak adhat számunkra.




Az energiák áramlásának értelmezése az idő síkján haladva végtelen számú lehet, attól függ, hogy ki az, aki gondolkozik, elmélkedik mindezen. Az adott ember tudatossági szintje határozza meg azt, hogy ő mit lát éppen. Lépjünk túl ezen és vállaljunk Önmagunk felelősséget, lépjünk ki az időből a TÉRbe, ahol minden, amire csak szükségünk lehet, ott van előttünk, szívesen áll rendelkezésünkre.

Az idő fogalmából, most együtt lépjünk át a térbe. Itt minden másként működik, minden mást jelent. Itt nem kell várni, nincs jelentősége az időnek, mert minden ugyanabban a pillanatban van jelen. Nem kell megdolgozni azért, hogy elérd, nem majd lesz, hanem most van, itt a pillanatban van jelen. Nem akkor lehetsz boldog, ha bizonyos dolgokat megteszel, fejlődsz, tanulsz érte…boldog bármikor, bármelyik pillanatban lehetsz. A boldogság megélése sokféle lehet és ahogy haladsz a térben, természetesen minden változik benned, de ez nem jelenti azt, hogy most nem lehetsz, mert majd csak egyszer , valamikor sikerülhet. 
Bármilyen és bármi lehetsz itt, ebben a pillanatban, itt a térben! Rendelkezésedre állnak minőségek és te kipróbálhatod őket. Felpróbálhatod, mint ahogy a ruhákat is felpróbálod az üzletben. Próbáld fel, próbáld ki, éld meg és ha úgy tetszik engedd el, vagy éppen tartsd meg. Amikor megtartod, akkor fontossá válik számodra és az elméd azonosul ezzel a minőséggel, beépíti gondolataidba, személyiségedbe, teljes lényedbe. Amikor elengeded, akkor átmenetileg számodra lényegtelenné válik, ami nem jelenti azt, hogy nem találkozhatsz azzal újra, nem próbálhatod fel újra. Bármit megtehetsz!
A Térben is működnek „szabályok” melyek nem másért vannak, mint hogy megtartsák a teret. Ezeket be kell tartani, mert aki nem tartja be, az vissza is sétálhat az időbe.  

A térben a legfontosabb szabály, a kiegyenlítődés törvénye: az energia kiegyenlítődésre törekszik, e szerint változik, alakul minden. Ha ezt megérted, megértettél mindent. Bármit megtehetsz, bármit kipróbálhatsz, tudd, hogy amit teszel az megmozdítja az energiát valamelyik irányba és attól, hogy te kimozdítottad, a másik oldalnak is mozdulnia kell. Ki kell egyenlítődnie újra. Pl: ha sikeres vagy, akkor önszántadból adni kell ebből a bőségből másoknak. Adhatsz konkrétan pénzt, de adhatsz figyelmet, gondoskodást is. Hogy melyiket teszed, ezt te döntheted el, a lényeg a kiegyenlítődés minősége.

A térben , abban a térben ahol élünk mindannyian, a Szeretet áll mindennek felett, ez az az energia, ami uralja a Mindenséget! Ahhoz, hogy kapcsolódni tudjunk ezzel, hogy megélhessük ezt a minőséget, nem kell mást tennünk, mint megnyitni szívünket és kapcsolódni Lelkünkkel, hiszen ő ott van, abban a térben.
Induljunk ki abból, hogy van egy Lélek esszenciánk és van egy személyiségünk. Ezeket a minőségeket a Szeretet köti össze. Amikor a szeretet minőségétől eltávolodunk, elzárkózunk, akkor önmagunktól távolodunk és ezzel egy időben persze minden és mindenki mástól.

2015 a kiegyenlítődés, misztikum és varázslat éve.

Vedd fel végre a köpenyedet, tedd fejedbe süvegedet és pálcát a kezedbe! Varázsold meg saját életedet, keltsd a csodát életre!
Engedd meg magadnak, hogy megérkezz a saját életedbe, válaszd magadat az első helyre! Amikor ezt megteszed akkor automatikusan kapcsolatba kerülsz Lelkeddel és így megélheted a következő minőségeket:
  • hitet önmagadban
  • az időtlenséget
  • láthatod, érezheted az energiák mozgását a térben
  • megélheted a Létet
Ami ebből következik, hogy életed állandó változás lesz, amiben fontos lesz, hogy elköteleződj bizonyos dolgok mellett, mert így élheted meg odatartozásodat, így emlékezhetsz az egység érzésére, így élheted meg földi életedben. Mindennapjaid részévé válhat a megnyugvás, annak érzése, hogy jó helyen, vagyok jó időben. Az életöröm betölti életedet, bizalom lengi át személyes belső teredet, mert már te is érzed, hogy a Szeretet ott áll mindenek felett.

Amikor ezt éled, akkor személyiséged is képes változni és változtatni a megszokott minőségeken. Kiegyensúlyozott leszel, megjelenik a nyugalom érzése benned, a régóta áhított harmóniát élheted meg végre és ezzel megszületik benned a benső béke érzete. Könnyed leszel, szívesen kapcsolódsz másokhoz, hogy megoszd azt, aki vagy, aki lettél a változásod által. Jósággá változik minden körülötted, mert te magad változtál meg és amit most lát a szemed, az a jóság lett. Kint nem is biztos, hogy bármi megváltozott, de bent te a kintit már teljesen másként látod! S ha bent rend van, akkor kint is az lesz, mert ahogy fent, úgy lent és ahogy bent, úgy kint, ez is egy fontos szabály a térben!

2015 is rólad fog szólni, ha akarod, ha nem! Mert ez a te életed, a te tered! Azt teszel, amit csak szeretnél vele. Állj bele a közepébe és rendezd be! Rendezd úgy be, hogy igazán jól érezd magadat benne! S ha esetleg nem érzed jól magadat középen, vagy ott ahol állsz éppen, akkor állj odébb, keress új helyet! Bármit megtehetsz, mert ez az év a varázslatok éve lesz! Egy pillanatra se felejtsd el!
Varázsold meg a saját életedet és találkozzunk a térben!

(forrás: http://talentumok.com)