2015. január 18., vasárnap

KOMPLEX ÖNPROGRAMOZÁS - pozitív megerősítések


Egy kedves netes ismerősömtől kaptam, s szeretném megosztani veletek!

 

 

Ez a videó segít abban, hogy a legyengült energiáinkat felemeljük.


Hogyan is hat az önprogramozás?


Minden szó, gondolat: TEREMT. Energiát, és az energiának megfelelő érzéseket. Amikor HANGOSAN olvasod a megerősítő mondatokat, azokat az agyad befogadja, majd ez eltárolódik a tudatalattidba is, ahol mindazokat a Benned lerakódott negatív információkat,melyeket hosszú ideje tárolsz, FELÜLÍRJA! Mivel a tudatalattidnak nincs szűrője, ha valamit sokszor hall, az előbb-utóbb felülírja azt a "programot", ami éppen aktuálisan fut benne. Ha kihagyás nélkül minimum 21 napig rendszeresen csinálod, a sejtinformációid átíródnak ha egy napot kihagysz, kezdheted újra!
az Önprogramozás technikája, melyet ha komolyan veszel és tényleg csinálod is, akkor beépül a tudatalattidba, és létrehozza benned a Pozitív Énképet, amellyel már nagyot tudsz előre lépni.

Ahogyan a tudatalattidban megszületik a Pozitív Önkép, az Életre is már másképpen nézel. Máshogyan kezdesz ÉREZNI Önmagaddal és a lehetőségeiddel kapcsolatban. … És itt az „ÉREZNI”-n van a hangsúly. … Mert ezek az érzések vonzzák be azokat a környezeti elemeket, melyek segítenek az Utadon.

A Gondolataid helyes irányításával az Utadat formálhatod. … Jelölj ki magadnak egy Célt, és INDULJ el. Az Életed azáltal válik széppé, hogy ezt az Utat milyen módon teszed meg.
Ez az Áldás segít abban, hogy Önmagad felé megnyílj és elfogadd a teljes lényed. Fogadd el Önmagad! Szeresd mindazt, ami vagy!

A zenét vedd halkabbra, amikor a szöveget mondod.
Olvasás közben a hüvelyk- és mutatóujjad érintsd össze, a tenyered nézzen felfele.

 

Kiegészítenéd? Hozzátennél? Elvennél?
Amennyiben szeretnél SAJÁT, személyre szabott önprogramozás videót magadnak, írj, és megbeszéljük a részleteket:belli.fb@hotmail.com