2017. április 28., péntek

Médiumi képességeinket már most is használjuk



Sokszor csak akkor válik nyilvánvalóvá és megkérdőjelezhetetlenné előttünk, hogy médiumi képességekkel rendelkezünk, amikor szokatlan élményekben van részünk.


Például eszünkbe jut egy barátunk, akiről már évek óta nem hallottunk, és a következő percben felhív minket; vagy azt álmodjuk, hogy egy férfirokonunk szerencsétlenség áldozatává válik, és másnap reggel megtudjuk, hogy az éjjel meghalt; vagy bolondnak nézzük “babonás” anyánkat, amikor azt mondja, nem szívesen enged el minket, és még aznap este totálkárosra törjük az autónkat egy furcsa balesetben.

Egyesek csak akkor veszik fontolóra annak lehetőségét, hogy médiumok, amikor testen kívüli élményben van részük, és olyan perspektívából látják egy szoba berendezési tárgyait, mintha a plafonon ülnének; vagy csodálatos módon felgyógyulnak halálos betegségekből, anélkül, hogy tudnák, lelkük aznap legalább ezerszer ki-be mászkált testükből; vagy minden héten olyan gyógyuláson mennek keresztül, amely már számtalan alkalommal megmentette őket a haláltól.

A médiumi képességek spirituális képességek. A lélek teremtő erővel bír; mindentudó és mindenütt jelenvaló. A mi lelkünk is rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal, még akkor is, ha élő testhez kapcsolódik – a mi testünkhöz.

Ezeket a médiumi, spirituális képességeket a következőképpen lehet csoportosítani: tisztánhallás, transzmediális tevékenység, telepátia és tisztánérzés.


A tisztánhallás képessége lehetővé teszi, hogy meghalljuk más – testtel rendelkező vagy test nélküli – lelkek gondolatait. A transzmediális tevékenység során a lelkünk, energiánk kilép a testünkből, és más lelkeket és energiákat ültet bele.

Telepátia segítségével érzékeken túli eszközökkel tudunk üzeneteket küldeni és fogadni. A tisztánérzés mások érzéseinek átélését jelenti. Ha tudatosan alkalmazzuk, akkor ezek a médiumi képességek a segítségünkre lehetnek önmagunk, illetve mások megértésében és gyógyításában. Nem tudatos alkalmazásukkal viszont – ami gyakran előfordul -, sok fölösleges kavarodást, fájdalmat és szenvedést okozhatunk.

Legtöbben azt hiszik, hogy minden gondolat, ami a fejünkben van, saját magunktól származik, pedig ez néha egyáltalán nem felel meg a valóságnak. Előfordult már veled, hogy rengeteget küszködtél egy kacifántos problémával, aztán amikor már éppen feladtad volna, hirtelen nagyszerű megoldás pattant ki a fejedből? Szerinted honnan származott ez a megoldás?


Néha nagyon túlbecsüljük saját képességeinket. Albert Einstein és még számos zseniális tudós, művész, író, feltaláló nem volt olyan hiú, hogy azt higgye, kizárólag saját magának köszönhetőek azok a monumentális ötletek, amelyek gyakran álmukban vagy ébredéskor lepték meg őket. Többük is meg volt győződve arról, hogy ezek a gondolatok más lelkektől és személyektől származnak.
(forrás:rejtelyekszigete.com)

Mit érez a médium, amikor közvetít? Ágnes beszélő-, író-, látó- és transzmédium - videó