2018. március 9., péntek

A négy éves fiú, aki a lélekvilág üzeneteit közvetíti szüleinek



Gyermekként a lelkek világa sokkal közelebb áll hozzánk, mint felnőtt korunkban. Habár legtöbben nem emlékszünk rá, de három, négy, öt éves korunkig még könnyebben halljuk és látjuk az angyalokat, vagy azokat a lelkeket, akik valamiért üzenni szeretnének nekünk. A négy éves Elijah története újabb bizonyíték erre.


Elijah szülei, a 40 éves Greg és a 38 éves Heather Howell már korán felfedezték fiúk átlagon felüli képességeit: Elijah már 10 hónapos korában teljes mondatokban beszélt, és beszélgetett is halott nagyszüleivel.

Édesanyja beszámolt arról, hogy terhessége alatt fia megjósolta, hogy el fog vetélni: „Anyu, a baba Istenhez megy majd.” – mondta Elijah. „Ne mondj ilyet.” – válaszolta az Édesanyja, mert megijedt attól, mit tudhat a fia.

Néhány nappal később Heather valóban elvetélt, mire Elijah megnyugtatta, hogy ne aggódjon, mert minden rendben lesz: „Két babád lesz, mindkettő fiú.” Néhány hónappal később kiderült, hogy az asszony ikrekkel várandós, ráadásul tényleg mindkettő fiú lett.


A szülők ekkor felkeresték Denise Lescano-t, hogy kiderítsék, Elijah valóban látja-e a szellemeket, vagy valamiféle mentális betegsége van. A szakértő a család meglátogatásakor kiderítette, hogy Elijah nagymamája volt az, aki üzent a vetélésről és az ikrek születéséről a család számára.

Ms. Lescano szerint Elijahnak nincs semmilyen betegsége, egyszerűen megvan az a tehetsége, hogy érzékelje a lélekvilág üzeneteit. A szakértő adott néhány útmutatást a szülőknek, hogy hogyan kezeljék fiuk képességeit.


Szerinte ugyanis nincs semmi félelmetes ebben. Küldetésének azt tartja, hogy az emberek megszabaduljanak a lélekvilággal kapcsolatos félelmeiktől és szkepticizmusuktól: „Ez egy nagyon nyugodt és gyógyító dolog.”

Habár ez a képesség gyermekeknél igen gyakori, néhány kivételes embernél még felnőtt korra is fennmarad. Szerencsére már egyre többen mernek beszélni róla.

(Forrás:Ábrahám-Hörömpő Andrea – Lélekmozaikok)

 A négy éves Elijah- videó