Februári reggel volt, már nem esett a hó. Kinéztem az ablakon, örültem, hogy végre süt a nap. Gyorsan megittam a reggeli kávémat, összekészültem. Elterveztem, hogy a mai napot a barátnőmmel töltöm, hisz olyan régen volt, hogy egy igazán jót beszélgettünk. Kocsiba ültem és elindultam Budapestre. Szólt a rádió, jó hangulatom volt. Ahogy elértem Budapestet, valami nyugtalanság kerített hatalmába, azt gondoltam biztos erős volt a kávé, azért kalapál a szívem. Nem foglalkoztam vele. Elértem a Hungária körutat. Bosszankodtam egyet a reggeli dugó miatt, nyugtatóként nézegettem a többi autóst, hogy milyen álmosan bámulnak maguk elé.

Egyszer csak bevágódik mellém a kocsiba egy 50 év körüli férfi, azt hittem kiugrik a szívem a helyéről. Nagyon megijedtem, ki ez és mit akar? Elkezdett nagyon szépen beszélni hozzám, kérte, hogy segítsek. Néztem, figyeltem. Ő már nem közénk tartozik, odaátról jött. Nem ismertem.

Elkezdte mondani:

Ma fogsz találkozni egy nővel, a nő ismerősének a férje vagyok. A feleségem csinos nő és festett Vörös haja van. Kedden hajnalban hagytam itt ezt a földi világot. Nyugtasd meg a feleségemet, hogy jól vagyok. Nem fájt semmim, teljes nyugalomban távoztam. A májam mondta fel a szolgálatot, mert sokat ittam. Tudod, minden nap egy üveg whisky… kicsit sok volt, de már jól vagyok. Ülve következett be a halálom, a középső szinten a nappaliba a fotelban ülve, háttal a tükörnek. Reggel találtak meg, a h…e orvos azt mondta 6 óra óta vagyok halott, pedig hidd el fél 3 volt, ránéztem az órára. Amit kérni szeretnék, mond meg neki , hogy a koszorú abból virágból legyen, ami az esküvőnkön volt, piros és fehér színűek voltak. Azt a koporsót válasszák, amit először néztek, mahagóni színű és szépen ki van bélelve hófehérrel. Még annyit, ő nem hisz semmi ilyesmiben, nem hiszi, hogy van túlvilág, először csak annyit mondj neki, hogy milyen virágot szeretnék. Majd fel fog hívni és mond el neki a többi részletet, biztos vagyok benne, hogy ezek után elmegy hozzád és ha segítesz neki és nekem is, mint médium, tudunk beszélgetni és tisztázni egy-két dolgot.

Majd ahogy bepattant az autóba, olyan gyorsan távozott. Csak néztem magam elé, majd meghallottam, hogy dudálnak rám. Elindultam és kerestem az „embert”. Gondolkoztam, vajon kivel fogok találkozni és hogy fogom neki elmondani ezt az egészet? Aztán rájöttem, a jó Isten úgy is segít mindenben, biztos most sem hagy magamra.

Odaértem barátnőmhöz, beszélgettünk elkávézgattunk. Majd megszólalt:
Képzeld, meghalt a Laci, kedden reggel találták meg. 53 éves volt.

Abban a pillanatban szóltam a barátnőmnek, hívja fel a feleségét és mondja meg neki, hogy piros és fehér virágból legyen a koszorúja, olyan virágból, amilyen az esküvőjükön volt.

Barátnőm egyből telefonért nyúlt és már hívta is Laci feleségét. Elmondta, hogy mit üzen neki a Laci rajtam keresztül. A nő sírva fakadt és letette a telefont. Közben barátnőmnek elmondtam mi történt. 20 perc elteltével megcsörrent a telefon, Laci felesége volt az. Mindent elmondtam neki, mi történt és mit szeretne a férje. Meghallgatott és megköszönte, hogy átadtam neki az üzenetet. Mindent úgy tett, ahogy a férje kérte. Temetés után eljött hozzám és mindent megbeszélt a férjével. Elismerte, hogy valóban minden úgy van, ahogy mondtam és csak ők ketten tudtak. Nyugodtan távozott tőlem a feleség, volt mit tisztázni. Boldog voltam, hogy segíthettem egy nehéz helyzetbe.

Szellemek az emberen
 1.Történet.

Juditka esete

Kollégám jelezte nekem, van egy asszony, akinek az édesapja öngyilkos lett és nem tud az apjától szabadulni. Rengeteg eseten volt, segítek az asszonynak.

Eljött hozzám, ahogy kinyitottam az irodám ajtaját Juditka bejött hozzám, majd egy megfoghatatlan erő a falhoz vágott. alig bírtam mozdulni….Az elhunyt apja volt az, aki ezt tette velem.

Juditka csak nézett mit csinálok, Elmondtam neki, hogy az apja itt van és nem örül, annak, hogy a lánya eljött hozzám segítséget kérni. Időközben az univerzumból kaptam segítséget, hogy az agresszív apukát eltávolítsák tőlem. Leültünk beszélgetni. Elmesélte, hogy évek óta az apja kísérti őt, nem hagyja élni, nincsenek éjszakái és nappalai sem. Tönkre ment idegileg, már nem bírja tovább. Nincs ereje, nincs élet kedve. Az apja folyamatosan ott van bent a lakásába, nem hagyja békén. Kérte, hogy segítsek. Elmondtam neki, mit fogok tenni. Letisztítottam őt és a lakását is.

Eltelt 1-2 hét, Juditka ismét az ajtómban állt. Néztem értetlenül, mi a probléma? Elmondta, megint nem stimmel valami. Elmentem hozzá a lakásába és átnéztem. Az apja újból ott ült a megszokott helyén és vigyorgott rám. Luzernek titulált és hangosan nevetett. Egyenlő volt az ördöggel, majd agresszívan megint nekem ugrott. A „védelmi rendszerem” a legnagyobb erővel, eltávolította tőlem. Szakrálisan újra ki kellett tisztítanom a lakást és bevédeni az ártó lényektől.

Hála a Jó Istennek, azóta nincs a lakásba semmi probléma, Juditka nyugodtan éli minden napjait.

2.Történet

Hideg tél végi vasárnapon élő adásban voltam a tv-nél, folyamatosan csöngött a telefon. Egy 50 körüli asszony hívott. Nagyon rossz állapotban volt. Éreztem, ennél az esetnél nagyon figyelnem kell, hogy mit cselekszem. Az asszony elmondta, folyamatosan fekszik, több, mint 2 hónapja nincs ereje felkelni, éjszakánként hangokat hall, mozgás van a lakásban, sokszor hideg a keze és a lába. Gyerekei vásárolnak neki, főznek, mosnak rá. Átvizsgáltam, fizikai problémát nem láttam nála, ezt ő is visszaigazolta, hogy volt orvosnál és semmi bajt nem találtak nála.

Amíg vele beszélgettem, megnéztem az ártó szellemeket, ekkor kaptam a „legmagasabb piros jelzést”. Majdnem elájultam elő adásban. A lakás teli volt „átjárókkal, fekete lyukakkal”, ahol a szellemek ( entitások) mozognak. Megnéztem az asszonyt, az ő energiáját használták. Rácsatlakoztak köldök- és szívcsakrán keresztül és vitték az összes energiáját.

Elmondtam a hölgynek, mit látok és mit érzékelek. Mentesíteni fogom a szellemek alól, de ehhez kell egy kis idő. Megtettem , amit ilyenkor szakrálisan tenni kell. Megköszönte a hölgy, bár éreztem a hangjába, hogy nem bízik bennem, de legalább egy kicsit megnyugodott , hogy velem beszélhetett.

Eltelt pár nap, csörgött a privát telefonom. Az asszony volt. Személyes találkozóra időpontot kért hozzám. A megadott időpontban eljött.

Elmesélte, akkor éjszaka nem tudja mi történt, csak azt érezte, hogy folyamatosan szakítanak ki belőle valamit, a keze-lába könnyebb lett, nyugodtan tudott aludni. másnap reggel úgy kelt ki az ágyból, mint az összes többi normális ember. Azóta jobban van, de szeretné, ha személyesen és végérvényesen leszedném róla a szellemeket. Később a lakását is kitisztítottam, hogy semmi ártó lény, szellem, entitás, diszkarnáció, ne tudjon neki ártani.

Azóta is nagyon hálás és teljes életet tud élni. Köszönöm neki, hogy leírhattam az ő rövid kis történetét.

(forrás: http://nadin22.hu)

Nadin - kopogtató szellemek - videó
forrás: A Karmán Innen és Túl - hatoscsatorna