2018. június 16., szombat

Elhunyt édesanyjával kommunikál Pataky AttilaSzinte napi lelki kapcsolatban van közel négy éve elhunyt édesanyjával Pataky Attila.

Pataky Attila napokkal édesanyja halála után tudott kommunikálni imádott rokonával /Fotó: TV2

Az EDDA frontembere azt mondja, táltos képességekkel rendelkezik, ezekkel – mint arról a Star magazinban beszélt – segített édesanyjának a halálkapun való átmenetben. Pataky Attilát felhívta a Bors: munkatársunknak elárulta, hogy különleges képességét egy természeti jelenségnek köszönheti.

– 12 éves koromban csapódott be mellettem egy gömbvillám. Azóta különös dolgok történtek velem, és mindez az idők folyamán fokozódott és fokozódik. Kapcsolatba tudok kerülni a köztes világgal, és az odaátlévőkkel – mondta lapunknak Pataky Attila.


A zenész több interjújában kiemelte, hogy milyen erős lelki kötelék fűzte édesanyjához. Pataky Attila épp születésnapja előtt vesztette el őt, aki egy combnyaktörést követően tolókocsihoz volt kötve.

– Az utolsó két hónapban már sokat fogyott. Azt mondta, elfáradt, és már menni akar. Mi, a család engedjük el. Tudta, hogy táltos képességekkel rendelkezem, arra kért, hogy most segítsek az átmenet nehéz pillanataiban. Azt mondta, na kisfiam, azt ígérted, ha eljön az időm, segíteni fogsz. Menni akarok. Ne tartóztassatok. Hozzá kell tegyem, hogy míg súlyos beteg volt, rengeteg energiát, erőt küldtem neki. Ő ezt tudta is, de aztán már nem bírta a szenvedést, elfáradt, menni akart. Nagyon nehéz döntés volt, összehívtam a családot, és megbeszéltem a nővéremmel a dolgot. Azt mondtam neki, engedjük el anyukát gondolatátvitel segítségével, mert azt kéri. Amennyire tudtam megtisztítottam az utat előtte – mondta Pataky Attila.


– Anya gyakran segít itt a földön, ha elakadok a hétköznapokban. És segít abban is, hogy minél többet megértsek az odaátról. A tudásom által egyre hatásosabban kerülöm a konfliktusokat – vallotta, majd hozzátette, tudásával sosem élt vissza. Erről többet is írt a Mi vagyunk a rock című EDDA könyvben.

Az ilyen képességekkel bíró emberek gyakran panaszkodnak arra, hogy tudásuk sok energiát vesz el tőlük.

– Esetemben ez nem így van. E plusz energiákkal szinte bármit meg tudok oldani – zárta az énekes.
 
Pataky Attila állítja: köszönetet mondott neki elhunyt édesanyja, amiért átsegítette őt a túlvilágra. 

(forrás: borsonline.hu - blikk.hu)

Elhunyt édesanyjával kommunikál Pataky Attila - tv2.hu/mokka - videó