2018. június 21., csütörtök

Hírességek, akiknek halálközeli élménye volt


Rengeteg olyan történetet hallottunk már, amiben embereknek halálközeli élményben volt részük. A celebek sem kivételek, össze is gyűjtöttük azokat a hírességeket, akik már látták a fényt az alagút végén.


Gary Busey-nek 1988-ban volt súlyos motorbalesete. Miután kórházba került, egy rövid ideig a klinikai halál állapotában feküdt a műtőasztalon. Később arról beszélt, hogy angyalokat látott, akik hatalmas kerek fénybuborékok voltak, melyek melegséget és szeretetet árasztottak magukból.

Gary Busey

 1979-ben Tony Bennettet újra kellett éleszteni. Otthon ült a kádjában, majd elaludt, a kád pedig közben megtelt vízzel, amit Bennett észre sem vett. Miután újraélesztették az énekes azt mondta, hogy aranyszínű fényt látott egy világos, békés mezőn, amit mindenki lát, aki járt már odaát.

Tony Bennett

Elizabeth Taylornak is volt halálközeli élménye. Egy alkalommal 5 percig volt a klinikai halál állapotában. Angyalokat látott, látta a testét lebegni. Miután magához tért, már egyáltalán nem félt a haláltól.

Elizabeth Taylor


Tracy Morgan 2014-ben szenvedett autóbalesetet. Súlyosan megsérült, sokáig kórházban kezelték. Állítása szerint a baleset után járt a mennyországban, ahol találkozott halott édesapjával.

Tracy Morgan


A CSI: A helyszínelők sztárja, William L. Petersen fiatal színészként egyszer ketté vágta az ujját a színpadon. Mire a mentő érte ment, annyi vért vesztett, hogy a kórházba menet elájult. Állítása szerint hallotta, hogy az orvosok szerint nem mutat életjeleket. Ő is fehér fényt látott a másik oldalon, miközben egy mozgólépcsőn állt.

William Petersen


Jane Seymournak 1988-ban volt halálközeli élménye. Egy forgatás során megbetegedett, kórházba került, anafilaxiás sokkot kapott, és állítása szerint az elméje elhagyta a testét, látta, ahogy az orvosok megpróbálják megmenteni az életét.

Jane Seymour


Sharon Stone-nak 2001-ben sztrókja volt. Amikor a kórházban MRI-vizsgálaton esett át, állítása szerint látta a fehér fényt. A színésznő hisz benne, hogy járt a másvilágon, amely szerinte nagyon békés volt.

Sharon Stone


Donald Sutherland 1968-ban a Kelly hősei forgatása során tüdőgyulladást kapott, és majdnem meghalt: “Láttam a jobb vállam mögött állva, hogy a testem békésen úszik egy kék alagút felé. Ugyanaz az alagút, amelyről a legtöbb halálközeli élményt leíró történet is beszámol. Tudtam, hogy minden rendben lesz. Olyan nyugodt volt minden.”

 Donald Sutherland

 (forrás:hu.axn.com)

- - - - - 

Halálközeli élmények Magyarországon - videó