2019. augusztus 8., csütörtök

David Icke – Testünk és a holografikus valóságTeljesen más nézőpontból tekintünk az emberi testre és annak egészségére, amint felismerjük, hogy a valóság illuzórikus, és minden szilárdnak tűnő csak egy 3D látszatát adó hologram.


Az „üres” atomokból nem épülhet szilárd fal, és ugyanez igaz az emberi „testre” is. Testünk egy frekvenciamező, amit a DNS-nek és RNS-nek hívott másik frekvenciamezők dekódolnak, bontanak ki hologrammá. Testünk hologram modellje megmagyaráz sok látszólagos rejtélyt is, nem utolsósorban az úgynevezett alternatív vagy kiegészítő gyógyászatot.

Hogyan képes a reflexológia és az akupunktúra a többi szervvel és testi funkcióval kapcsolatban álló pontokat találni a testen? Hogy-hogy egy pont masszírozásával vagy tűszúrásos ingerlésével a lábon, kézen vagy fülön hatni lehet a májra, a gyomorra vagy a szívre?


Badarságnak hangzik, ha elfogadod az emberi test felépítésének hivatalos magyarázatát, de tökéletesen érthetővé válik a test hologram modelljéből kiindulva.

Emlékezz: a hologram egyik meglepő tulajdonsága, hogy minden egyes része a nagy egész kisebb változata.

Ebből a nézőpontból már egyáltalán nem furcsa, hogy az egész test fellelhető a talpon, kézen vagy a fülön; ennek így kell lennie, ha a test egy hologram.

Egy egész testet lehet kinöveszteni egyetlen sejtből, mert minden sejt az egész egy kisebb változata, és tartalmazza az egész összes információját. Egy másik szinten a test olyan, mint a Föld, a Naprendszer és a Világmindenség egy kisebb — a mi valóság-fogalmunk szerint kisebb — változata.

Ezek az égitestek szintén számítógép programok, tudattal vagy anélkül futva, az általam Mátrixnak nevezett szuperhologram kisebb kifejeződései. Az emberi agynak eszerint a Mátrix „agy”, vagyis a központi feldolgozó egység egy változatának kell lennie. A tenyérjóslás is ugyanezen az elven alapul, mert a tenyér is a test egy kisebb kiadása, de a hologafikus szemlélet ennél jóval kiterjedtebb.

A tenyér, a talp, a fül minden része magában hordozza a teljes egészet, ahogy a tenyér minden része, és azok részei is, le egészen a sejtig, az atomig, az elektronokig. Mind holografikus kivetítések egy frekvenciamezőből vagy interferencia mintából. Ez nem jelent kevesebbet, minthogy kihatással vagyunk a szuperhologramra mindennel, amit hiszünk, gondolunk, vagy teszünk, ugyanúgy, ahogy a reflexológus képes kihatni az egész testre annak „részein” keresztül.

Ahogy tudati fejlődésed haladtával egyenként átalakítod belső félelmeidet szeretetté, az egyénben végbemenő változás megmutatkozik a Mátrix szintjén is.

Ez az, ahogy a szeretet képes a Mátrix valóságát befolyásolni, és egy ponton felváltani a félelem uralmát.

2004 nyarán ezeket az alapelveket magamon tapasztaltam, amikor Hawaiira hívtak előadást tartani. Nos, valakinek azt is meg kell tennie, nem? Az utazás előtt hetekig elég vacakul voltam. Erősen fájt a gerincem, különösen a nyakam, s a fájdalom a megérkezésem utáni napokban szinte az elviselhetetlenségig fokozódott.

Bármibe fogtam, kínszenvedés volt. Még a párnámra ereszkedésről is, vagy attól, hogy keresztül hajtottam egy kis kátyún az úton — ordítani tudtam volna. Szerencsére már az előadásomat megelőzően három héttel Hawaiira érkeztem, így volt elegendő időm segítség után nézni.

Vicces, hogy annak idején hónapokig mondogattam: az az érzésem. Hawaii-on jelentős gyógyulásban lesz részem, és hála az égnek, így is lett. Maui szigetén időztem, amikor egy reggel azzal az elsöprő bizonyossággal ébredtem, hogy el kell utaznom Hawaii Big Island nevű szigetére, ami csak egy ugrás repülővel Maui-tól.

Még a sugallattól kábán ücsörögtem az ágyam szélén, amikor Pam robbant be az ajtón és újságolja vidáman: most kaptunk egy e-mailt, amiben egy barátunk felajánlja, költözzünk Big Island-i házukba, amíg itt vagyunk Hawaii-on. Ez volt az első a gyógyulásomhoz vezető számos szinkronicitás (véletlen egybeesés — a szerk.) közül.

Miután beköltöztünk barátaink házába, másnapra a nyakam ész gerincem állapota annyira leromlott, hogy kétségbeesésemben enyhülést keresve elvonszoltam magam egy csontkovácshoz. Ez a fickó egy átlag csontkovácsnál sokkal felvilágosodottabb volt, a gerincropogtatás bölcsességének csak kis részét képezte. Első találkozásunkkor végigmért, és egyből azt javasolta, hogy vessem magam alá egy vastagbéltisztításnak is, ami annyi, hogy feldugnak egy csövet a seggedbe, hogy szó szerint kimossák belőled a szart.

Sajnálatát fejezte ki, hogy épp lecsúsztam egy pont most kezdődött vastagbél tisztítási programról, alig néhány mérföldnyire. Amikor felhívtuk a szervezőket, kiderült, hogy ketten visszamondták így lett hely Pammek és nekem, hogy bekapcsolódjunk egy nappal a többiek után. A vastagbél tisztítás és a csontkovácsolás is testem holografikus természetére alapozott.

A legtöbb vastagbél tisztítás ..piff-puff “köszönöm, asszonyom vagy uram”. Dugd föl nyisd ki, víz be, szar ki, fúúúj, na viszlát, kérem a következőt. A legjobbak gyengéden teszik mindezt, eltart több napig is — az én esetemben tizenegyig — míg a vastagbél mind mélyebb és mélyebb szakaszaiból kitakarítják a felhalmozódott trutyit.

David Icke

Nem értek ahhoz, hogy mi jött ki, de annyit mondhatok, hogy
jobb helye van kint, mint bent.

Megkíméllek a részletektől, bár el tudom képzelni, hogy furdal a kíváncsiság. Ámbár megemlítenék egy általános problémát: egyfajta nyálka a vastagbél falán, ami akadályozza a tápanyagok felszívódását. Abban az állapotban akármennyi jó kaját is eszel a test nem sok tápanyaghoz jut belőle, megy a vécébe.

Ahogy feküdtem ott, miközben a víz békésen csordogált ki és be egy ábrát nézegettem mellettem a falon, ami bemutatta, hogy a vastagbél melyik szakasza a test melyik részéhez kapcsolódik.. A mindennapos kétórás kezelések folyamán a víz egyre mélyebben fekvő vastagbél szakaszokat mosott ki. Általános egészségi állapotom már az első napokban javulni kezdett, a gerincem és a nyakam fájdalma is drámaian csökkent, amint a tisztítás elérte a test e részével kapcsolatos bélszakaszt.

A tizenegyedik nap végére elmondhattam, hogy évek óta nem voltam ilyen jól, és a gerincemből valamint a nyakamból gyakorlatilag elillant a fájdalom. Ezalatt jártam a csontkovácshoz is. Eleinte szinte hozzám sem tudott nyúlni, olyan fájdalmaim voltak, és utólagos bevallása szerint nem látott még súlyosabb esetet nálam.

De ahogy a vastagbéltisztítás kifejtette áldásos hatását, egyre inkább Ő is hozzá tudott járulni a gerincem és nyakam szabaddá tételéhez. Kezelőjében egy másik ábra lógott, ez esetben a gerinc szakaszainak kapcsolatát mutatva a szervekkel és testrészekkel.

Az egyik kezelés előtt a csontkovács megemlítette, hogy lehet, hogy az elkövetkező gerincmozgatás felkavarja az érzelmeimet, mert a gerinc azon része, amivel foglalkozni készült, az érzelmekkel is kapcsolatban áll. Hát bizony, amikor roppantott egyet azon a bizonyos csigolyán, sírva fakadtam, bár fogalmam nem volt, hogy miféle érzelem váltotta ki.

A vastagbéltisztítás is érzelmi, sőt spirituális élmény volt. A test-hologramban minden kapcsolódik minden mással, mert minden minden más is egyben — egy-ben.

Amikor félelmet érzünk, egyfajta idegesség jelenik meg a vastagbelünkben, azt is szoktuk mondani, hogy „összeszarjuk magunkat a félelemtől”, vagy hogy „belénk fagy a szar a félelemtől”.

Ez utóbbi igen helyénvaló, mert ahogy a víz kimossa a feldolgozatlan, lerakódott, „belénk fagyott” fizikai szart, úgy a feldolgozatlan érzelmi szar is felszabadul.

A fizikai dolgok mindig az érzelmi és mentális dolgokat tükrözik, mert ugyanazon DNS kommunikációs hálózat, ugyanazon hologram kifejeződései.

Van egy pont a tisztítás során, ami a vastagbél májat képviselő szakaszára koncentrál, és ez egybeesik egy másik folyamattal, amikor az előző este megivott főzet a májat közvetlenül tisztítja.

Ez fizikailag és érzelmileg is nagyon heves reakciókat válthat ki, mert a máj a felelős a méreganyagok kiválasztásáért és a harag helyeként is ismert. Bár minden visszatükröződik mindenben, az egyes szervek mégis bizonyos dolgokra szakosodtak. Például az egész test egy DNS számítógépes rendszer, ami fogadja és továbbítja az információkat, de az agy a kommunikációs forgalomra szakosodott központi feldolgozó egység.

A máj a méreganyag-kiválasztó szakmunkás, és ebbe beletartozik egy — érzelmi méreganyag, a harag is. Az epehólyag, a máj része termeli az epét, és amikor valaki mérges, akkor azt mondjuk rá, hogy “elönti az epe”.

Mindennapi kifejezéseink közül sok szó szerinti jelképes igazságot fejeznek ki anélkül, hogy tudnánk róla.

A máj a vastagbélbe ömleszti a méreganyagokat, hogy eltávozzanak, de amikor a vastagbél működése gátolt, vagy amikor a test erősen mérgezett, akkor a méreg mennyisége meghaladja a kiválasztó képességét. A máj ezt úgy oldja meg, hogy kis „köveket” hoz létre megkeményedett epéből vagy ásványi anyagokból. amivel elzárja a véredényeket, hogy megakadályozza a mérgek visszajutását a véráramba.

Ahogy az áramló vér mennyisége lecsökken, a test túlélő programja a törzs védelmének ad elsődlegességét, így a végtagok az optimális vérellátás híján éheznek, ami több lehetséges következménnyel is jár. Amint a vastagbél kitisztul, a máj újra képes megszabadulni a méreganyagoktól,néha több ezer ilyen pici kövecske távozik ki a méreganyaggal együtt a testből.

Ez megtörtént velem és Pammel is. Az egészségbeli különbség elképesztő, nem beszélve a bőr ragyogásától, amit a véráram intenzívvé válása okoz. Barátaim nem hittek a szemüknek, mikor megláttak annyival jobban néztem ki. Pam évekig egy bőrbetegségben, a rozáceában szenvedett. amit a hagyományos orvoslás gyógyíthatatlannak tart, és szerinte csak folyamatos antibiotikum szedésével tartható kordában. Tünetei azonban a kúra folyamán eltűntek, mert a máj méreganyagai okozták.

Ha a méreganyag felhalmozódásával nem törődsz, főleg ha igen mérgező az életmódod, akkora egy idő után legyűri a májat és a test májelégtelenségben meghal.

A harag egyfajta érzelmi méreg ami fizikai mérget termel, mert a kettő egy és ugyanaz.

Amikor a májam kitisztult, a kövek és a méreganyagok eltávoztak, akkor a felgyülemlett haragom is eltűnt. Negyvennyolc órán át egy alig kontrollált, székdobálós-fajta dührohamot éltem át.

Ha komoly májtisztítást tervezel, zárd el a porcelánt! Nem győzöm hangsúlyozni, hogy az érzelmek, legyen az harag, depresszió vagy bármi, nem az úgynevezett hologramon túli tudatosság sajátja.

Az érzelmek a DNS által közvetített programozott reakciók. A szeretett az érzelem nem ugyanaz a dolog, az érzelem és az empátia sem. Több orvosság hatóanyagait is kapcsolatba hozták már a depresszióval, de hogyan képesek az orvosságok és a mérgek a Tudatosságot közvetlenül befolyásolni? Sehogy.

A DNS dekóder- rendszerére hatnak, és azon keresztül hozzák létre a depresszió érzését és más pszichológiai következményeket az érzelmi programban. Ez olyan, mint egy számítógépes üzemzavar.

A béltisztító kúra alatt és más alkalmakkor is találkoztam olyan gyógyítókkal, akik szerint a test különböző részei saját elmével rendelkeznek.

Azt mondják, hogy az emésztőrendszernek is, az immunrendszernek is, a májnak és más szerveknek is saját elméjük van.

Ez minden bizonnyal így is van, hiszen a test egy hologram, és ezért lehetséges az, hogy ezek a szervek képesek egymással kommunikálni és eseményekre, változásokra reagálni a legelképesztőbb módokon. A hologram biztosítja, hegy valóban ott van a test minden részében az agy egy kisebb változata.

A DNS és az RNS kommunikál, és információt cserél a test minden részével, az agy pedig ennek koordinátoraként működik.

Amikor a vastagbél elzáródik, és a máj nem tudja kiválasztani a méreganyagokat, akkor a az információ végighalad a test internet-hálózatán, és a számítógép ennek megfelelően cselekszik. Mi ezt májkövekként érzékeljük.

A sérülések gyógyítása, a vérvesztés megállítása és a test milliárdnyi más reakciója a DNS és az RNS program szerinti információ-közvetítése.

Másik fontos dolog, hogy a test-hologram kétharmada víz. A víz a test minden feladatához elengedhetetlen, és ahogy Masaru Emoto munkája kimutatta,

a víz információhordozó is.

Ezen kívül, a DNS körüli elektromos és más rezgésjelek remek közvetítője.

Masaru Emoto

A test ebből a szempontból olyan, mint egy telep, és amikor nem iszunk eleget, úgy viselkedik, mint egy autó akkumulátora, amiben túl alacsony a desztillált víz szintje — nem működik elég jól.

Több jel és tünet is mutatja, ha kevés a víz a szervezetben, többek között fejfájás, gyenge figyelem és fáradékonyság. Ezek mind a DNS kommunikációjának akadozásából adódnak. Azonban ne feledjük, hegy még ezek is csak a fejünkben történnek, és a tudatosság magasabb szintjén ez is csak illúzió.

Egy egészséges szervezetben a DNS az RNS segítségével kommunikál a számítógép különböző részei között, a betegség pedig a rendszer üzemzavara. Végtelen kiváltó oka lehet ennek, de mind ugyanazt a sémát követi: a DNS-en és az RNS-en áthaladó információ pontosságára hatnak. A magasfeszültségű vezetékek közelében élők, vagy elektromágneses technológiával dolgozók fogékonyabbak bizonyos betegségekre és a rákra.

Nagy Britanniában úgynevezett Tetra antenna-rendszereket telepítenek a segélyhívó szolgálatok kommunikációs hálózatához. Az antennák az emberi agy frekvencia tartományában sugározzák jeleiket.

Úgy hallottam, hogy ezt a technológiát a teljes mértékben az Illuminátusok irányítása alatt álló Amerikai Nemzetbiztonsági Hivatal révén vezették be. Ez nem meglepő, hiszen ahol telepítve vannak, ott a Tetra antennákat már kapcsolatba hozták — nagyon helyesen — a rákos megbetegedések emelkedő számával és más fizikai, mentális és érzelmi rendellenességekkel, mint amilyen a depresszió is.

Ennek oka, hogy az elektromágneses mikrohullámok illetve egyéb frekvenciák megzavarják a DNS-RNS adatátviteli rendszert, így a számítógép pontatlan adatokat kap. Olyan, mint amikor rossz a térerő egy mobiltelefon beszélgetés alatt. Csak bizonyos szavakat hallhatsz meg, és nem érted, hogy pontosan mit mond a másik.

Az emberi testben ezek a megzavart kommunikációs folyamatok úgy viselkednek, mint a számítógépes vírusok. Ez a rák.

A sejtek folyamatosan osztódnak, és mindez rendben is van, amíg pontosak a másolatok. De ehhez pontosak kell lennie a DNS•RNS kommunikációnak a sejt felé. Amint az elektromágneses mező vagy más hatás megzavarja az adatátvitelt, a sejtek hibás másolatokat kezdenek létrehozni gyakran nagy sebességgel, ezt nevezzük ráknak.

Képes úgy terjedni, mint a számítógépes vírus, egyre nagyobb területeket fertőzve meg, amíg a számítógép már nem tud tovább működni.

Nekem is volt egy vírus a számítógépemen, ami eleinte alig okozott gondot, míg végül be sem tudtam kapcsolni a gépet. Mit is szoktunk mondani ilyenkor? Meghalt a számítógépem.Így van ez a testtel is.

A társadalom felépítése miatt az üzemzavar, a betegség esélye a mai “modern”világban” óriási. Azt mondják: a stressz gyilkol. Ez így is van — de miért? Ahogy az érzelmek kibillennek egyensúlyukból, hatnak az adatátviteli hálózatra.

A bélrendszer az első hely ahol a gondok kezdődnek — gyomoridegesség, félelem, hányinger és a többi “szar”.

Bizonyos határokon belül ez rendben van — mindaddig, amíg nem jelent folyamatos terhet a szervezetnek. Amikor azonban a stressz elér egy kritikusan magas szintet, és tartósan ott marad, a rendszer nagyobb részén jelentkezik az üzemzavar.

Bőrkiütések, gyomorfekély, rák és a stressz legnagyobb jele, a szívinfarktus következik. Az érzelmi kór egy másik aspektusát is érzékeltem Hawaii-n.

A csontkovács rendelőjének várójában találtam egy könyvet Dr. John E. Sarno-tól, aki a New York University School of Medicine klinikai rehabilitáció professzora, a Howard A. Rusk Rehabilitációs Intézet orvosa a New York Univenity Medical Center-ben, címe: A hátfájás gyógyítása — az elme-test kapcsolat (Worms, Books. 1991).

Részletesen kifejti húsz éves, a fájdalom és az elme/agy kapcsolatról folytatott kutatásait. Nyilvánvaló, hogy az agy hozza létre a fájdalmat, miután dekódolja, címkézi a kellemetlenség helyszínének üzenetét. Amikor belerúgsz valamibe, tulajdonképpen nem érzel addig fájdalmat, amíg az agy fel nem dolgozza az információt, és nem dönt úgy, hogy fáj.

Az erős fájdalmak egyik kezdési módja az, amikor gátolják például, hogy a reumás térdből eljusson az üzenet az agyba. Az üzenet hiányában nincs fájdalom.

Ha képes vagy tudatosságoddal az elme hitrendszerét megváltoztatni, keresztül tudsz menni a tűzön anélkül, hogy megégnél.


Sokan végig mennek a vörösen izzó parázson, és nem éreznek forróságot, sem bármilyen kényelmetlenséget. Csak a fejükben sétálnak végig rajta, és hogy éreznek-e fájdalmat vagy nem, majd az alapján dönti el az agyuk, ahogyan a valóságot érzékeli. Ott vannak aztán azok a jógik és tibetiek akik le tudják lassítani szívverésüket majdnem nullára.

Meztelenül ülnek a fagyban, mert olyan belső hőt képesek termelni, hogy a hátukra terített nedves törölköző is megszárad.

Dr. John E. Sarno azonosította a fizikai következményekhez vezető kapcsolatokat a test és a mentális, illetve érzelmi állapotok között. Azt találta a reménytelen esetek két évtizedes sikeres kezelése alapján, hogy

a hát, a nyak, a vállak, a far és a végtagok fájdalmainak okozói az elnyomott érzelmek.

A csontkovács elmesélte, hogy csillapíthatatlan hátfájástól szenvedett mindaddig, amíg el nem olvasta Sarno könyvét. Követte az utasításokat, amelyek alapján azonosította az elnyomott érzelmet, és felismerte, hogy félelemben élt, miközben nem is tudott róla. Amint felfedezte a kapcsolatot, hátfájása megszűnt. Sarno így gyógyította meg több ezer páciensét. Műtét és orvosságok nélkül, annak ellenére, hogy a hivatalos orvoslás szerint gyógyíthatatlanok voltak.

Az érzelmi okok megfigyelésének és beazonosításának folyamata megnyitja a hologramban (merevlemezen) tárolt adatokat, és engedélyezi törlésüket.

Amikor az érzelmi reakció rögzített adatát eltávolítjuk, fizikai kifejeződése is gyorsan eltűnik.

Dr. John E. Sarno

A csontkovács felesége komoly nyakfájdalommal küzdött, de semmit sem tudtak tenni, amíg össze nem kapcsolták a problémát az asszony hetekkel korábban elpusztult macskájával. Születése óta nevelgette a macskát, és elvesztése nagyobb érzelmi megrázkódtatással járt számára mint gondolta volna. Amint felismerte a kapcsolatot, nyakfájdalma megszűnt.

Érdekes, hogyan mondjuk azokra az emberekre, akik érzelmi frusztrációt okoznak nekünk, hogy “púp a hátamon”. Én is megláttam a kapcsolatot saját gerinc és nyakfájdalmaim és az elmúlt hetek érzelmi kihívásai között. Ez az elme és a DNS érzelmi programjainak kölcsönhatása, és ahogyan megzavarja a kommunikáció pontosságát és egyensúlyát.

Érzékelheted ezt a kölcsönhatást, ha valamilyen szomorú, nyomasztó vagy rémisztő dologra gondolsz.

Nem kell megtörténnie, hiszen a gondolat már kiváltja az érzelmi reakciót.

A tudósok mára bebizonyították, hogy az agy ugyanazon része aktiválódik akkor is, ha megtapasztal valamit a személy, és akkor is, ha csak gondol rá. Az Illuminátusok folyamatosan manipulálják ezt a rendszert a kívánt érzelmi reakciót kiváltó hírek közreadásával.

Mike Lambert gyógyító hangsúlyozza, hogy a test azon területei amelyeket Dr. Sarno oly hatékonyan gyógyít, az akupunktúra gyakorlatában kapcsolatban állnak az epehólyaggal ami a depresszió forrása lehet, amint egyensúlyát veszti, illetve a májjal, ami a harag forrása.

A test és a DNS közötti kapcsolat azt jelenti, hogy az érzelmek hatni képesek a testre, és a test képes hatni az érzelmekre.

A sejtben található méreganyagok depressziót és haragot okozhatnak, amelyek a több érzelemmel egyetemben olyan vegyületek kiválasztását indítják el, amiket aztán a sejtek felszívnak.

Ez aztán az ördögi kör. De a Tudatosság meg tudja törni. Érdekes módon, a párizsi Necker Kórházban a test meridián rendszerén radioaktív nyomkövetőkkel végzett kutatások azt mutatták, hogy az energia egy beteg szerv meridiánján sokkal lassabban haladt át, mint egy egészséges szervén.

Mike Lambert olyan kísérletekről is beszélt nekem, amelyekben az érzelmi állapot a testben keringő információ áramlását lassította. Amint ez az élénk információ-mozgás gátolt, a test-számítógépben üzemzavar lép fel, így okoz az érzelmi stresszhelyzet betegséget.

A szívinfarktus oka is a statikus energia, ezért mondják azt is, hogy “megszakad a szíve” annak, aki egy szerettét elveszíti.

Minél lassabb az energiaáramlás, annál alacsonyabb a test rezgésszintje, és annál nagyobb lesz a sűrűsége. Érzelmi stressz során, vagy amikor lehangoltak vagyunk, sokszor mondjuk. hogy “nehéz a szívünk”. A merev vélemények és az elnyomott gondolatok is gátolják az energiaáramlást, lassítva ezzel a hologram rezgését.

Valerie Hunt, a Kaliforniai Egyetem kineziológia professzora Los Angeles-ben, kifejlesztett egy technológiát az emberi energiamező mérésére, és igazolta, hogy az ember állapota befolyásolja rezgésszámát és rezgés-szintjét.

Alacsonyabb a rezgésszáma azoknak, akik az öt érzékszerv által megtapasztalt valóságban élnek (elme és érzelmek), mint azoknak, akik magasabb érzékelésüket is használják (lélek).

Ahogy az embert elnyomta a félelem, mind nagyobb sűrűségbe merült (Az ember bukása?). Az ételek és az italok szintén információ-áramlást befolyásoló rezgéseket bocsátanak ki magukból. Az Illuminátusok nagyvállalatai által előállított szörnyű ételek fogyasztásával tönkretesszük egészségünket. A Mátrixban minden rezeg, harmonikus vagy zavaró rezgéssel. Ez utóbbi jellemző a DNS-RNS adatforgalmat gyorsan megzavarni képes vegyi ételekre.


A Super Size Me című film bemutatta a gyorséttermi ételek fogyasztásának szörnyű hatását. Egy New York-i fiatalember naponta háromszor evett McDonald’s ételt, miközben orvosok követték figyelemmel egészségének alakulását. Az eredmény lehangoló volt. A 33 éves, fitt fiatalember napokon belül hányni kezdett, fejfájásra és depresszióra panaszkodott.

Máját legyűrték a telített zsírok. A vizsgálatok eredményeit Dr. Daryl Isaacs sokkolónak nevezte. Teste teljesen abnormálissá vált – mondta. Az egy hónap alatt sokat hízott és csúnyán megbetegedett.

-Az arcom foltos lett, és akkora pocakom nőtt, mint még soha – mesélte. Teste döbbenetes volt és igazán rémisztő. Isten tudja, milyen hatása lesz a mai gyorséttermi, kólalőtyölő, vegyszerrel átitatott nemzedék étkezési szokása egészségére. Fontos, hogy a főhős arról is beszámolt, hogy lehangolttá vált ez alatt az idő alatt. A vegyi anyagok hatással voltak a DNS kommunikációra, amit értelemnek nevezünk.
Felhasznált irodalom: David Icke – Infinite Love Is the Only Truth: Everything Else Is Illusion

(forrás: rejtelyekszigete.com)

David Icke a holografikus univerzumról- videó:

Luke Rudkowski interjúja David Icke-al, melyben a valóság holografikus természetéről beszél, és hogy honnan származik az összeesküvés, a brazíliai ayahuasca élményéről, Eben Alexander amerikai idegsebész halálközeli tapasztalásáról és Leonardo da Vinci-ről is.
 forrás:Végtelen Tudatosság