2020. február 24., hétfő

Az érzelmek kifejezése az ima legerősebb formája!



Azt mondják, hogy a meditáción keresztül az Univerzum beszél hozzánk, és válaszokat kaphatunk kérdéseinkre, az ima pedig az a kinyilatkozási forma, amikor hangot adunk kívánságainknak!


Gregg Braden tudós szerint az érzelmeink kifejezésének leghatásosabb formája az ima. Nem csak a templomban, vagy más különböző szent helyen lehet imádkozni, bárhol, és bármikor imába foglalhatjuk a szívünk legféltettebb álmait, vágyait, félelmeit. Nem csak este és reggel lehet imádkozni, de kihasználhatjuk a déli csúcsforgalmat, vagy a metróban utazással töltött időt is.

Az Univerzum felé ima formájában közvetíthetjük legjobban érzéseinket, a szeretetet, az elfogadást, örömöt, hálát, a bánatot. Az imán keresztül pillantok alatt közvetíteni tudod mások felé érzéseidet, ha örömöt vagy hálát érzel valaki iránt, foglald imába a nevét.

Foglald imába kívánságaidat, de imádkozz akkor is, amikor békével a szívedben megköszönöd a jelenlegi élethelyzetedet. Amikor örülsz valaki sikerének, imádkozz érte, így te is hasonló sikereket vonzhatsz be az életedbe. Mind a pozitív, mind pedig a negatív érzelmek hatalmas erővel bírnak, és minél nagyobb hangsúlyt fektetünk rájuk, annál hatalmasabbak lesznek.

Ápoljuk a hálát, az örömöt, az együttérzést a szívünkben, így mind olyan helyzeteket és eseményeket vonzzunk majd az életünkbe, akik pozitív irányba segítenek. A pozitív érzések segítségével hosszabb ideig megőrizhetjük testi- és lelki egészségünket, fiatalságunkat.

Imádkozzunk, tápláljunk szívünkbe pozitív érzéseket, mosolyogjunk, legyünk boldogok, hiszen az élet maga egy ajándék.

(forrás: filantropikum.com)

Dr. Bagdy Emőke – Az ima ereje (DunaTV)
forrás:Bagdy Emőke előadásainak saját csatornája