2020. február 22., szombat

Így választja ki a gyermek lelke az édesanyját



Néhány olyan csodás történetet osztunk most meg, melyből fény derül arra, hogy születése előtt hogyan választja meg a gyermeki lélek az édesanyját! 


Egy 3 éves gyerek édesanyjának története.

Ebéd után, hogy egy kis szórakozással töltsük az időt, családi albumokat nézegettünk. A fiam egy idő után egy régi fekete-fehér fényképpel a kezében érkezett hozzám, melyen én voltam édesanyámmal, aki nem sokkal a fiam születése előtt hunyt el.

“Anya emlékszem erre a napra, amikor zöld ruhába voltál öltözve, és lekéstétek az autóbuszt” – mondta a fiam. Teljesen le voltam döbbenve, hogy a fiam honnan tud minderről. A fénykép ráadásul fekete-fehér volt, de ő azt is tudta, hogy zöld ruhában voltam. Kérdeztem tőle, hogy valaki mesélt neki erről?

“Nem, láttam az égből. Megmutatták, hogy te leszel az édesanyám” – mondta a fiam. Később tudtam meg, hogy nem az én gyerekem az egyetlen, aki már sokkal születése előtt látta az édesanyját.

Egy ismerősöm 4 éves kislánya a következőt mesélte: “Mielőtt a hasadba kerültem volna, egy angyal közeledett felém, és azt mondta, hogy nemsokára egy nő fog rám vigyázni, és segít majd az életben”.

A kislány nem tudta, hogy a születése előtti időszakban az édesanyja elesett az utcán, és egy nő segített neki felállni, majd bekísérte a kórházba, és ott maradt vele, míg elvégezték a szükséges vizsgálatokat. A nőt Máriának hívták, és róla kapta a kislány is a nevét.

Az egyik legkülönösebb történet a Kataliné. Amikor 3 éves lett a kislánya, közölte a szüleivel, hogy rajta kívül még két gyerek választotta őket. Az egyiknek “nem engedték”, hogy megszülessen, a másiknak viszont szabad utat adtak. Mint később kiderült, a kislány édesanyjának volt egy vetélése, és nem sokkal később megszületett a fiútestvére.

(forrás:filantropikum.com)

Kapcsolódó írás
Mi történik az inkarnáció alatt - Egy lélek története.... :
https://dszilvia.blogspot.com/2016/02/mi-tortenik-az-inkarnacio-alatt-egy.html

Kapcsolódó írás
A családon belüli reinkarnáció: 

Szülők kiválasztása és az első időszak velük - videó
forrás: Gábor Raffai