2020. június 5., péntek

Egy magyar kisfiú megdöbbentő kijelentései



Egy budapesti általános iskolában tanító tanárnő mesélte el az alábbi érdekes történetet a kisebbik fiával kapcsolatban.


A gyermekhez 4-5 éves koráig nem volt semmilyen furcsaság köthető, leszámítva az ilyen idős korú gyerekekre jellemző hóbortokat. 

Onnantól kezdtek érdekessé válni a dolgok, mikor a gyermek elkezdte mondogatni, hogy ő már élt ezelőtt. A szülők ott követték el az első nagyobb hibát, hogy mindössze furcsának találták a gyermeknek ezt a kijelentését, de különösebb figyelmet nem fordítottak neki. 

A fiúcska viszont ragaszkodott az általa elmondottakhoz, de mikor rákérdeztek végül, hogy hol élt csak azt mondogatta, hogy már nehezen emlékszik vissza rá de tudja, hogy élt ezelőtt. 

Máskor pedig arra is hivatkozott, hogy ő korábban nagyapa volt. 

Családi étkezések alkalmával pedig az édesanyját nyúzta azzal, hogy szeretne rozmár húst enni, mert régen az volt a kedvence. 

Ez a történet is kiváló példája annak, hogy minél fiatalabb egy gyermek, annál közelebb áll ahhoz a világhoz ahonnan a lélek származik és ahová visszakerül a halál után. Ahogy felcseperedik úgy veszíti el egyre jobban az emlékeit arról, hogy az előző életében ki volt ő és a régi élete valamint az új életének kezdete között eltelt időben hol járt. 

Természetesen vannak klinika pszichológusok, akik a hipnotizálható embereket egészen messzire vissza tudják vinni az emlékeik között. Akár az előző életük idejére is. 

A reinkarnáció a megmagyarázhatatlan dolgok közül a legközelebb áll az emberekhez (úgy, mint a halálközeli élmények témája). A témával való találkozás esetén mindannyiunkban felmerül a kérdés, hogy vajon mi is a sokadik életünket éljük már? A következő életünkben mennyire fogunk emlékezni a jelenlegi életünk eseményeire? 

Ha azokat a gyerekeket vesszük alapul, mint az előbb említett kisfiú, akkor sejthető, hogy meddig tartanak ki az előző életünkből magunkkal hozott emlékeink.

(forrás: tulvilagrakeszulok.hu)

Kapcsolódó írás
Gyermekeink emlékei a mennyről:

Emberek, akik újjászülettek - REINKARNÁCIÓS TÖRTÉNETEK - videó
forrás:After Midnight