2020. június 13., szombat

TÓBIÁS: Az angyalok útja



Tóbiás egy felemelkedett Mester, egy angyali létező, aki sok életet töltött a Földön emberként, majd angyali közvetítéseivel segítette az itt lévőket tudatosságuk fejlesztésében, a megértésekben. 
Linda és Geoffrey Hoppe segítségével jutottak el üzenetei hozzánk.
A Tóbiás nevű entitás először 1997-ben egy repülőút során jelent meg Geoffrey Hoppe-nak.


Tóbiás egy angyali létező, aki korábban már rengeteg létidőt töltött a Földön, és most visszatért azért, amit Ő úgy hív, hogy „a tudatosság leghatalmasabb evolúciója, amit az emberiség valaha megélt". 

Geoffrey Hoppe közvetítés közben 

Az Angyalok Útja egy allegória, amit Tóbiás mesél el Hoppe-on keresztül. Üzenetének esszenciája egy mondatban összefoglalható: a spirituális transzformáció kulcsa nem más, mint hogy átadod lényedet a teljes önszeretetnek, és elfogadsz mindent, amit a háromdimenziós valóságban megtapasztalsz. 

Geoffrey Hoppe

Az utazás története magával ragadó és felkavaró egyben, számos dolgot megvilágít a teremtéstől napjainkig: miért indultak el az embereknek hívott angyalok erre a csodálatos útra? Mi ez a sok játszma, szenvedés, öröm a Földön?
Tóbiás szavain keresztül a megoldás is egyszerűnek tűnik: A megvilágosodás abban a pillanatban létrejön, amikor azt mondod Vagyok-Aki-Vagyok, és szeretek mindent magamban, szégyenkezés nélkül, bűntudat nélkül, fenntartások nélkül, minden „ha" és „de" nélkül.

Most itt az idő, hogy mélyebben is megértsük az életünkben felbukkanó embert próbáló nehézségek értelmét, megtanuljuk őket minden eddiginél hatékonyabban átalakítani, hogy mi magunk is emberangyallá váljunk -és beteljesítsük földi küldetésünket.

Tóbiás egy szeretetteljes, együttérző angyal a Biblia apokrif irataiból, aki megtanít arra, hogyan teremtsük meg ítélkezés és küszködés nélkül új valóságunkat az új energiában, hogyan oldjuk fel akadályainkat kegyelemmel és hogyan gyakoroljuk a valódi elfogadást.

Tóbiás titka, hogy valójában ő közvetít minket: "Azt mondjuk el nektek, amit tőletek kapunk a saját utatokról. Azt mondjuk el, amit egyik részetek szerint Nektek hallanotok kell. Mi csupán egy másik nézőpontból visszacsatoljuk azt, ami tőletek jön - ezért hangzik olyan ismerősnek."
(forrás:noiportal.hu - ekonyv.hu)

 Geoffrey A. Hoppe - Adamus Saint-Germain, Tóbiás:

Geoffrey A. Hoppe egy középnyugat-amerikai katolikus családban született és nevelkedett. A spiritualitás és metafizika iránt 19 éves korában kezdett érdeklődni, amikor hipnotizálta egy barátját, aki a transz során számtalan előző életes emléket mesélt el.
Az ezt követő években Geoffrey beletemetkezett a metafizika és a vallás tanulmányozásába.

Azután majd 20 évre felhagyott a spiritualitással, mivel az üzleti élet minden idejét igénybe vette. Rengeteg reklámcégnél és gyártási vállalatnál dolgozott marketing-vezetőként a Középnyugaton és Texasban. Geoff két amerikai és egy nemzetközi „multidimenzionális telekommunikációs technológiai” szabadalomnak, valamint számos védjegynek és szerzői jognak a tulajdonosa.

Tóbiás először 1997-ben, egy repülőút alkalmával jelent meg Geoffrey-nek, és majdnem egy éven át „beszélgettek” egymással, mielőtt Geoffrey elkezdte volna Tóbiást mások jelenlétében közvetíteni. Tóbiás üzeneteiben mély rálátásokat nyújtott számunkra az elmúlt életekkel és a jelenlegi kihívásokkal kapcsolatban, majd miután 2009-ben ismét visszatért ide, a fizikai síkra, Geoffrey Adamus Saint-Germain közvetítéseit kezdte csatornázni.

Geoffrey 1999-ben alapította a Bíbor Kört, amely igen gyorsan kiterjedt nemzetközi hallgatóságra tett szert. Jelenleg több angyali lény üzeneteit is közvetíti, többek között Adamus Saint-Germain, Kuthumi lal Singh és Merlin szavait tolmácsolja. Geoffrey 1997-ben vette feleségül főiskolai szerelmét, Linda Benyo-t, azóta mind a magánéletben, mind az üzleti életben társai egymásnak. Amikor nem utaznak vagy tanítanak, akkor a Sziklás-hegységben élnek a colorado-i Golden közelében.

Adamus Saint-Germain - Geoffrey Hoppe közvetítésében:

A sorstól a bölcsességig
- videó

Adamus Saint-Germain Merabh Az intelligencián túl... nincs rá szükséged - videó