2020. július 9., csütörtök

A halál angyala – megtörtént eset


Eileen nővérként dolgozik és szereti a munkáját. De sosem gondolta volna, hogy valaha is találkozni fog a halál angyalával. 


Eileen élete a kórházon kívül a családjáról szól. Szoros a kapcsolatuk.

"Anyukám elmondta, hogy a nagynénim kórházban van egy daganatot távolítottak el a szívéből és jelenleg senki sem biztos semmiben. Tudtam, hogyha meglátogatom, akkor lesznek kérdések, hogy mit gondolok az állapotáról, mik lehetnek a kiváltó okok és mit jósolok a jövőre nézve."

Eileen felszáll az első repülőgépre és este a nagynénijéhez ér. Eileen lánya nemrégen ment férjhez A nagynéninek nagyon sok kérdése volt az esküvőről és látni akart egy pár képet is. Hirtelen érezni lehetett egy határozott hőmérséklet változást a szobában.

"Ilyenkor az ember magyarázatot keres. Például megnézi, hogy be van-e kapcsolva a légkondi. De csak szellőztetőre volt állítva, nem fújt hideg levegőt."

Ahogy a hőmérséklet leesett, a nagynénje állapota is romlani kezdett. Furcsán kezdett köhögni, egyre erősebben, olyan módon, ami megijeszti az embert, mert elkezdett fuldokolni. Gyorsan töltött neki egy kis vizet és odaadta neki, hogy abbahagyja a köhögést. A nagynénje azt mondta jól van, de Eileen gyakorlott szeme mást látott. A kinézete és a viselkedése alapján azt feltételezte, hogy rákja van és ráadásul a rák már szét is terjedt a testében. A szomorúsága hirtelen rettegésbe csapott át. A feje felett az ágy végében ott volt egy árnyék. Senki sem volt a szobában, fogalma sem volt, hogy honnan jöhet. De egyre sötétebb és sötétebb lett.

"Keservesen igyekeztem megfejteni, hogy mi lehet az. Ahogy figyeltem, úgy tűnt, mintha egy fej kezdene kirajzolódni, pontosabban egy csuklya. Borzasztóan ideges lettem. Szinte belefagytam a székembe és éreztem, hogy remegek. Aztán megláttam a többi formát is. Mintha szárnyak lettek volna. Most is halálra vagyok rémülve. Soha életemben nem láttam még ilyen felzaklató dolgot.

Fogalmam sem volt, hogy mit akarhat. Nem tudhattam, hogy tőlem akar-e valamit, vagy esetleg a nagynénémtől. Abban a pillanatban a nagynéném megint elkezdett nagyon durván köhögni. Köhögött és csak köhögött, az arca kezdett kékülni, és akkor az a valami a két kezét a fejére tett, és a köhögés abbamaradt. Nem tudtam, hogy mire készül, de féltem tőle, hogy esetleg bántani akarja. Ahogy visszaidézem ezt még mindig teljesen kiborulok tőle."


Azt kérdeztem: Ki vagy te?

Erre azt mondta: Tudnod kéne, hogy ki vagyok.

"Abban a pillanatban visszaemlékeztem egy évekkel korábbi műtétemre. A lény megkérdezte tőlem, hogy készen állok-e? Azt feleltem, hogy igen, de van egy feltételem. Szeretném még egyszer látni a családomat. És amikor kimondtam, volt egy olyan élményem, hogy kiléptem a testemből. A házunkban jártam, a konyhai mosogató mosatlannal teli, felmentem az emeletre, megnéztem a lányaimat, a fiamat, a férjemet, teljesen megnyugtatott minden, amit láttam."

Mikor Eileen látogatása véget ért, visszakerült a kórházba. 
Ahogy készült a halálra az entitás meggondolta magát.
 Ezt a jelenséget asztrális kivetülésnek nevezzük, ami azt jelenti, hogy képesek vagyunk a tudatunkat máshol megjeleníteni. 
Azok az emberek, akik közel jártak a halálhoz gyakran megtapasztalják ezt az élményt.

Emlékszem rád. – mondta Eileen.
Nem fog felépülni. – válaszolta a lény.
Ki vagy te? – kérdezte Eileen.
Azrael. 


Ő volt az, a halál angyala. 

A nagy kaszás. Konkrétan láthattam az arcát. Rettenetesen ijesztő volt. Úgy éreztem, hogy elhányom magam, annyira ocsmány volt. A halál angyala azt mondta: 
Ne félj! Azért jöttem, hogy segítsek neki átlépni az életből a halálba.

A beszélgetés után eltűnik, majd váratlanul előbukkan.
Békésen fog meghalni, mi még találkozunk.

Aztán eltűnt, beleolvadt a falba. A nagynéném nagyon békésen halt meg. Ennél többet senki sem kívánhat.

Eileen riasztja a nővéreket a nagynénje miatt majd elhagyja a kórházat. Eileen most is nővérként dolgozik. Azóta nem találkozott a halál angyalával.

A paranormális tanokban ezeknek a szárnyas lényeknek fontos szerepük van. 
Az Ábrahámizmusban például számtalan ilyen angyalnak nevezett lénnyel találkozhatunk. Sok történet és hagyomány létezik a halál angyalával kapcsolatban. Az egyik elmélet szerint az a dolga, hogy megölje és elvigye az embereket. Egy másik elképzelés a halál angyalával kapcsolatban, hogy az a dolga, hogy segítsen. Ebben az esetben Azrael, egy nagyon jóindulatú lény, aki egyike a hét arkangyalnak. Így bármennyire is rémisztő a kinézete, a halál angyala azért érkezett, hogy segítsen a nagynéninek meghalni. /Morgan Knudsen, paranormális kutató/

(Forrás: Elátkozott kórházak dokumentumfilm - Holics-Mester Marianna - kicsibudoar.hu)

Kapcsolódó írás
Kell-e félnünk a halál angyalától?