2020. július 19., vasárnap

Karsay István: Szellemi nemi erőszak?



Kicsit vissza kell menni a múltba kb. 15 évet. Ekkor láttam egy filmet videón, aminek Hollywoodi rémtörténetek volt a címe.
A film fő mondanivalója az volt, hogy bemutatta azokat a szellemekkel foglalkozó filmeket, amik valamilyen formában kötődtek a valósághoz. Ilyen volt az Ördögűző film is, és volt egy másik ami nagyon megrázó volt a számomra.


A film címére nem emlékszem, de a történet a következő volt:
Egy hölgyet egy láthatatlan szellemi lény a fürdőszobájában megerőszakolt, és ezt több alkalommal is megtette, a nő menekült előle, de mindenhol utolérte. Senki sem hitt neki, de az egyik orvos valóságos erőszakolási nyomokat talált rajta, de akkor kezdtek el igaziból hinni neki, amikor a barátnője tanúja volt annak, hogy a láthatatlan erő üldözi a szobájában.
A filmből természetesen nem hiányozhattak a megfelelő lélektani horror elemek se!

Ami érdekes volt a számomra, hogy a film végén elmondták, hogy a történet valóságos történetre épült, és a szellemi lény 15 évig zavarta – kínozta a hölgyet, hiába költözött el Amerika másik részére, majd 15 év múlva egyre ritkábbak lettek a „látogatások”, majd abbamaradtak!

Azért nagyon szerencsés dolog, hogy ezek nem általánosíthatók, és nagyon ritkán fordulnak elő, és sok esetben az alanynak is valamilyen módon közreműködnie kell benne, vagy az érzéseivel – félelmeivel behívja az életébe, és ha van lehetősége, akkor az meg is valósul.

De nézzük most Eta történetét.

Eta egy horvát kis faluban él a férjével és gyerekeivel boldog házasságban.
Egyetlen kapcsolódása a külvilághoz az internet, ahol tudja a barátaival tartani a kapcsolatot.
Különböző fórumokon jelen van, és beszélget. Így találkoztam én is vele, egy ilyen fórumon ismerkedtünk össze. Elmesélte nekem a nemrég történt tragikus dolgokat.

Tartottak egy iskolatalálkozót, ahova a régi diákokat meghívták, és úgy döntött, hogy ő is elmegy erre a találkozóra. A találkozón az egyik szervező férfinak nagyon megtetszett, és a férfi elkezdett udvarolni neki, még az se zavarta, hogy ott van a férje és a gyerekei, szinte erőszakosan kellett elküldenie, kellemetlen volt az egész helyzet a számára.
Amikor hazamentek a találkozóról elkezdtek furcsa dolgok történni vele!

Éjjel olyan történt, ami még soha az életében, a gondolatában az „került elő”, hogy végezzen önkielégítést. Eddig ilyet még soha nem tett, és nem is értette, hogy miért lenne erre szüksége,
Megpróbált ellenállni, de akarva – akaratlan elkezdte simogatni a testét.
Ezek a gondolati úton jött „parancsok” kezdtek számára egyre rémessé válni, mert nem volt rá szüksége. Eléggé idős már ehhez, és nem a szex körül jár már ilyenkor az ember „esze”, gondolata.
Egyik este arra ébredt (külön hálószobában alszik a férjétől, mindenkinek saját szobája van), hogy egy ismeretlen erő elkezdi simogatni a testét, szinte játszik a teste minden porcikájával. Pedig egyedül volt a szobájában. Félálomban először arra gondolt, hogy a férje „látogatta meg”!
Ez a szexuális játék a végén olyan mélyre sikeredett, hogy a végén a láthatatlan erővel nemi közösülés is történt, mindent átérzett, ami ilyenkor történik egy szexuális aktusban, sőt orgazmust is okozott számára. Szinte lebénult közben, teljesen tehetetlen volt, és végigélte a saját megerőszakolását.

Azóta minden praktikát megpróbál alkalmazni a láthatatlan lény távol tartásához, és ezért is keresett meg engem. Természetesen én elmondtam neki minden olyan lehetőséget, ami ebben az esetben alkalmazható.

De mi is történhetett itt valójában?

Amikor elment a találkozóra és udvarolni kezdett neki az egyik szervező, aki nagy eséllyel megszállott lehetett, mert normális – egészséges - ember egy találkozón nem kezd el látványosan udvarolni egy akkor látott idegen nőnek. Nagy eséllyel a benne lévő, hozzá csatlakozott szellemi lény kezdett el udvarolni, a testet (gazdatest) használta fel alantas és önös céljainak eléréséhez.

Sajnos sok esetben használják fel a gyenge embereket erre, ilyenek az alkoholisták is, ahol gondolati úton ráveszik őket a megrekedt szellemi lények a folyamatos ivásra, majd átveszik a teste felett az irányítást, és ez által részesülnek az alkohol mámorának rezgéseiből.
Az alkoholisták nagy százaléka megszállott sajnos.

Visszatérve Eta gondjára, az történt, hogy a szervezőt megszálló szellemi lénynek megtetszett a hölgy, és ezért kezdett el már akkor udvarolni, láthatatlan volt, így nem érdekelte a férj közelsége, mert az hatástalan ránézve. Amikor a hölgy hazament követte őt, és otthon folytatja vele kisded játékait.

Fontos dolog, hogy a gondolatainkkal tudjuk irányítani a sorsunkat, és komoly erősséggel el tudjuk küldeni a minket zavaró szellemi lényt. Itt nemcsak a történések a zavaróak, hanem az is, hogy az életenergiáját a megrekedt lény a megszállottról szedi le, ezzel gyengeséget, betegséget okozva vele….

A lény majd karmikusan visszakapja azt, amit mással elkövet, persze az is nagy kérdés, hogy nem - e most történik a visszatörlesztés?

 - Karsay István spirituális tanító -

- - - - - -

Gyertyás védekezési módszer Karsay István előadása - videó
forrás: István Karsay
 

 Kis segítség:
 
 Meggyújtunk egy gyertyát, és letesszük magunk elé. 
Kényelmesen elhelyezkedünk, majd elkezdjük nézni a lángot. Nagyon fontos dolog, hogy amit elképzelünk, az a gondolati úton megvalósul az asztrálvilágban, így nagyon komolyan kell mozgatni a fantáziánkat, és erősen kell koncentrálni. 

Amikor ég a gyertya, akkor a gyertya lángját képzeletben a szívünkbe kell hívni, el kell képzelni, hogy a láng odamegy. Utána a lángot felvisszük a harmadik szemhez, ami a homlok közepén az orrnyereg felett van a két szemünk között. Utána a lángot végigterjesszük a testünkön, hagyjuk, hogy lángoljon, szinte füstölögjön a bőrünk is. A gyakorlatot lehet nyitott szemmel, és lehet csukott szemmel is végezni. 

Ha kellő képen „füstölgünk”, akkor az egész szobát ki lehet égetni, csapjanak fel a lángok mindenhol, füstöljön a szoba. Ha az egész lakást ki akarjuk tisztítani, akkor képzeletben az egész lakást égessük ki, a lángok csapjanak ki az ablakon. Ha van olyan személy, akit meg akarunk tisztítani, akkor őt is égessük, füstöljön a bőre is, amikor átjárja a láng. 

Amikor kiégettük az egész lakást és a családtagokat, akkor szép lassan hívjuk vissza a lángot a fejünkbe (harmadik szem), majd küldjük vissza a lángot a szívünkbe, majd a gyertyába.

A gyertyás tisztítás után védelmet kell kialakítani. Elképzelünk magunk köré egy fénytojást, és azzal vonjuk be magunkat. Ezt a fénytojást minden reggel érdemes alkalmazni, sőt akár napközben is. Ha megfelelően gyakorolunk, akkor egy pillanat alatt képesek leszünk ezt kialakítani. 

Egy nagyon jó védekezési technika még a fénypajzs. Ezt akkor szoktam alkalmazni, amikor olyan emberrel beszélek, akiből árad az indulat, vagy valamilyen rossz energia. Ilyenkor még a kezemet is magam elé teszem, és egy láthatatlan nagy fénypajzsot tartok kettőnk közé. Nagyon jól bevált, és ilyen esetekben az indulattal küldött szavak energiák visszacsapódnak, és teljesen védett vagyok az ilyen emberekkel szemben.

- Karsay István spirituális tanító -