2021. július 17., szombat

Medek Tamás spirituális író válaszol 13.

 
Érdemes egy kérésünkkel az Égiekhez fordulni?
Egy kedves hozzám forduló mesélte, hogy régóta, már két éve próbálkoznak a párjával a gyermekáldással (két gyermekük mellé), ami eddig még nem jött össze. Korábban, egy látótól megtudta azt is, hogy a fő sorsútja, az eredeti vállalása szerint csak egy gyermeket lát a jelen élete tervében, tehát már a második gyermekkel is túlteljesített ezen.
 
 
Azonban a sikertelenség és a látó érzése és közlése ellenére is úgy érezték a párjával, hogy nagyon szeretnének még egy harmadik babát. Ezért a hozzám forduló hölgy úgy döntött - s ehhez egy spirituális területen tevékenykedő személyt hívott segítségül -, hogy felsőbb szellemi erőkhöz fordul. Így tehát egy sajátos rituálé keretében a mindenhatót kérte, hogy engedjék meg számára, hogy újra anyuka lehessen.

A legnagyobb megdöbbenésére pár hét múlva kiderült, babát vár...

Fontos megjegyezni mindehhez azt is, hogy a két év próbálkozás második évében már orvosi közreműködést is igénybe vettek, s ez idő alatt ötször próbálkoztak lombik programmal, sikertelenül. Ráadásul mivel már két gyermekük van, szervi baj sem volt feltételezhető.

Mindezért a hozzám forduló hölgy teljesen biztos abban - s ebben teljes mértékben egyet értettem vele -, hogy itt nem más történt, mint az, hogy a kérése meghallgatásra talált.

Valóban rendelkezünk egy tervezett sorsúttal az adott életünket illetően, azonban mindannyiunknak van kisebb-nagyobb mozgástere benne, mely az egyéni karma függvénye. Természetesen az, hogy mennyi mozgásterünk van, már a leszületésünk előtt is nyilvánvaló volt (s így bizonyos pontoknál alternatív lehetőségekkel is terveztünk), illetve a testi életünk alatt, a mindenkori döntéseink fényében is készülhetnek újabb tervek, melyeket a lelkünk a szellemi segítőivel egyeztet (a mostani személyiségünk tudta nélkül).

Magam is megéltem a közelmúltban hasonlót. Egy nyugodt és csendes időszakomban az angyalokat szólítottam meg, s egy konkrét kérést fogalmaztam meg feléjük, kérve, hogyha lehetséges, teljesítsék azt számomra. S rá két napra a kérésem pontosan úgy teljesült, ahogyan én azt kértem. Mivel a kérésem nem éppen hétköznapi volt, így az, hogy éppen a kérés feltétele után két nappal teljesült mindaz a kérésnek megfelelően, számomra mindenképpen bizonyította, hogy mindez felsőbb szellemi erők közbenjárásával történt.

Fontos kiemelni azonban azt, hogy bár fordulhatunk bármikor, akár szóban, akár gondolatban felsőbb szellemi erőkhöz a kérésünkkel, mégis tudnunk kell, hogy csak akkor segíthetnek, ha a kérésünk teljesítése része lehet a most megélni szükséges sorsutunknak, illetve annak egyik tervezett alternatív lehetőségének.

Amennyiben kérést teszünk fel az Égieknek, de mégsem kapunk rá érdemi választ, akkor mindenképpen fontos tudnunk tehát, hogy nem azért nem segítettek, mert nem szerettek volna, hanem azért, mert nem tehették azt meg. (Ez bár jelenleg fájó lehet számunkra, odaát mégis hálásak leszünk majd mindezért, hisz ott már átlátjuk, hogy mi az, ami segítette és mi az, ami gátolta volna azt a megélni szükséges sorsutat, amiért valójában leszülettünk.)

A hozzám forduló hölgynek noha - valószínűleg - egy vagy kettő gyermek volt fő útjaként megírva, azonban a mindenkori döntései (és lelki előzményei) következményeképpen lehetősége volt arra is, megadathatott számára az is, hogy újabb babát vállaljon. Ehhez azonban kérnie is kellett a felsőbb szellemi erőket, kifejezendő ezzel az egyértelmű szándékát.

A felsőbb szellemi erőkhöz intézett kérésünket bár sokféle technikával feltehetjük, mégis a legegyszerűbb módja az, ha akár szóban, akár gondolatban megszólítjuk azon felsőbb szellemi erőt, akiben hiszünk, aki bennünket megnyugvással tölt el (Istent, Jézust, angyalokat, stb.) és a saját szavainkkal megfogalmazzuk a kérésünket. Fontos hozzátennünk, hogy csak akkor szeretnénk a kérésünk teljesítését, ha az számunkra most megadható és köszönjük meg végül.

- Medek Tamás spirituális író - tudatostudat.blog.hu -