2021. július 28., szerda

Saját sorsunk kovácsa

 

Addig nem foglalkozunk önismerettel, amíg nem kerülünk lelkileg padlóra. Az önismeret azt jelenti, hogy az ember képes az elméjét a gondolati szint fölé, az érzelmi szintre irányítani. A mindennapi problémák, megoldandó feladatokon való agyalás, egész napos gondolkodás létrehoz bennünk egy érzelmi állapotot. Egy energia állapotot, amit hangulatként tudatosítunk, jókedvként, rosszkedvként. Önismeret, tudatosság nélkül azonosulunk a gondolatainkkal, figyelmen kívül hagyva az érzelmeinket. Képesek vagyunk hosszútávon megrekedni egy negatív érzelmi állapotban, csapdában érezve magunkat. Tudatossággal képesek vagyunk érzelmi szinten oldani a problémáinkat, mely gyors kiút bármilyen lehangolt állapotból. Hogy megértsük, hogyan kell ezt csinálni, kis önismeretre van szükségünk, hogy hogyan működünk érzelmileg.
 
 
Az érzelmek összesűrűsödött gondolatok. Az érzelmek energiák. Nem tartjuk fontosnak mire gondolunk, mert a gondolat nem mérhető, nincs tömege, egy megfoghatatlan fogalom. De a gondolatból érzelem lesz, majd az érzelem hatással van az egész életerő rendszerünkre. A gondolatnak van rezgése, a rezgésének van ereje, ahogy egy hang is lehet halkabb, hangosabb. Vannak pozitív és negatív gondolatok, melyek lehetnek halkabbak, hangosabbak. És ezáltal tömegük van, polaritással rendelkező tömegük. Mely pici kvantumrészecskék összeállva energiát képeznek, melyeket érzelmekként tudatosítunk. Ha tudatosítunk.

Az összeállt energiák alá vannak rendelve egy energiahálónak, mely mindent, mindennel összeköt. Így érzelmi mezők alakulnak ki, melyek az őket létrehozó gondolatok polaritása szerint alakulnak ki. Több mező létezik, melyek között mozoghatunk. Mozoghatni azt jelenti, hogy hosszabb időt töltünk el életünk egy-egy szakaszában, a különböző mezőkhöz kötődve. A depressziósok a legalsó mezőkben élnek hónapokat, éveket. A megvilágosodott emberek éveket, a legfelső mezőkben. De nem csak hosszútávon mozoghatunk a mezőkben, hanem napi szinten is váltakozhatunk az egyes mezőkben. A nap végére, elalvás alatt az átlag kialakul, és egyetlen érzelmi mező fog minket uralni. 

Amikor gondolkodunk, olyankor láncszerű gondolatcsoportok kapcsolódnak a gondolatainkhoz. Mindenről eszünkbe jut valami, pár pillanatra kísérve a vezér gondolatot. Ezek a mellékvágány gondolatok az érzelmi mezőből törnek fel, tanácsadóként szolgálva. Belekotyognak a gondolkodásunkba, manipulálva azt valamilyen irányba. Ha alsó érzelmi mezőn dekkolunk, akkor negatív irányba. Ha az ötletek, megoldások, negatívtól származnak, akkor sok köszönet, jó érzés, jó kedv nem lesz belőlük. Mert az uralkodó érzelmi mező, a saját energiájának megfelelően készteti az elmét, a gondolkodás irányának megváltoztatására. Ha a negatív érzelmi mező növekedni, dagadni akar az ember figyelmén, gondolataink keresztül, akkor arra törekedik, hogy minél negatívabb, minél hangosabb negatív gondolatok jöjjenek létre. Melyekből erős negatív energiák érkeznek, negatív érzelmek érkeznek a lélekbe, mely össze van kötve a mezővel, és táplálja azt. A gonosz, vagy amit mi gonosznak ismerünk, az egy alacsony érzelmi mező, mely az embereken keresztül képes önmagát táplálni, növekedni. Ugyanígy a felsőbb érzelmi mezők, mennyország mezők, melyek szintén növekedni próbálnak. A Földön van egy nagy átlag érzelmi mező, de az nem azt jelenti, hogy mindenki alá van rendelve, az átlagon kívül élhetnek a Földön nagyon alacsony mezőjű emberek, vagy akár nagyon magas mezőjű emberek. Nem egyszerű kitörni a fő energiaáramlás hatása alól, de lehetséges. A depressziósnak sikerül, és a megvilágosodottnak is.

Az ember ugrálhat egy nap alatt az érzelmi mezők között, de az energiák összeadódnak, semlegesítik egymást, és nap végére mikor a hullámok elültek, csak egy érzelmi mező marad, amely az átlagot képviseli. Hosszabb táv kell, hogy az ember beleérjen, megrekedjen egy alacsonyabb, vagy magasabb mezőbe. Amikor a határon van, akkor sokat mozog a két mező között, majd valamelyik irányba elmozdul, és akkor már tartós a mező hatása. Mint a víz, amikor árad, vagy apad. Az ember képes megfigyelni magán, hogy körülbelül melyik érzelmi mezőben tölti jelenlegi életszakaszát. A depresszió nagy ajándék is lehet, mert az ember rákényszerül az önismeretre, hogy kikerüljön a Földi pokolból. Addig nem foglalkozunk érzelmeinkkel, amíg tartósan nem okoznak lehangolt állapotot, szenvedést. A depressziós rákényszerül, hogy tudatosan mozdítsa ki magát a megrekedt állapotból. 

A meditációval együtt szokták emlegetni a koncentrációs gyakorlatot is. Először meg kell tanulni koncentrálni, hogy az ember meditálni tudjon. A meditáció olyan, mint játszani egy hangszeren. Meg kell tanulni a hangokat, meg kell tanulni, hogy melyek a pozitív gondolatok, és meg kell tanulni hangosabban megpengetni őket. Amikor egy alsó érzelmi mező az uralkodó, olyankor nehéz egy magasabb mező gondolatait megpengetni. Nehéz szépre, jóra gondolni. Tudatosság nélkül nem megy, mert a mező olyan mint egy erős mágnes, hiába akarunk jóra gondolni, elözönlik a mellékvágányok a vezér gondolatot. A gondolatnak teremtő ereje van, minden amit az elmúlt napokban gondoltunk, energetikailag elkezd megnyilvánulni napjainkban. A változó mi vagyunk, nem a világ. Olyan, mintha tömérdek valóság lenne, mely közül egy a miénk. Az összes többi is a miénk az összes érzelmi mezőben, az összes frekvencián. Egy időben történik a legjobb, és a legrosszabb is velünk. A változó mi vagyunk, mert mint egy TV távirányítóval, képesek vagyunk minden nap, egy más frekvencián ébredni, ahol jobb, vagy rosszabb az életünk. Mindenki változik, mindenki ott van az összes frekvencián, összes világban. Vannak Földi poklok, ahol mindenki gyűlöli egymást, és Földi mennyországok, ahol mindenki szereti. Mint egy nagy társasjátékban, életünk során lehetőségünk van barangolni az egyes érzelmi mezőkben, valóságokban. Mindig megadatik, hogy bizonyos idő alatt felsétáljunk a magasabb világokba, ha nekünk sikerül, a Föld hozzánk változik. A körülöttünk lévő emberek hozzánk változnak. Ha a jobb énem ural engem, ha magasabb tartományban dekkolok, akkor a körülöttem lévőket is a jobb énük uralja. Ha megakarok valakit változtatni, akkor nekem kell változni. Ha jobb életet, körülményeket, szeretnék, akkor nekem kell változni. 

Csak úgy tudok változni, hogy megemelem az érzelmi mezőm. Ami nem könnyű, mert az érzelmi mező erős mágnesként hat az elmémre, vezérgondolatomra. De a tét nem kicsi, a sorsom, életminőségem, boldogságom, ezért érdemes próbálkozni. Főleg úgy, hogy van leírás, önismeret, emberi önismeret, mely minden emberre érvényes, működőképes. A depressziós rákényszerül, a bölcs tudatosan csinálja az emelést. Azért mert nem vagy depressziós, és nem vonzol, nem materializálsz szörnyű élethelyzeteket, még nem azt jelenti hogy a legboldogabb énedet éled. Elviseled, mert a Földön ezt látod átlagnak, így maradsz ebben a valóságban. De lehetsz sokkal boldogabb is, sokkal örömtelibb, szeretetteljesebb, megvan hozzá minden eszközöd.
A meditáció gondolatkitartás, gondolathangolás, energiaképzés. Először is meg kell tanulni kitartani egy gondolatot, ami nem más mint a koncentráció fejlesztése. Képesnek kell lennem több másodpercig egyetlen gondolatra figyelni, nem engedni fel a mellékvágány gondolatokat. Csak a vezérgondolatot, tisztán, tűhegynyin kitartani. Amikor ez megy, akkor választani kell a felsőbb mezők gondolatai közül, melyek magas rezgésűek, magasabb energiákat juttatnak lelkünkbe. Hála gondolatok, önzetlen, szeretetteljes gondolatok. Minél hosszabban van kitartva egy gondolat, elengedéskor annál hangosabb lesz, annál nagyobb energiát fog képviselni. Egy nagyon pozitív gondolat, tűhegynyin egy percig kitartva, nagyon nagy pozitív energiát juttat a lelkünkbe, melyet euforikus érzelmi hullámként tudatosítunk. Ugyanígy egy nagyon negatív, leültet minket, megbénít minket. A meditáció alatt, feltöltjük magunk rövid idő alatt nagyon magas energiákkal. Melyek megemelik a lelkünket egy magasabb érzelmi mezőhöz, mely pozitívan manipulálja mindennapi gondolkodásunk. A vezérgondolatok mellett, pozitív, szeretetteljes, egység gondolatok jelennek meg, melyek erős pozitív érzelmi energiákká alakulnak, visszatáplálva a lelkünkhöz csatlakozó pozitív érzelmi mezőt. Más szóval, mindent jónak, szépnek látunk, mint a friss szerelmesek. 

Nem csak akkor kell meditálni, koncentrációs gyakorlatokat, pozitív gondolatgyakorlatokat végezni, amikor lesüllyedtünk, hanem minden reggel, vagy akár naponta többször, mert sokkal nagyobb hatással vagyunk az érzelmeinken keresztül az életünkre. Ha problémáimat negatív érzelmi állapotban, fáradtan gondolatszinten oldom, akkor a tanácsadó negatív érzelmi mező lesz. A kisördög olyan ötleteket fog adni, melyek kudarccal, további negatív érzelmek szaporodásával fognak járni. A mellékvágány tele lesz csapdával, zsákutcákkal. Ezért teljesen mindegy, hogy mi történt tegnap, gondolati szinten nincs értelme oldani, amíg alacsony az érzelmi mezőnk, turpis a tanácsadónk. Figyelmünket meditációval pozitívra kell szegezni, majd amikor már érezzük a pozitív érzelmek hatását, - jobb, jó kedvünk lett, - akkor kell feltenni a kérdéseket a problémákból való kiutakra. Ez az önismeret, a tudatosság, hogy nap elején, nap végén megvizsgálom magam a gondolati szint felett, az érzelmi szinten. Majd eltöltve ott egy kis időt, megemelem az energiám, érzelmeim, meditációs gyakorlattal, és akkor térek vissza a gondolati szintre, ahol már megjelent a kiutat szolgáló jóakaratú tanácsadó. Akkor már a mellékvágány gondolatai, felsőbb mezőktől érkeznek. Ha az ember ezt nem tanulja meg, akkor bolyongani fog kiszolgáltatva az egyes érzelmi mezőkben, nem értve hogy miért kevésbé boldog az élete, vagy miért váltakoznak különböző időszakai. A saját sorsunk kovácsa vagyunk, rajtunk múlik, hogy melyik valóságokat járjuk be életünk során. A változó mi vagyunk. Ami most történik a Földön, az ébredezés, - azt jelenti hogy tudatára ébredünk annak, hogy energialények vagyunk, hogy gondolatainkkal hatással vagyunk érzelmeinkre, mely érzelmek az érzelmi mezőkhöz csatlakozva visszahatnak gondolatainkra. Ezt felfogjuk, és elindulunk a tudatosság útján, a gondolati mező fölé lépve, elménket az érzelmi mezőre irányítva. 

A saját sorsunk kovácsa vagyunk. Képesek vagyunk megfigyelni gondolataink, érzelmeink szerint, hogy melyik mezőben járunk, és képesek vagyunk tudatos gondolat
öszpontosítással kiemelni magunkat a nem kívánt érzelmi mezőből, valóságból. Tudatosság nélkül is lehet boldog életet élni, lehet belőlünk világsztár, híres, gazdag ember, de a tartós, nem ingadozó boldogságot, csakis tudatos energiaemeléssel lehet megvalósítani. Csakis tudatos elmehasználattal, az elmét a gondolatok felett, az érzelmekre összpontosítani. Ez egy kiút a szenvedésből, egy keskeny ösvény a boldogsághoz. De önfegyelmet, gyakorlást kíván, és türelmet, mert az életerő olyan mint a víz, lassan árad, lassan apad. Pár nap tudatos pozitív gondolatgyakorlattal sok változást nem tapasztalunk, alig észrevehető a valóságok közötti mozgás. De pár hét, pár hónap is észrevétlen maradhat, mert fokozatosan elfelejtjük a régi életünket, múltunkat, mert lassú az érzelmi állapot változást. Ha nagyon hangos, hosszan kitartott pozitív gondolatgyakorlatokat végzünk, akkor szembetűnő pár hét alatti változás. Ez a mátrix, melyet uralni tudunk a tudatos elmehasználattal, gondolatok feletti, érzelmi mező változtatásokkal. 

Ha reggel felkelünk, akkor nem ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Nem a gondolatainkat, kell először megfigyelni, hanem az érzelmi állapotunkat. A napi feladataink, jövőbeli terveink, tervezgetéseink mind gondolatok, melyek kivannak szolgáltatva az uralkodó érzelmi mezőnknek, mely gondolatok tovább fogják vinni az irányt és nem, vagy csak kis mértékben változik az életünk. De ha az érzelmi mezőre irányítjuk az elménk, az érzelmi mezőnkön kezdünk gondolkodni, akkor egy szinttel feljebb használjuk az elménk, mellyel már gyors, tartós változásokat tudunk elérni. Meditációval, pozitív gondolatgyakorlatokkal megemeljük a mezőnk, és utána kezdünk az életünkön, feladatainkon, terveinken, jövőnkön gondolkodni. Megkeressük a gondjainkra a pozitív jövőképeket, és megerősítésként soroljuk, mantrázzuk. Kitartunk a nap folyamán a szép, és jó gondolatok mellett. Így már a saját sorsunk kovácsa vagyunk, már hatással vagyunk a sorsunkra.

- Zsigray András -
- - - - - 
 10 perc meditáció - 741 Hz Eltávolítja a toxinokat és a negativitást - Tisztítja az aurát - videó