2021. október 12., kedd

Egy előkerült hangfelvétel szerint Einsteint felkérték, hogy vizsgálja meg a Roswellben lezuhant UFO-t és utasait

Egy közel 30 évvel ezelőtt készített interjú nemrégiben előkerült hangfelvételén Albert Einstein egykori asszisztense azt állítja, hogy a híres tudóst megkérték a Roswellben lezuhant űrhajó roncsainak vizsgálatára, beleértve a hajó földönkívüli pilótáit is.

 
Anthony Bragalia ufókutató fedezte fel a figyelemre méltó kinyilatkoztatást, amikor Sheila Franklin ufológus munkáját kutatta, aki 1993-ban interjút készített Dr. Shirley Wrighttal arról az időről, amikor 1947 nyarán együtt dolgozott Einsteinnel.

Szerencsére Franklinnek még mindig megvoltak a kazettái az egykori asszisztenssel folytatott beszélgetéséről, és amit a kutatónak elmondott, az lenyűgöző volt.

Wright szerint Einsteint egy úgynevezett "válságkonferenciára" kísérte el, amelyet sietve tartottak 1947 júliusában a hadsereg egy távoli légibázisán, Amerika délnyugati részén.

Érkezésük után elvitték őket egy hangárba, amelyet szigorú biztonsági ellenőrzés alatt tartottak, és amikor beléptek az épületbe, felfedezték, hogy egy meglehetősen furcsa hajó található ott, amely láthatóan jelentős károkat szenvedett.

"Korong alakú volt, valahogy homorú," - emlékezett vissza Wright.

Míg a furcsa látványra a "csodálkozás, félig kíváncsiság és talán félig félelem" volt a válasza, azt mondta, hogy Einsteint "egyáltalán nem zavarta," és ehelyett elsősorban azzal foglalkozott, hogy a meghajtásról és az univerzumról vajon milyen tudásra lehetne szert tenni a jármű vizsgálatából.
 
Dr. Shirley Wright és Sheila Franklin kutató

A furcsa esemény még bizarrabb fordulatot vett, állította Wright, amikor öt, szinte megkülönböztethetetlen lény holttestét mutatták meg nekik, akik nyilvánvalóan a hajó utasai voltak.

A tudós egykori asszisztense megjegyezte, hogy "körülbelül másfél méter magasak voltak, haj nélkül, nagy fejjel és hatalmas sötét szemekkel, bőrük szürke, enyhe zöldes árnyalattal, de testük nagy része nem látszott, mivel szűk ruházat volt rajtuk."

Einsteint és asszisztensét ezután egy másik területre vitték, ahol volt egy másik lény, aki küzdött az életben maradásért, és furcsa hangokat adott ki, de nem volt összefüggő beszéd vagy kommunikáció.

Wright elmondta Franklinnek, hogy röviddel ezután őt és Einsteint kivezették a bázisról, és a híres tudós feladata volt, hogy jelentést írjon az eseményről, miközben "csak azt mondták, hogy fogjam be a számat".

Úgy tűnik, ezt tette, és titokban tartotta a történetet 1993-ig, amikor végre kötelességének érezte, hogy felfedje a világnak. Sajnos Wright 2015-ben elhunyt, és úgy tűnik, hogy a több évtizedes felvétel az egyetlen, ami bizonyítja a történetet.

Az Einstein tartózkodási helyének megállapítására irányuló kísérletek a "válságkonferencia" időpontjában eddig hiábavalónak bizonyultak, mivel a levéltárosok nem tudták elkészíteni az akkori pontos programját a szóban forgó időszakból.

forrás:ujvilagtudat.blogspot.com
 
- - - - - - - -

Dr. Shirley Wright riport- videó

forrás: BlackBaron 1944