2021. október 20., szerda

Hogyan kezdődött a Spirituális Gyógyítói életutam?

 

Ursinyi Julianna Ágnesnek hínak. 1947.06.27.-én születtem egy Siófokhoz közeli faluban, Ádándon. Már három évesen megtörtént a teljes én-tudatra ébredésem. Ott állok a patak partján, a nagyanyám szoknyájába kapaszkodva, és arra döbbenek rá, hogy létezem. Vagyok. Csak úgy egy pillanat alatt. Egyszerre csak létezem. Teljes én-tudatra ébredtem. Abban a pillanatban átláttam az összes életemet, és a tér összes dimenzióját. 

Ursinyi Julianna Ágnes

Még azon a télen három és fél évesen megtörtént az első csoda velem, az első találkozás Istennel. Két ágy össze volt tolva és ott fekszem az egyiken. Nem volt senki a szobában. A rakott sparheltben égett a tűz. A platni meg volt repedve. Így a tűz lángja kivetült a falra. Kint a hó az ablakig ért, és a fehérsége összefolyt a tűz lángjával. Éreztem a hó tisztaságát és a tűz melegét. A kettő együtt megnyitott bennem valami csodálatos érzést. Olyan Szeretet öntött el, hogy a mai napig visszatérek ehhez az emlékhez. Azt éreztem, hogy ha egész életemben meg tudom őrizni ezt az érzést, akkor én nagyon jó ember leszek.

A másik ilyen emlékem Inotán, 1956 telén történt. Kilenc éves voltam. Vártuk a Jézuskát a testvéreimmel, de késett. Elaludtunk. Mikor felébredtem éjszaka, azt látom, hogy az asztalon ott áll a világ leggyönyörűbb karácsonyfája és a fehér szaloncukrok ott pörögtek forogtak rajta, és meg-meg csillantak a hó fehérségétől mely ismét az ablakig ért. A kályhában égett a tűz. Ez a karácsonyi pillanat volt életem leggyönyörűbb éjszakája. Újra éreztem azt a Szeretetet, amely három évesen szétáradt a testemben. Újra éreztem Isten jelenlétét, de most olyan hatalmas erővel, hogy azt hittem, hogy elégek tőle. Ez az érzés úgy belém égett, mint egy pecsét, és ez az emlék egész életemre megmaradt.

Tizenöt éves voltam, amikor Jézus megjelent Ádándon a Koppány folyó fölött. Nyitott szemmel látható volt, fénytestet öltött. Jézus megjelenése új hitet adott. Rávezetett egy másik útra, ami szebb és nemesebb, mint a földi élet. Jézus még azon az estén eljött hozzám és megkezdte a tanítást. Innentől megkezdődött számomra egy csodálatos élet és egy fantasztikus Szellemi Utazás.

Jézus első tanítása az asztrál utazás volt. Először itt a földi térben repültünk el ide-oda asztrálisan. Majd megtanított kimenni a bolygókra, így bejárhattam szinte az egész Univerzumot. Később megtanította a dimenziók közötti átlépést. Visszamentünk az idő kezdetéig. Megtanította az időutazást. Majd elkezdte tanítani a test titkait. Asztráltesttel elvitt betegekhez és tanított érzékelni, látni a csontvázat, látni a szerveket, és látni melyik szerv hogyan működik. Megtanított fénykézzel benyúlni a testbe és helyreigazítani a hibákat. Nagyon sok estén keresztül betegeket vizsgáltunk, és gyógyítottunk.

Aztán Jézus elkezdte tanítani a lélek gyógyítását. Először úgy rajzolódott ki a lélek, mint egy hanglemez. Kérdeztem Jézust, hogy mik azok a körök? Az mind egy-egy élet emléke, válaszolta. Van köztük elképzelt élet is. Sok időbe telt, míg megtanultam eligazodni rajta. Egy napon megmutatta a lélek valódi formáját és megtanította a gyógyítását is. Ebben az időben hallottam minden ember gondolatát. Jézus huszonhét évig tanított, majd átadott Istennek, hogy Ő tanítson tovább.

Ekkor eldöntöttem, hogy csak Istennek szentelem az életemet. Negyvenkét éves voltam, ekkor már volt négy gyermekem. Mindenhol kerestem Istent, mint egy megszállott. Tíz év alatt asztráltesttel bejártam az Univerzumot, de Istent sehol sem találtam. Aztán egy napon Isten megnyilvánult nekem. Megmutatta, hogy milyen Ő valójában. Megmutatta, hogy Ő hol tartózkodik. Megmutatta hogyan zajlott a teremtés.

Ekkoriban kezdtem önállóan gyógyítani. Rá kellett jönnöm, hogy még mindig keveset tudok a gyógyításról. Volt olyan, amikor egy vendég olyan problémával jött, aminek a megoldását még nem ismertem elég jól. Megkezeltem, majd a beteg elment. Én esténként újra és újra magam elé hoztam az adott személy asztráltestét, és vizsgáltam, próbáltam meggyógyítani. Amikor már ezer darabra téptem szét magam, és úgy döntöttem, hogy feladom, nem fogok tovább gyógyítani, mert az adott problémát nem tudom megoldani, ilyenkor Isten mindig lenyúlt és megmutatta, hogy az adott betegséget hogyan kell meggyógyítani. Ez nagyon sokáig így ment és elkezdődtek a csodálatos gyógyulások. Egyre tudás éhesebb lettem. Egyre csak kutattam a test és a lélek titkait. Imákat írtam Istenhez. Elkezdtem könyveket írni erről a csodálatos életútról, és a tanításokról. Elkezdtem csoportokat tanítani.

Aztán Isten is tovább küldött az Úton. Egy napon maga fölé emelte az egyik Én-emet, és elkezdte táplálni, növeszteni, hogy tovább áradva fölfedezzem, hogy mit rejt a hatalmas mindenség. Megismertem Isten testvéreit. Megismertem az Úrnak, a mi Teremtő Istenünknek az Atyját. Megismertem az Ős-istenanyát. Láttam, hogy milliónyi, a miénkhez hasonló világ van még a mindenségben. Találkoztam sok-sok Tér-istennel. Aztán egy napon elértem a világmindenség Forrását.

Jézushoz és Istenhez hasonlóan a többi Isten is mind-mind tanított valami újat a gyógyításról, a lélek és a szellem fejlődéséről, a világ titkairól. Bár a gyógyítás, és az emberek lelki-szellemi fejlesztése elért egy nagyon magas szintet, az útnak és a tanításnak most sincs vége. Amikor ezeket a sorokat írom, elmondhatom, hogy öt évtizede tanítanak az Égiek. Most is így van ez nap mint nap.

Kirajzolódott az utam teljessége. Elértem a Szellemi Utazásom során a legfelsőbb Tudatot, aki által minden létezik. Nem vagyok elfogult egyik vallással szemben sem. Azt az Ősi Tan-t élem, képviselem és tanítom, amit Isten már 8000 éve oda adott Indiának, ami később az összes vallás alapjául szolgált. Tartok egyéni foglalkozásokat, csoportos tréningeket és online ezoterikus klubfoglalkozásokat. Egy a cél: Helyreigazítjuk, rendbe tesszük az éteri és asztrális világainkat, a lényünknek a transzcendens részét. Ha valamit rendbe teszünk a felsőbb világokban akkor a változás át fog íródni a fizikai világba is. Akár ketten vagyunk, akár többen, akár személyesen találkozunk, akár online módon, Isten is jelen van. Ő tölti fel az egész lényünket az Ő Fényével, az Éltető Energiával. Hogy ennek mi lesz az eredménye? Sok ezer visszajelzés alapján a következőket tudom elmondani:

Ha az asztrális és éterikus tested jól működik, akkor hamarosan a fizikai tested is jól fog működni, visszanyered az egészséged. Ha a finom-fizikai világaidból kitisztítjuk azokat a negatív információkat, amelyeket életed során begyűjtögettél, akkor sokkal könnyedebb leszel. Kiegyensúlyozott leszel. Megváltoznak a kapcsolataid. A dolgok elkezdenek jól működni körülötted. A tudatod teremtővé válik. Sikeres leszel, és a bőség beáramlik az életedbe, mert Isten azért teremtette az embert, hogy boldogságban, jólétben és harmóniában éljen. Kívánom neked is, hogy tedd le terheidet, élj, változz, fejlődj és legyen a te életed is harmonikus és sikeres!

- Ursinyi Julianna Ágnes spirituális tanító - ursinyijulianna.hu -

- - - - - - 
 
Ursinyi Julianna Ágnes - Hogyan kezdődött a Spirituális Gyógyítói életutam? - videó
forrás:Ursinyi Julianna Ágnes Spirituális Tanító