2022. január 3., hétfő

Az állatoknak mélyebb spirituális küldetése van a Földön

 

Az állatok érző lények, akiknek saját elméjük van, ellentétben azzal, amit az emberek hinni szeretnének. Gyakran előfordul, hogy összetévesztjük fajunkat, hogy az egyetlen gondolkodó, érző lény ezen a bolygón. De ha mélyebben megvizsgáljuk az összes állatot, az azonnal felrobbantja ezt a mítoszt. 
 

Az állatok érzékelik, mi történik a környezetükben. Érzékelhetik azoknak az emberi lényeknek az érzéseit, akikkel kölcsönhatásba lépnek. Ők is tudnak tudatosan reagálni az őket érintő eseményekre. Az emberekhez hasonlóan nekik is megvan a spirituális küldetésük, és azért vannak itt a Földön, hogy betöltsék életcéljukat. A nagy tudósoktól a spirituális tanítókig mindenki azt mondta, hogy az élet minden formájának van tudata. Az emberi lényeknek nincs monopóliuma ebben a kérdésben. De a tudatosság szintjei eltérőek. Tehát helytelen lenne azt állítani, hogy az állatok ki vannak zárva a gondolati piramisból. A háziállatoktól a vadon élő állatokig mindenki csakra rendszer alatt működik. Van egy céljuk, amelyet teljesíteni kell ebben az életben, és egy misztikus utazás elé néznek, miután tapasztalatokat gyűjtenek a fizikai szférából. Az állatokkal való interakciónk és részvételünk sok szempontból kulcsfontosságú.

Az állatok egyensúlyban tartják elménket, testünket és szellemünket. Az állatok ugyanabban a világban élnek, amelyben mi is élünk. Tehát igaz, hogy az életünk összefonódik. Az állatok segítenek a spirituális növekedésben, és számos módon szolgálnak bennünket az életen átívelő evolúciós utunk során.

Biztosan hallottál már arról, hogy a kutyák a gazdájuk sírján töltik az éjszakákat, vagy a házi kedvencek depresszióban halnak meg, amikor elszakadnak gazdáiktól. Ezek a szeretet, a hűség és a rugalmasság tiszta példái, és nem korlátozódnak a háziasított állatokra. Ha kapcsolatba lépünk egy állattal, akkor a szeretet nyelvén beszélünk. Feltétlen szeretetet árasztanak ránk. A pozitív energia, amit jelenlétük hoz, semmissé teszi életünk negativitását. Többféleképpen is energetizálják otthonunkat, elménket, szellemünket és testünket, és kiegyenlítik a sarkokban rejtőző negatív energiákat.

Háziállatok és a világjárvány:

A világjárvány kitörése után világosabbá vált az állatok célja. A tudomány szerint a házi kedvencek gyógyírt jelentenek a lélek számára. Sokak érzelmi támogatásának fő forrásává váltak a karantén hosszú napjai alatt. Az állatok enyhíthetik a szorongást és csökkentik a stressz szintjét. Egyre többen értik meg annak fontosságát, hogy házi kedvencet tartsanak otthonukban. Egy macska vagy kutya a járvány idején azt jelenti, hogy elkerülheti a lelki összeomlást. Több orvos megjegyezte, hogy az állatok segíthetnek a pánikbetegségek, a depresszió, a magány, a szívproblémák, a Parkinson-kór, a szorongás, a gyász stb. enyhítésében. Az állatok természetes gyógyítók. Elnyelik a gyászodat, így elkezdheted spirituális gyógyulásod. Élénk társai a poszttraumás stressz-zavarban szenvedőknek is. Fogadj örökbe egy állatot a szeretet terjesztéséhez.Az állatok elhagyásának vagy kegyetlenségének megdöbbentő aránya miatt az embereknek ki kell venniük a részüket annak érdekében, hogy ezek a pozitív fénysugarak ne töltsék az életüket a sötétségben. Az egyik módja annak, hogy segítsünk a világnak, ha örökbe fogadunk. Anatole France egyszer azt mondta: 
„Amíg valaki meg nem szeret egy állatot, lelkének egy része nem ébred fel”.

Tehát itt az ideje, hogy befogadjuk azt a melegséget és szeretetet, amelyet az állatoktól kapunk, és valamennyit visszaadjuk nekik.

Értsd meg az állatok mélyebb, spirituális célját, hogy változást hozzanak az életedben.

forrás: Sarasvati Alapítvány, Jóga-, és Oktatási Központ

- - - - - - - 

Ha akarunk, beszélhetünk az állatokkal - videó
forrás:sevaster1
 Egy megindító videót láthatunk arról, ahogyan Anna Breytenbach egy kezelhetetlen veszélyes állatkerti leopárdot "megszelídít".
 

Egyre több ember tud az állatokkal beszélni. Jobban mondva kommunikálni, mert ebben az esetben leginkább telepatikus kapcsolatról van szó. Könyv is jelent meg erről: 
Penelope Smith - Az állatok beszéde. 
 
Kapcsolódó írás:
Penelope Smith: Az állatok beszéde. Hogyan kommunikáljunk háziállatainkkal? 
 
 Penelope Smith