2022. január 21., péntek

Honnan tudhatom meg, hogy ki az őrangyalom?

 

Minden léleknek van szellemi segítője, őrangyala, ki aminek nevezi, aki egy nála sokkal fejlettebb lélek, és akinek dolga, hogy figyelemmel kísérje az adott lélek életét, s segítsen neki egyrészt mindent a terv szerint alakítania, másrészt erőt és biztatást adjon számára, ha szükséges és ha kéri.
 

A személye ismert előttünk, amikor odaát vagyunk, azonban itt és most nem szükséges ennek ismerete, s igazából a legtöbb esetben ezt nem is tudjuk meg ittlétünk során. Azt tudni kell, hogy neve úgysincs olyan, mint amit mi most megértenénk (az ismert nevek is csupán földi fogalmak, hogy mégis nevén tudjuk nevezni őket, de ez nem a valódi nevük a segítőinknek), így egyszerűen csak szólni kell hozzájuk, akár gondolatban, akár szóban, oly módon, ahogy nekünk jól esik, és ők azt érzékelni fogják. Tehát a kapcsolat (igaz, legtöbbször csak egyoldalú, hiszen a válaszaikat a legtöbb esetben nem tudjuk most érzékelni) bármikor létrehozható magunk és a szellemi segítőink között, s ez a lényeg, nem az, hogy most tisztában legyünk a személyükkel, amire ahogy írtam az előbb, most nem is lennénk talán képesek.

A lényeg, hogy tudjuk, bármikor meghallgatnak bennünket, de azt is fontos tudnunk, hogy mindig csak annyit tudnak segíteni, amennyi még a megélni szükséges sorsutunkat nem befolyásolja érdemben - s ezt érthető módon az érdekünkben teszik, hiszen különben könnyen hiábavalóvá válna a leszületésünk. Így, ha fordulunk hozzájuk egy kérésünkkel, mindig nagyon fontos hozzátennünk, hogy annyi segítséget kérünk, amennyit megkaphatunk, valamint inkább erőt és kitartást kérünk ahhoz, amit megélnünk szükséges.
 
- Medek Tamás spirituális író - tudatostudat.blog.hu -
 
 - - - - - - - 

Őrangyal – Csórics Balázs - videó
forrás:Yollee59