2022. április 10., vasárnap

Iványi Jenőné: Fényjelek a túlvilágról

 

Történetünk a 20. század elején kezdődik. Megismerkedünk Iványi Jenőnével, aki elbeszéli életét, gyermekkorától kezdve egészen felnőtt koráig. Életének legszebb évei házasságával kezdődnek, de sajnos boldogsága nem tartott sokáig. Tizenhét év házasság után, férje, Jenő a túlvilágra költözött, mélységes űrt és fájdalmat hagyva maga után. 

Az első világháború kitörése szegénységet, nyomorúságot, nehézségeket hozott a családnak. Iványiné, férje hiányát nehezen tudja elhordozni. A köztük lévő erős lelki kötelék, melyet a halál megszakított, nem hagyja nyugodni lelkét. 

Lélekben kimerülve, csalódva éli boldogtalan, szürke hétköznapjait, míg egy nap fel nem villan a reménység sugara. Levelet kap fiától, aki arról számol be hogy megismerkedett a spiritizmus hitrendszerével, amely hirdeti, hogy van lehetőség az elhunytakkal kapcsolatot létesíteni. 

Jenőné megpróbálkozik az író médiumitással és meglepődésére, elhunyt férje jelentkezik. Felcsillan a remény, újra megerősödik a hit, és euforikus öröm lesz úrrá lelkén, hogy lelki társát még sem vesztette el.

Ettől kezdve minden nap, médiumi írás formájában Jenőné férjével tartja a kapcsolatot. A rengeteg érdekes kérdésen és válaszon keresztül, nagyon aprólékos betekintést nyerhetünk abba a szellemvilágba ahol Jenő tartózkodik. 

Megismerkedhetünk különböző élettörténetekkel, sorsokkal. Megtudhatjuk, hogy a Földön történt tragédiák, elrontott életek milyen következményeket vonnak maguk után a túlvilágon. 

Jenő, mint szerető férj, számos tanítással, figyelmeztetéssel, tanáccsal óvja, vigasztalja szerelmét az földi életben felmerülő nehézségekkel szemben. 

Iványiné levelezései férjével, 1938-ban kerültek nyomtatott formában kiadásra Budapesten, a „Fényjelek a túlvilágról” címszó alatt. 

Szolgáljon az ő élettörténetük vigasztalóan azoknak akik szenvednek elhunyt szerettük hiányától, és adjon reménységet abban hogy a szeretet örök, melyet még a halál sem képes elszakítani végleg.

IVÁNYI JENŐNÉ - FÉNYJELEK A TÚLVILÁGRÓL - videó

https://www.youtube.com/watch?v=G0VZ3LrcXv4 

forrás: Evangéliumi Spiritizmus