2012. november 8., csütörtök

12 szálú DNS - Spirituális örökségünk



A tudomány már régóta tud a testünkben működő dupla DNS szálról. Az emberben azonban sok-sok évszázada nyugszik további tíz energetikai DNS fonál! A tudósok ma már ezeket is képesek kimutatni, de mivel funkciójukat nem ismerik, "hulladék DNS"-nek nevezték el...




A DNS genetikai információkat hordoz minden élő szervezetben, ez az információtárolás a fő szerepe. Sokszor úgy írják le, mint egy ábrát, melynek segítségével a sejtek alkotóelemeit fel lehet építeni. A DNS genetikai információ-hordozó részei a gének, de a DNS egyéb alkotóelemei is tartalmaznak genetikai és szabályozó kódokat. Tehát DNS-ünk egyedi tervrajzunk, ami tartalmazza minden mentális, fizikai, érzelmi és spirituális jellemzőnket.

Az eredendő emberi test 12 aktív DNS-szált tartalmaz, ami biztosítja a spirituális létezéshez szükséges funkciókat. Az anyagba süllyedés folyamatában azonban a bal agyfélteke szerepe jelentősen megnőtt és bezáródtak azok az emberi szívközpontok, melyek ezeket az "extra" DNS-szálakat aktívan tartották. Ennek következményeként az emberi társadalom elveszítette spirituális örökségét, az érzékek feletti érzékelés és gyógyítás képessége is nagymértékben lecsökkent az emberben. Ennek eredménye az is, hogy agyunknak csak elhanyagolható részét használjuk. Az emberi test a legcsodálatosabb alkotás, amit valaha is megismertünk. Az információk gazdag tárháza, minden bölcsesség és tudás hordozója, mi valaha is létezett. Ezért ezeket az ismereteket az emberi test nagymennyiségű adat formájában tárolja. Minden univerzális minta megtalálható bennünk az alkotó teremtéshez.

A fogamzás pillanatában az ember két különböző vérvonal (apai és anyai) rejtett génjeit párosítja össze magában. Ezek a gének fénykódokat tartalmaznak, melyek segítségével kibontakoztathatjuk magunkban spirituális képességeinket és meggyógyíthatjuk sebzett lélekrészeinket. Ezek a gének ugyanakkor emlékeket őriznek azokról a blokkokról is, melyeket az Egység felé vezető ösvényen állítottunk magunknak, és az elszakadás érzését erősítik bennünk, elfeledtetve velünk isteni lényegünket. Ezek az emlékek olyan élethelyzetek elé állítanak bennünket, melyekben meggyógyulhatunk és megérezhetjük magunkban az összetartozás lényegét.

Még lélektestben (leszületésünk előtt) gondosan kiválasztjuk tehát a családi vérvonalat és szüleinket, hogy azok az élmények, amik ebben az életünkben érnek minket segítsenek minket gyógyulni és hazatalálni. Ezzel a döntésünkkel meghatározzuk tehát DNS struktúránkat is, megadva magunknak a lehetőséget az inaktív szálak felébresztésére.

Földünk rezgésszámának emelkedése az emberi test változásával is jár, mely lehetőséget ad a felébredésre. Ez a Felemelkedés sok változással jár: zűrzavar és fejetlenség uralkodhat el az emberek világában, de ez csak látszatra romboló hatású, mert igazából ez az emberiség nagy lehetősége a fejlődésre, tudatosodásra és a felemelkedésre.
Ez az időszak DNS-ünk átállítását is magával hozza. Kozmikus fénysugarak érkeznek a Földre, melyek isteni kódokat tartalmaznak.

Ezek a kódok átállítják az emberi test felépítését. Ahogy az isteni fény átkódolja a szálakat, a szétvált DNS struktúrák egyesülnek, aktiválódnak és kialakul az új DNS spirálnyaláb.
Ebben az átalakító folyamatban egy teljesen új idegrendszeri struktúra alakul ki, mely képes lesz továbbítani az új információkat és adatokat (kódokat) emberi tudatunkba. Az agyunk eddig kihasználatlan részei aktívakká válnak és lehetővé teszik további testi funkcióink alkalmazását. Ahogy testünk fényinformációkkal telítődik DNS-ünk lehetővé teszi tudatunk kitágulását, ősemlékezetünk feltárul, és multidimenzionális létezésünk valósággá válik.
Ahogy a 12 szálú DNS aktiválódik bennünk, becsatlakozik 12 csakrapontunkba, azokba az energiakapukba melyek hozzáférhetővé teszik spirituális örökségünket. A DNS 12 szála az összekötő láncszem a testünkön kívül megnyilvánuló 12-es csakra-rendszerhez. Ennek a csakra-rendszernek minden pontja létezésünk életerő kapuja. Amint ezek az energia-portálok aktiválódnak, önmagunk isteni megnyilvánulása tárul fel előttünk.

A DNS szálak átalakítása és aktiválása már folyamatban van. Ez a folyamat sok elraktározott érzést és emléket hoz felszínre, melyeket életeink folyamán rejtettünk el. Ezekkel szembesülve hitünk és erőnk segítségével fedezhetjük fel, miként teremtjük saját világunkat.
A lecke most a felébredés: aktiválni és használni a 12-es rendszert, mely a 12 szálú DNS és a 12 csakra összekapcsolódásából áll. Ahogy ezekből az energia-portálokból a DNS szálak testünkbe vezetik az életenergiát, úgy nyílik meg a létezés egy új aspektusa előttünk.

A 12 csakra már tartalmazza azokat az energiákat és információkat, melyek ismeretében minden megtörtént esemény nyilvánvalóvá válik. Amint a DNS szálakon ezek az ismeretek és adatok belépnek a testbe, a magasabb tudatállapot befogadásával az összefüggések az emberi tudatban állnak össze egységes képpé.
Szívközpontjaink és tudatunk megnyitásával, valamint a 12-es energiarendszer aktiválásával minden választ magunkban keresünk és találunk meg, képesek leszünk megismerni és elfogadni teremtő erőnk működését, szembesülve azzal, hogy mi vagyunk az irányítók. Ez a tudatosság felébreszti bennünk azt a felismerést: kik is vagyunk valójában?!


A változási folyamatot "Felébredésnek; vagy Felemelkedési folyamatnak nevezzük.
Túl kell lépni a félelmeinken, meg kell tanulnunk szeretni igazán és merni változni, változtatni!

(Forrás: Druida Borealis)