2013. július 8., hétfő

A fény gyermeke vagy



Fényből, szeretetből és intelligenciából állunk. Ezek a tulajdonságok a puszta energia lényegi összetevői. Így tehát energiával rendelkező lények vagyunk.




Bár lehet, hogy ennek ellenére érzed. Akárhogy is legyen, határtalan energiák lelhetők fel most is benned, és ez az energia figyelemre méltó ajándékokat tartogat a számodra. Gondolataid kontrollálják a benned lévő és a téged körülvevő energiaáramlást. Bármit is gondolsz, az meghatározza, hogy érzed magad és azt is, hogy mit tapasztalsz. A bennünk lévő és a testünket körülvevő energiaközpontokra gondolkodásmódunk nagy befolyással bír. Más szóval, azok a dolgok, amelyekre a legtöbbet gondolsz - pénz, spiritualitás, kapcsolatok és így tovább - hatással vannak az energiaközpontokra.
Ezek az energiaközpontok olyanok, mint a legyezők, lapjaik fedik egymást. Csakráknak nevezzük őket, amely ősi keleti szanszkrit nyelven "kereket" jelent.
Habár testünkben sok csakra található, a médiumok és gyógyítók általában csak a nagyobbakra koncentrálnak.
Ezek csakrák mindegyik a belső elválasztású mirigyekhez közel találhatóak. Ezek a csakrák életerőt áramoltatnak a testünkbe, hogy biztosíthassák a vitalitásunkat. Olyanok, mint a flipperjáték lapátjai, amelyek lökik a labdákat. Ez az energia isteni eredetű, és biztosítja nekünk az utat minden bölcsességhez vagy spirituális információkhoz.
A csakráink megállás nélkül sugározzák és fogadják az energiát. Ha negatív gondolataink vannak, akkor a csakrák sötét és sűrű energiával telnek meg. A szennyezett csakrák nem tudják továbbítani az energiát, így tehát tétlennek és kiegyensúlyozatlannak érezzük majd magunkat. Mindamellett elveszíthetjük kapcsolatunkat természetes spirituális képességeinkkel.
Minden egyes dolognak, ami foglalkoztat bennünket, megvan a megfelelő csakrája. Az egyes csakrák a pénzzel és a karrierrel, a kapcsolatainkkal, a jövőnkkel, étvágyunkkal, életstílusunkkal, vágyainkkal és céljainkkal állnak összefüggésben. Ha gondolatainkban a szeretet és a hűség kapja a legfontosabb szerepet, akkor ezek a csakrák tökéletesen áramlanak, mi pedig harmóniát és boldogságot tapasztalunk. Mégis majdnem mindenki hajlamos arra,  hogy rendszeresen aggódjon vagy gyötrődjön az élet dolgaival kapcsolatban. A félelemmel telt gondolatok hatnak arra a csakrára, mely megfelel annak a témának, ami foglalkoztat téged. Aztán ez is a bizonyos csakra beszennyeződik, összezsugorodik, vagy megdagad.
Következésképpen, anélkül, hogy tudnál róla, miért érzed magad fáradtnak és egykedvűnek.
A csakrák egyaránt hatnak az intuitív képességekre is. Ha a csakrák tiszták és egyensúlyban vannak, akkor könnyen szerezhetsz információkat a jövődről, más emberekről, valamint hallhatod az angyalok és Isten hangját.
(Forrás: lelekutjai)