2013. július 16., kedd

A szeretet



"Ha egyetlen mondatban kellene megfogalmaznom, hogy mikor van az, amikor szeretek, akkor azt mondanám, hogy akkor, amikor a szeretet érzése boldogság érzést vált ki, és ez az érzés végig söpör egész testemen, átjárja teljes lényem. Ha megkérdeznék, hogy mikor van az, amikor bárki a valós szeretettel, a Mindenség szeretetével tud szeretni, akkor azt mondanám, hogy aki nem az elcsépeltként használt szeretettel, hanem valósan szeret, az ezt a boldogságérzést minden pillanatban érzi, - mert a valós szeretet nem kizárólagos, nem egy valaki és nem egy valami szeretete, hanem általános - mindenkire és mindenre, sőt az egész Univerzumra irányul."
(Cedamus)




A szeretet az Univerzum legmagasabban frekventált, legerősebb energiája. Ha tudod mi az igaz belülről áradó szeretet, akkor bármit megvalósíthatsz.

Ha Te csak konkrét dolgokat vagy személyeket szeretsz és nem tudsz általánosan szeretni, akkor Te nem tudsz szeretni. Szeresd Önmagad, hogy mások is szerethessenek, szeresd Önmagad, mert ha magad nem tudod szeretni, semmi mást nem tudsz szeretni. A lényedet minden pillanatban át kell, hogy járja a szeretet, mert boldog csak így lehetsz.

Az általános szeretet tanulható, csak tudni kell akarni szeretni. Ha "felébredsz", akkor hamar elsajátíthatod az igaz szeretetet és Tied lehet mind az az erő, ami az Univerzumból származik.

Ébredj hát fel, tudd, hogy csak tanulni és fejlődni születünk le a Földre! Tudd, hogy jelenlegi életünk, csak egy a sok közül.

Élj szeretetteljesen, bocsáss meg magadnak mindenért, bármiért, majd bocsáss meg mindenkinek, szívből bánd meg azt amit tettél, hogy ezt és következő életed is tisztán, boldogan tölthesd.

Én szeretlek!

(Melin Cedamus)