2014. július 6., vasárnap

Anita Moorjani Halálközeli Élménye 4 Nap Alatt Eltünteti a 4B Stádiumú Limfómát



Anitát rákkal diagnosztizálták, amit végső stádiumúnak ítéltek meg, amikor az orvosok közölték a családjával, hogy haláláig már csak néhány óra van hátra. Ez volt az az időpont, amikor ő átlépett a túlvilágra, és amikor visszatért, már tisztán értette életét és földi küldetését. Ez a felismerés a teljes felépüléséhez vezetett.


Anita indiai szülők gyermeke, aki Singapore-ban született, majd 2 éves korában családjával Hong Kongba költözött, ahol ma is él. Hátterének és brit taníttatásának köszönhetően több nyelven beszél: az angolt, kantoni nyelvet és két indiai tájszólást két éves kora óta tanulta és beszéli is, majd később megtanult franiául az iskolában.

Sok éven keresztül az üzleti világban dolgozott mielőtt 2002 áprilisában rákkal diagnosztizálták. A 2006 elején átélt halálközeli élménye egyszerre ámulatba ejtő és megható, amely gyökeresen megváltoztatta azt, ahogyan életére tekint.

A munkájába mélyen beleszövődnek túlvilági élményéből levont tanulságok. Azt tanítja, hogy a belső világunk, a tudatunk az elsődleges valóságunk, és ha a belső világunk erős és egészséges, akkor ennek eredményeként külső világunk is hozzáigazodik ehhez, és mindent helyretesz.

Anita az élő példája annak, hogy mind rendelkezünk belső erővel és bölcsességgel, melyek segítségével az élet legnehezebb helyzeteit is fel tudjuk dolgozni.

Anita könyörületes és együttérző, akiben megvan az a tehetség, hogy nemes egyszerűséggel magyarázzon el metafizikai fogalmakat, amelyeket mi is használhatunk a mindennapjainkban.

Anita Moorjani az üzleti szférában dolgozott, amikor rákkal diagnosztizálták, majd négy évvel később szervezete kezdte feladni a harcot. Ahogyan a szervei leálltak, Anitának egy csodálatos halálközeli élményben volt része, amelynek során megtudta betegségének okát és ráébredt önmaga Valódi mivoltára. Visszatérése után rövid idő alatt teljesen meggyógyult.

"Az Univerzum Bennem van!
Az Univerzum Benned van!
Mindannyiunkban benne van!
Legyőzhetetlen vagyok!

Mindannyian az Univerzum központjában állunk, és amikor rátalálunk erre a központi helyre, ez azt jelenti, hogy megtaláltad a helyedet az Univerzumban!

Akkor kezded el engedni azt, hogy beáramoljon az életedbe az, ami valójában már a tiéd.
Minden amit kapsz, az összes csodálatos élmény, ami történhet veled, valójában a tiéd, amikor ezen a központi helyen tartózkodsz.

Ekkor tudod átadni magad az áramlásnak.

Tehát, ez nem céljaink hajszolásáról szól, mert ha hajszolsz valamit, vagy el akarsz érni valamit, maga a tény, hogy szükséged van arra, hogy elérj valamit, annyit jelent, hogy nem igazán hiszed el, hogy az a valami, már eleve a tiéd.
És amikor ezen a központi helyen tartózkodsz, akkor minden, ami már a tiéd hozzád áramlik, csak ENGEDNED kell!...és ez az , amit felfedeztem!

Minél jobban felismered azt, hogy ki vagy te valójában, annál inkább vagy képes befogadni és elfogadni az életedbe azt, ami valójában már a tiéd.

A középpontunkban, isteni magunkban, mindannyian a feltétel nélküli szeretetet hordozzuk és mi más lehet a feladatunk, minthogy ezt testesítsük meg.

Maga a SZERETET vagyunk!

Amikor az Éned éled, nem lehetsz más csak a szeretet, mert ez vagy legbelül, a lényed magjában.
Ne félj tehát attól, hogy az legyél, aki valójában vagy, maga a SZERETET!
Csak ENGEDD meg magadnak ezt a megélést" - Anita Moorjani
(forrás:sites.google.com)

Riport Anita Moorjanival Halálközeli Élményéről


Anita Moorjani megjelent könyve: Meghaltam, hogy önmagamra találjak
"Utam a ráktól - a halál kapuján át - a valódi gyógyulásig"