2015. december 14., hétfő

Minden egyes sejtünk figyel arra, amit mondunk neki. Beszéljünk testünkhöz, és gyógyítsuk meg magunkat!


Képes meghallani a testünk, amit mondani szeretnénk neki. Tudunk beszélgetni a sejtjeinkkel, hogy ne érje őket betegség, támadás? Nos, vannak, akik meggyőződéssel állítják, hogy igen.
Cleve Backster 36 éve kutatja a növényi, állati és emberi sejtek működését. Korábban a CIA-nek dolgozott, kikérdező volt. 1966-ban Backster úgy döntött, hogy ráerősít egy hazugságvizsgáló gépet egy sárkányfára (Dracaena). Amikor az egyik levélre helyezte a készülék egyik mérőműszerét, gondolkodni kezdett azon, hogy mit tehetne azért, hogy a növényből olyan ingert váltson ki, amelyet a készülék is érzékelni tudna.

Azzal tisztában volt, hogy az embereknél egy érzelemváltozás képes működésben hozni a poligráfot, de a növényekről nem tudott semmit. Ezért arra gondolt, hogy mi lenne, ha meggyújtaná az egyik levelét a növénynek, de elég volt csak a gondolat ahhoz, hogy a poligráf egyik karja megmozduljon, konkrét cselekedetre nem volt szükség.

Szóval Backster rájött arra, hogy a növények képesek reagálni a pozitív, vagy negatív gondolatokra, érzelmekre. Ezzzel kapcsolatban a Filantropikum.com is közölt egy kísérletet, erről itt olvashattok. Később pedig elméletét az emberi sejteken is ki szerette volna próbálni. Végül azt az eredményt kapta, amire számított. Egy erős érzelmi töltet hatással van a sejtek működésére, azok „közérzetére”.

Backster kísérletsorozata rámutat arra, ami a keleti kultúrák gondolkodásmódjában, filozófiájában évezredek óta jelen van, mégpedig az, hogy minden egyes, a természetben fellelhető elem kölcsönös kapcsolatban van egymással. Ez tartja fenn az életet, ez az energiamező mindennek az alapja. Ennek köszönhetően lehetünk képesek arra, hogy a betegségre összpontosítva átadjuk sejtjeinknek azt az üzenetet, amely révén meggyógyulhatunk. Nem kell mást tenni, csak higgadtan, de kitartóan „elbeszélgetni” a szervezetünkkel, erőt adva neki, hogy legyőzze a kórt, amiben szenvedünk.

Ahhoz, hogy kapcsolatba lépjünk a testünket alkotó milliónyi parány sejttel, a következő lépéseket kell betartani:

- mélyüljünk el, csendesedjünk el, és képzeljük azt, hogy sejtjeinkkel a legnagyobb harmóniában létezünk, együtt érzünk velük.

- irányítsuk a tudatunkat, a gondolatainkat arra, hogy képesek vagyunk meggyógyítani magunkat, és képesek vagyunk ebben a sejtjeidnek is segíteni.

- beszéljünk szabadon a testünkkel, legyünk őszinték, mondjuk el, hogy konkrétan mit szeretnénk.

(forrás: http://joportal.hu)